ja Tez witam.....wieje i zmnoooo brrrbrrr
co ja dzis poczne z Rozrabiaka Olką hehehe
[ Dodano: 09-12-2011, 11:28 ]
wisnia-"{serniczka, a gdzie znalazlas ta sukienke dla Oli na gwiazdke?"
Na Allegro kupilam
ojej jak ci fajnieJa dzis postanowiłam zrobić sobie dzień dla siebie, Dzieciaki w szkole , potem maja wyjście do kina, męzo w pracy a ja dzis depilacja, paznokietki i takie tam sprawy, dzień kobietki:)
to poczekamyale w niedzielę mężu zrobi mi jakąś bardziej "reprezentacyjną" fotkę i wstawię ją
-a ciągle o tym zapominam
- u nas to samo,masakrawieje i zmnoooo brrrbrrr
- ja tez chce snieguuuuua u nas pada śnieg
- ale wiesz co?To i tak milo z jego strony,ze zachorowal dopiero - jak jestes na urlopieale jeszcze sobie odbiję
hehe...dzieciaki wiedzą co dobreA na koniec siega do mojej torebki i mowi - mniam daj - bo tam mam dla niej nagrode,w postaci kinder czekolady
ja wiem...chociaż babci nie męczy, tylko mamusietak milo z jego strony,ze zachorowal dopiero - jak jestes na urlopie
- oj ale mausia by siedziala w pracy i serce by jej krwawilo,ze chorego synka musiala zostawicja wiem...chociaż babci nie męczy, tylko mamusie
- ojej,ale fajnie - mi sie tez marzy remont - taki generalnyPowoli widać efekty remontu
- a bedzie coraz gorzej,ale im gorzej,tym blizej spotkania z maluszkiemWiecie, co zauważyłam ostatnio..., że szybko się męczę, nawet mówiąc zadyszki czasami dostaję
kingoza - Zuzka musi cwiczyc caly czas,dopoki rosnie potrzebuje intensywnej rehabilitacji,zeby nie zrobily sie przykurcze i zeby nie stracic tego,co juz osiagnelismy![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere i 1 gość