NICOLA_22, super fotki, twoja coreczka trzyma linie jak mamusia
napisz czemu Karola musi byc rehabilitowana??
gosiaperelka, brawa dla Leny, jestem pod wielkim wrazeniem ze twoja zdolniacha juz chodzi no brawa wielkie

chodzik pewnie w tym pomogl..hihi
tutaj nie widzialam mleka koziego, musze sie rozejrzec w jakims supermarkecie
kocura a dla Zuzinki brawa za zebole
moj Szymon na jednej focie pochwalil sie swoim, zaraz wam wkleje
justyna to przezycie z karaluchem to szok normalnie

az mnie trzesie jak sobie pomysle, ja nienawidze takich robali z pancerzem,,,..brrrrr ja chyba bym ze strachu tym talerzem rzucila jak najdalej
super ze spedziliscie z M przyjemne 36h i oby tak dalej
kicia wszystkiego naj z okazji imieninek
mamo_zuzi ja tez pytam o to samo co Gosia: sama pisalas opis do aukcji wozia??? no jestem pod razeniem, za cholere nic nie kumam z tego szwedzkiego
a wozio w koncu sprzedany?? za ile poszedl??
a jesli chodzi o podbijanie cen to tez mi sie to zdarzalo, ale pamietajcie zeby to robic z innego kompa bo nawet jak zalogujecie sie na inny nick ze swojego komputerka to was dojda ze oszukujecie, ja niestety mialam upomnienie kiedys bo o tym nie wiedzialam
a Szymon juz chyba ponad 2h mi spi
najpierw marudzil z wozka mi sam wyszedl chyba ze zmeczenia a teraz jak padl tak chrapie sobie, a mialam isc na zakupki spozywcze
a tutaj pora obiadowa juz mija a on dalej spi
wczoraj przyszly papiery na samochod wiec szybko pognalam na poczte zeby kupic drogowe i juz sobie smigamy naszym autkiem
M pojechal dzis do pracy

super bardzo sie ciesze
aaa i zwrocili nam kase z tego jednego ubezp. ktore anulowalismy
dzisiaj tylko musze isc na poczte odeslac im te papiery co przyslali
z tego wszystkiego kupilam sobie wczoraj super adidaski czarno-biale i spodenki jeansowe i od razu humorek lepszy
[ Dodano: 2008-06-17, 14:44 ]
nowy nabytek