my dzis tradycyjnie do rodziców na objadek i ja musze na zakupy wyskoczyc..musze m.in.kupic parasolke do wozka .bo słoneczko ostro juz swieci..mimo ze smaruje ja kremikiem to boje sie zeby jej nie za bardzo przypiekoło
daję Hippa z kopru włoskiego oraz uspokajającą. Daję tak z godzinę przed cycowaniem. Najczęściej po tym jak mały leży i fika - robi to tak intensywnie, że aż jest spoconygaga, ja już Cie pytałam ale nie wiem czy mi odpisałas jakie herbatki dajesz? po czy przed cycowaniem?
ja już od dawna z parasolką chodzę, bo w spacerówce mały cały byłby na słoncumusze m.in.kupic parasolke do wozka .bo słoneczko ostro juz swieci..mimo ze smaruje ja kremikiem to boje sie zeby jej nie za bardzo przypiekoło
kupujesz tej samej firmy co wózek? jak tak to daj postem znać jak cenowo wygląda, bo też się zamierzamy kupić.musze m.in.kupic parasolke do wozka
super. Podpisaliśmy umowę przedwstępna na działkę
noo, my się właśnie przymierzamy do zakupu grillateraz robimy grilla, to znaczy mąż rozpala, a ja zaraz biorę synka do wózka i idziemy na ogródek,
ale masz fajniemy sie zbieramy powolutk na objadek do rodziców![]()
noo, to czzekamy na daty i szczegółymy tez spadamy do kosciolka i do ksiedza.
noo i dorzuć jedno tutajzdjecia na nk... :)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość