- wlasnie,to wstawanie,wstyd sie przyznac,ale ja teraz przez rehabilitacje Zuzki musze wstac najpozniej o 8 i na ta godzine ustwiam budzik i nie moge wstacsama praca meczaa nie jest tylko ze wstawanie o 4

- tak myslalam,dobre i to,ze na spacer mozesz wyjsc z nim.ale jeszcze tydzien nie prowadzic do przedszkola
- a lyzeczka to ile ml? lyzka to 5 ml a lyzeczka? 2,5 ?.mam podawac mu łyżeczke przed snem
- to my z Dzwoneczkiem napewno ci bedziemy w tej kwestii kibicowac,bo my tez cesarkoweOby udalo mi sie dostac ta cesarke
- tak jak moja ZuzkaTwoj synek to mial jakas masakre a nie ospe
będe mocno zaciskac kciukiby udalo mi sie dostac ta cesarke![]()
![]()
inaczej sie zes**m ze strachu przed porodem
![]()
nie wiem , z tego wszystkiego zapomniałam sie zapytac...dam mu na poczatek 2,5 ml??lyzka to 5 ml a lyzeczka? 2,5 ?
e...u ciebie to i tak pewnie tego nie widacAha, ja przytylam od lipca az 7 kiloale wtedy bylam rodem NASZA SZKAPA . A od 3 pazdzernika, czyli ostatniej wizyty 3 kg do przodu.
- mysle,ze bedzie git ale jak nie pomoze,to daj mu wiecej,moje dzieci dostawaly po 5 ml,wiec mysle,ze tyle spokojnie moze dostac.dam mu na poczatek 2,5 ml??
- o ranymiał dwa razy wiecej niż Zuzia.
oj ja też mam teraz mega apetyt i na słodycze i jedzonko właśnie zjadłam 2 bułeczki z paprykarzempowiem wam ze ostatnio mam spory apetyt...i znow włączyła mi sie chcica na słodycze... ale to pewnie przez siedzenie w domu...
no własnie już dłuższy czas mam coś w moczu leukocyty i liczne bakterie i z tego powodu mi lekarz przepisał antybiotyk taki w saszetce jednodawkowy ale nic mnie nie boli / bolało aż do dzisiaj bo mnie piecze w środku w pochwie a pęcherz mnie nie boliasiab, na zapalenie dróg moczowych w ciąży można brać Urosept, jest ziołowy a pomaga. Nie sądzę by to było po antybiotyku. W ciąży infekcje tamtejszych okolic są bardziej prawdopodobne po prostu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], PalmaKaply i 1 gość