Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

06 sie 2008, 14:58

hej kochane :-D

tak się fajnie rozgadałyście,a ja musze uciekać,już zaraz wyjeżdżam :ico_brawa_01:

Edulitko ja "uśmiech teściowej " robiłam z różnymi jabłkami,wcale nie przeszkadza jak masz słodkie,zresztą ja przeważnie na to nie zwracam uwagi.Jedynie jak są bardziej soczyste to odciskam troszkę soku i już :ico_oczko:

Asiu to fajnie,że tato już w domu,już teraz będzie tylko lepiej,a firma,też sie wszystko wyprostuje,zobaczysz :-)

Elu czemu ciągle cię męczą doły :ico_placzek: ,przyjedź do mnie ja też wciąż sama (no z chłopakami) to się zrozumiemy :ico_oczko: .Mnie też chyba nikt nie lubi :ico_placzek: :ico_oczko:

w sobotę wielki dzień mojego brata,strasznie się denerwuję :ico_oczko: ,ciekawe jak będzie :-D

dobra zmykam,wszystkim wyjeżdzającym i nie życzę super pogody,dobrych humorków itp.

do zobaczenia za jakiś czas :ico_buziaczki_big: :ico_oczko:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 sie 2008, 15:07

Hej dziewczyny ale sie nachodziłam i nic nie kupiłam :-) Sukienek dużo jest w czym wybierać i wszystkie mi się podobały :-D :-D :-D Matyldzi nie kupiłam sandałków bo już nic niema jak są to takie zwykłe chyba będe musiała do Bartka się przejechać :-) Musze jej zmienić te butki bo takie zdeptane :-) Teraz mała śpi bo sie nachodziła :-) Dzis na obiad szybkie spagetii :-D A ja własnie odpoczywam bo to koszmar z dzieciakami chodzić po sklepach :-D

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

06 sie 2008, 17:03

Witajcie.
asiu, dobrze że się odezwałaś :-) Z tatą już dobrze i to jest najważniejsze. A te kłopoty finansowe może miną po wakacjach. W tamtym roku też pisałaś, że latem zastój w interesach. Chyba, że to coś poważniejszego :ico_noniewiem:
kasiulka, chcę zobaczyć twój brzuszek w tych extra kombinowanych tunikach. Czekam z niecierpliwością na wrzesień.
iwciu, do zobaczenia
elu, nie martw się. Nie myśl o tej książce. Ja też stosowałam te metody zasypiania, a Maciej wcale nie jest smutny, a jak płacze w nocy, to przez ząbkowanie (ma na razie 12 ząbków). Głowa do góry i nie smuć się. Szkoda, że ta Warszawa tak daleko :ico_zly:
maziu, warto ci kupować sandały jeszcze??
Ja też za chwilkę zabieram się za pakowanie. Jutro jadę z rodzicami i małym do rodzinki na wieś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Uwielbiam wieś :-D :-D

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 sie 2008, 21:45

No ja tez tak myślałam z tymi sandałkami ale lekarz i rehabilitantka nalegaja, a jeszcze mi powiedziała babka że przeciaż może w zime po domu w nich chodzić :-) I to mnie troche namówiło :-D

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

06 sie 2008, 22:14

Mazia- Ja kupiłam klasyczną prostą sukienke do kościoła,nic nadzwyczajnego,a na sale będę miała taką troche balową ale skromną ( już kiedyś ją kupiłam ale nie było okazji ją założyć ). Myśle, że fajne teraz są sukienki w tym stylu http://www.allegro.pl/item407929991_sli ... zm_34.html napewno bedziesz ją mogła wykorzystać na inne okazje.
Kasiulka- wiem że do Międzywodzia ale mieliśmy jechac zupełnie inną trasą dlatego powiedziałam ze pojedziemy przez Międzyzdroje :-) Też juz nie moge sie doczekać spotkania w realu
Kasiu jaka krowa :ico_nienie: Ty zawsze ładnie wyglądasz
Elu- czasami serce matki dyktuje najlepsze rozwiązania, może nie tak skuteczne jak ksiązkowe ale napewno bezpieczne. Co do znajomych to już tak jest, że w dzisiejszych czasach ludzie ciężej nawiązują kontakty. Też nie mam znajomych którzy mnie by odwiedzają zazwyczaj są to znajomi męża,a z nimi to wiadomo nie o wszystkim można pogadać - bardziej poimprezować. Ale zawsze masz nas :ico_pocieszyciel:
Iwciu- napewno ślub będzie piękny, życze zabawy weselnej do bialego rana.
Chloe- udanego wyjazdu
Asiu- dobrze, że tata już lepiej sie czuje, a reszta się z czasem ułoży. Nie ma nic ważniejszego niż zdrowie

Obiecywałam że dziś rano amelduje się na kawke a tu rano o6 Marcin mnie budzi po powrocie z nocki że jedzie do Berlina i pyta czy nie pojade z nim :ico_noniewiem: pojechałam a co miałam go puścic po nieprzespanej nocy samego w trase. Szkoda mi tego mojego samarytanina bo zawsze wszystkim pomaga nie patrząc na siebie :ico_zly: okazało się że kolegi brat przylatuje ze stanów a kolega nie ma jak po niego jechac bo samochód mu nawalił. I tak od ranka na nogach wróciliśmy po trzeciej i myślałam że uda mi się Kupić Nikolci butki na wesele ale jak poszłam to wszystkie w jej rozmiarze i o rozmiar wieksze okazały się ciasne - jakieś grube stópki ma ta moja gwiazda :ico_haha_02: ale były ładne kalosze to jej kupilam no ale nie na wesele :-D
Juz nie obiecuje poprostu jak jutro rano będe miała jak to wtedy zgłosze się na poranną :-)
Jakoś weselnie się tu u nas zrobilo :ico_haha_01: wszystkie na wesela się wybierają fajnie bo trzeba się weselić :ico_haha_02:
Spokojnej nocy - karaluchy pod poduchy :ico_haha_01:

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

06 sie 2008, 22:32

mazia, to racja. Sama kupiłam Maciejowi sandałki z myślą o wykorzystaniu zimą :-D ale szczerze mówiąc i tak pewnie kupię Bartki, bo jednak najlepiej w nich chodzi. W buty swoje i małego inwestuję bez żalu. A Matylda ma problem z nóżkami??
edulita, ty to masz blisko do Berlina :-) , a kaloszki się przedadzą. Mój mały tak się zabawia Obrazek.
Sukienka z allegro piękna :-) My na weselicha na razie nie idziemy, za to we wrześniu mamy chrzest mojego bratanka :-) :-)
Do usłyszenia w poniedziałek, bo nie wiem, czy dam radę zajrzeć jutro:-)

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 sie 2008, 23:46

to ja wpadam tak na koniec :-D bez weny,ale się postaram...

Elu Witaj!Nie smutaj się.Masz nas i jak coś nie tak, to wal tu jak w dym :ico_oczko: Jesteś Wspaniałą Mamcią i napewno intuicyjnie wiesz jak zapewnić swojemu synkowi to co najlepsze.To,że chcieliście nauczyć Jasia troszkę samodzielności nie znaczy,że musiał on odrazu wpadać w depresję.Teraz ludzie zaganiani,zapracowni..nawet tu w Białymstoku a co mówić w waszej wielkiej Warszawie.Też nie mamy czasem do kogo gęby otworzyć.Może kiedyś świat trochę przystopuje?

Dobrze Asiu,że z tatem już ok.Tak, Edulitka fajnie określiła "strach chorować w Polsce"
U nas wczoraj w Białostockim szpitalu pijany lekarz odbierał poród.
Śmieszne jest w tym to,że nie dał się zbadac alkomatem a na badanie krwi się zgodził.I sam dobrowolnie zwolnił się z pracy!Godzinę przed "złapaniem" robił jeszcze cesarkę :ico_szoking:

Martusia dla was :ico_buziaczki_big: za Lilkowe piosenki i za marudzenie Guzi :-D i za Twój brak konsekwencji do Guzi :-D tak poprostu i od serduszka :ico_oczko:

Weselcie się.A potem wysyłajcie fotki :-D

Chloe fajnie uczysz Maciusia robić siku.Może i ja spróbuje nauczyć Joachimka aby jak chce sikać to pukał w drzwi ubikacji :-D :ico_oczko: może to i dobry sposób :-)

A my mieliśmy być na wsi,ale pogoda nam się popsuła,do tego Jaochim zakatarzył i siedzimy w domku.

Tyle u nas.Dobranoc.

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

07 sie 2008, 00:02

a ja codziennie obiecuję sobie, pójdę spać o 23 i co??

Asia - nie martw się, nie ma tego złego... i z tatą lepiej - super, i finansowo się poprawi ;-) śpij i jedz!!! to prikaz...

Eluś - wywal te książki, czasem fajnie coś ściągnąć, jakiś pomysł podłapać, ale wybacz, książka o depresji 1,5 rocznego dziecka to przerysowanie... dzieci jak dorośli, raz lepszy, raz gorszy nastrój mają, jedne rodzą sie Lilcią inne Różysią - ani jedna ani druga nie jest "odmieńcem" - są inne... z całego serca - wyluzuj kochana i wpadaj do nas :-D bo ja i mój Bartuś bardzo Was lubimy i chętnie się pospotykamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kasiulka - dawaj foty tej krowy, bo jakoś nie wierzę - zawsze fotki sexi laski przychodzą od Ciebie, ja to byłam big mama pamiętacie?, zdjęć nie oglądam z ciąż :-P

Anetko - dziękuję i Was buziakujemy serdecznie, mocno, bardzo!!!! :-) dobrze wszystko??

no nie 00:01 idę spać

jutro jak coś dopiszę, wybaczcie kochane...

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sie 2008, 07:37

Witam ! Edulitko sukienka super, też coś w tym stylu oglądałam :-) A wczoraj wieczorem też pomyślałam o kaloszach bo jedziemy do tej Bystrej i koleżanka mówi że tam do południa mokra trawa jest i lepiej żeby miały te kalosze :-D No to nowy zakup nasz czeka KALOSZE :-D :-D :-D Chloe mały fantastycznie się bawi w tej kałuży :ico_brawa_01: Marittko ty to masz zdrowie tak długo na tt siedzieć, a potem niewyspana chodzisz :-D :-D :-D Dziewczynki kochane moje też wiecznie śpiewają i tańczą, z daleka widać że to dziewuchy :-D Chodz ta moja Matyldzia to taka sfiksowana dziewczynka jak wczoraj dorwała u znajomych takie wielkie auto to miałam po dziecku siadała na nie swoją me tam wkładała a uciechy miała :ico_brawa_01: :-D :-D :-D A co do jej nóżek to zle stawiała prawą nóżke tak do środka no i kazli iść to wyrehabilitować no a tam to wymyślili to koślawe kolanka a to płaskostopie. No ale takie przypadłości to dziecko do 3 roku życia może mieć :-) A butki to są w opłakanym stanie i dlatego trzeba kupić chodz już fajne widziałam takie pozakrywane ale to jeszcze za wcześnie na zakup :-) Asiu wszystko się jakoś ułoży, grunt że z tatą już lepiej a o interes się niemartw cos się wymyśli :-) :-) :-) Ja tez z moim sklepem miałam wieczne problemy i w końcu się :ico_zly: .... i go zamknełam a teraz żałuje :ico_noniewiem: No i chyba z końcem maja otwieram nowy sklep, bo do mojej starej roboty to niemam zamiaru wracać :-)

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2008, 09:51

chloe, - śietna fotka napewno Maciuś mial frajde :-) właśnie myśle że już jak tylko popada to idziemy latać po kałuzach :ico_haha_02:
Anetko - fajnie ze napisałaś, sio katarek Joachimkowy nie wolno atakowac małych nosków :ico_nienie:
mazia, - ta sukienka z linku fajna ale ja mam inna bo szkoda było mi juz pieniążków skoro mam w co się ubrać - ale strasznie mi się podoba do takiej jakies bolerko i ekstra kreacja :-) Fajnie ze myślisz o czyms własnym ja ostatnio myślałam o kwiaciarni ale narazie rozważam i rozglądamsie - badam rynek :ico_haha_01:
Pije kawke a Niki biega w koło w kaloszach i woła -"ja bu mam " to znaczy ja buty mam :-D ostatnio wymysla nowe słowa np. bibi - biedronka, fuuu - bańki mydlane, mumum - krem nie nadazam za jej słowotwórstwem :ico_haha_01: śmiesznie ale dobrze że mówi nawet tam po swojemu :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”