No i dokladnie tak u mnie tez wyglada plus rzucanie sie o podloge wlasnie ostatnio zaczela sie rzucac i wyginaca u nas tez Filipek nauczyl sie rzadzic i wymuszac to co chce, piszczy jak wsciekły i drze sie na cały dom.

Ale i tak jest cudna

Pati85, swietne foteczki

Erisia tez taki kudlaczek

kochana nie pzejmoj sie wazne ze przybiera systematycznie na wadze nie leci z niej i jeslije w miare normalnie to nie masz powodu do zmartwienia bo kzade dziecko jest inne ja jak zajzalam do ksiazeczki mojej sarszej cory to wlasnie tak a byla chudzina w tym wieku a Werka 11.300kg wazy tak ze jak dzieci na swiecie tak rozne sa i jak bylismy w Zakopcu to na placu zbaw babka tez byla z coreczkami i obie takie chudzinki a jedna w wieku Weronisi i wiesz mi polowa jej Weraa przy niej jak gigant byla taka kruszynka a matka sie nie przejmowala bo najwazniejsze ze zdrowa jest i je normalnie a reszta jest nie wazna jeszcze kiedys nie uwierzysz jak taki maluszek twoj synus wyrosl na wielkiego chlopawłaśnie w poniedziałek mamy wizyte wkońcu to dowiem sie wszystkiego ,powinien w tym wieku ważyć 10 kg,(według norm w norge) a waży 8i pół kilo

mmarta81, A pewnie kochana jechac i odpoczac

Ja to bym chciala troche psychicznie odsapnac od mmojej starszej cory bo sie niemozliwa zrobila

[ Dodano: 2009-08-26, 18:26 ]
a zapomnialam wam jeszcze powiedziec jak sie dzis wkurzylam wczoraj ktos mi zwinol parasolke od wozka Wery normalnie rece opadaja gnoja rece powinny uschnac Zawsze wozek stoi mi pod klatka i jakegos gnoja parasolka skusila i buchnol ja i nawet wyrwal caly uchwyt nawet do niej