Mój brzuś z dzisiaj przepraszam za jakość zdięcia,ale niedawno wstawialismy dzwi i tak wyglada poki co brzydko
nie tamtemu serduszko nie bije i jest za małe bo moje ma ponad 10 tyg a tamto miałoby dopiero 5 tygodni moje sie juz rusza a tamto to maleńki 5mm zarodek.A lekarz jest pewny, że druga dziecinka się nie rozwija?
Przykro mi to napisać,ale nie ja Prosiłam Boga o jedną jedyna dziecinke,nie chce miec dwójki dziekuje Panu Bogu,ze wysłuchał moich próśb,ale błagam nie chce miec blixniaków Przepraszam nie potepiajcie mnie ,ale i zrozumcie nie chcePrzecież gdyby się okazało, że żyje i dobrze rozwija to powód do wielkiej radości, prawda?
Dziękuje kochana za zrozumienie,kocham ta maleńką rybke w moim brzuszku i juz dbam bardzo o nią aby wyrosła na zdrową dziewczynkę bo ja wiem,ze bedzie Nikola No tak czuje od poczatku i co zrobic,ale jak będzie Kacperek to również bede bardzo kochacja cię rozumiem i nie potępiam. pragnę byś miała tą jedną malutką istotkę
ten brzus rano jeszcze taki nie jest dopiero po obiadku sie pokazuje,ale Pani Doktor mówiła,ze jak na ten tydzień to taki jest okkochanie jaki sliczny brzuszek! zakochać się idzie.
Po za tym powinnam zaufac bardziej doswadczonej osobie jak Pani doktor w końcu specjalistawg mnie nie ma szans za dużych za ożycie zarodka
u mnie to było tak,wysoka tempka,nie puchłam jak przed @,później piersi o wiele mnie zaczeły boleć,ale bolały o wiele mniej intensywnie a czy brzus mnie bolał hmm nie pamietam bo mnie zazwyczaj przed @ nie bolał nigdy brzuś,aaa nie miałam zachcianek jak zawsze przed @ i normalny nastrój czułam,ze cos jest nie tak bo całkowicie inaczej sie czułamBrzuch też momentami ćmi jak na @.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość