Kochane wróciłam własnie od lekarza i niestety musze jechac do szpitala
Skróciła mi sie szyjka macicy i niestety nie jest dobrze
Trzymajcie za mnie i za moje maleństwo kciuki
Monia kochana myślami jetesmy z Tobą musisz być dzielna zobaczysz wszystko dobrze się ułozy
Czekamy na szybki powrót twój i Twojej fasolki w brzusiu
Trzymaj się kochana
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Hey! MONIA trzymaj sie - dobrze bedzie.Czekamy na Was!
Ja przepraszam za ostatnie zaniedbania na TT ale cos zle sie czuje. Ciagle mi sie chce spać, ciągle zmeczona. Cała jestem popuchnięta. Wyglądam jak potwór.
Maleństwo kopie juz codziennie. Ale np. dziś troche mniej - właściwie troche tylko rano i nic więcej - tak jest ok?
Hej Styczniówki
Mam na imię Gosia i też mam termin w tym miesiącu, a dokładnie na 4-tego. Czy można się do Was dołączyć? Moja Dzidzia zaczęła kopniaczki od 8 sierpnia Zastanawiam się, jak odczuwacie te ruchy, bo u mnie najpierw czuć było tylko na środku brzuszka, a od wczoraj tylko z lewej strony. Czy Wy czujecie kopniaki na całym brzuszku, czy też tak dziwnie jak ja? Pozdrawiam!
Goonia, witaj w naszym gronie i pisz jak najczęściej. Co do kopniaczków to za wiele Ci nie powiem bo u mnie do tej pory są takie delikatne puknięcia, na kopniaczka chyba muszę jeszcze poczekać Ale może byc tak jak piszesz. Niunia dopiero się przecież rozkręca
Piszcie co tam słychać i jak Wasze samopoczucie. Bardzo jestem ciekawa co tam u Moni, mam nadzieje ze wszystko jest w porządku.