Yvone, nie martw sie. Ja tez chodze z Małym w rozne miejsca gdzie jest glosno i duzo ludzi i jest ok. Dzieci maja dziwna zdolnosc do zasypiania w takich miejscach

Anita, po takim czasie jak Kacper zobaczy tate to go nie pusci nawet na chwilke. Moj Rysio ostatnio duzo pracuje to jak był w domu w niedziele, to Szymek prawie wcale nie spał w dzien tylko bawił sie z tata, gadał z tata. Nawet nie chciał mleka ode mnie tylko tata musiał go karmic.

martunia, ty masz taki problem z butla jaki ja miałam z piersia. nie wiem jak Ci pomoc, przykro mi.

Pruedence, ja tez mam klopot z pezentami. Po pierwsze nie wiem co, a po drugie jak pomysle o kolejkach i tlumie to mi sie wszystkiego odechciewa.
No własnie, bo co kupic parze mlodych ludzi? Znamy ich krotko, ale poniewaz spotykamy sie cała paka i kazdemu kupujemy prezent to im tez, tylko jeszcze nie wiem co...

Wczoraj kupiłam Szymusiowi mate edukacyjna. Nawet nie wiedziałam, ze to taka super zabawa!!! jak nie macie jeszcze mat dla swoich dzieciakow to kupcie koniecznie. Polecam, na prawde. Szymek szaleje.