dziendoberek
Od kilku tygodni nie wchodzilam na tt z powodu permanentnego braku czasu. Wlasnie skonczylam czytac zaleglosci. ile z tego zapamietam niewiem?
Bardzo Wam dziekuje!!!!za pamiec o mnie i mojej malej! :ico_buziaczki_big:
Z grubsza:
1) Maya nadal nie ma zabali i bywaja dni kiedy okrutnie cierpi(podaje paracetamol, zele dzialaj na chwileczke, po warunkiem, ze bol nie jest silny); dzisiaj dopiero dostalysmy koraliki, zobaczymy jak u nas sie sprawdza
2)5 listopada mierzyla 73 cm., wazyla niewiele bo 7300, podczas szczepienia skopala lekarza, bioderek nie pozwolila zbadac(wlasnie zaczal sie okres ja tylko u mamy bede szczesliwa)
3)rozszerzylysmy diete....i d...Maya dostala uczulenie na groszek(po przeszperaniu internetu okazalo sie ze jest mocno alergizujacy, dlaczego wiec jest w sloiczkach dla najmlodszych???)Teraz maya jest znowu tylko na mleku, ale chyba specjelnie nie narzeka
4)siedzi, ale tylko podpierana o reszcie nawet nie wspominam, bo to odlegla przyszlosc
Katrin, Antos pluskajacy w basenie bossski, widac, ze byl zachwycony, ciesze sie z Twoich przemyslen dokonanych na wakacjach, a najbardziej z tego, ze podzielilas sie nimi z nami
Kari, Maya przed snem prosila zebym przeslal calusy dla Krystianka
Delicja, dobrze, ze sama wysiusialas kamyczka, na Twoim miejscu postapilabym tak samo, Wspolczuje bolu-wiem jaki straszny potrafi byc przy nerkach
kasi.k , wszystkiego najlepszego dla Vikuli z okazji Chrztu Sw.
Dzieciaczki sliczne i taaakie duze
Musze zmykc do lozka,bo mnie M przeswieci
Dobranoc