mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sie 2008, 10:03

A ja se robie drugą już kawe bo za godzinke jade do kolezanki :-) musimy się ugadać co do naszych wczasów :-D U nas jak narazie nie zapowiada się na deszcz, słońce świeci :-D

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2008, 10:05

U nas tez ale jakby co ti już Niki gotowa :-D

[ Dodano: 2008-08-07, 10:08 ]
mazia, - a jak z ta rehabilitacją jakie ćwiczenia robicie ? sami czy gdzies w przychodni ?

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sie 2008, 10:29

NO chodzimy do przychodni na rehabilitacje ale babka powiedziała że już te nóżki się jej prostują i nie trzeba tak często chodzić następne mamy 29.08 :-D OOOO moja Martyna mnie woła i mówi o jesderyny pielgrzymka idzie :-D ( te jesderyny to od dziadka wzięła, wogóle jak przyjedzie od moich rodziców to ten śląski tak u niej słychac)

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

07 sie 2008, 15:43

Witam

My dalej na służbie u mojej mamy, dzisiaj rozwalili nam łazienkę :ico_zly: Mężowi już powiedziałam, że jutro sama przyjeżdżam bez Konrada bo nie chcę aby słyszał jak będę bluzgać :ico_zly:

ELA kochana Ty przestań pisać o jakiś popieprzonych książkach a tym bardziej ich nie czytaj :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: Zgadzam się w 100% z naszą matką Polką vel Marittą :-D Jaś jest cudny, dobrze się rozwija a to że czasami jest trochę smutny to myślę, że ma raczej po mamusi a nie że depresja :ico_oczko: Proszę Eluniu wrzuć na luz :ico_buziaczki_big:

MARITTA spokojnie spokojnie, krową jeszcze nie jestem :ico_nienie: :-D ale jak będę miała te wesela to wtedy już na pewno :ico_haha_01: Dla mnie byłaś kwitnąca w ciąży więc nie kapuję dlaczego tych zdjęć nie oglądasz, zawsze taka ładnie wypięta i mniamuśna :509: A tą czarno-białą sesję (specjalną for me :ico_wstydzioch: ) mam do dziś :-) Pamiętasz?????

EDULITA, CHLOE najarałyście mnie tymi kaloszkami :ico_haha_01: Kupię Konradkowi, sobie też i razem z nim chętnie się pochlapię ale będzie zabawa :520:

MAZIA a co to te jesderyny bo ja śląskiego nie czaję??? :-D

Awatar użytkownika
edulita

07 sie 2008, 22:08

No kochaniutkie chyba was pogoda dziś zmeczyła że nikogo nie ma :/ Ja dziś popołudniu znów biegałam p[o miescie i sobie butki kupiłam na wesele - zawsze jak sobie kupie buty to jestem w mega nastroju :-D już mam takie zboczenie że buty zwłaszcza szpilki uwielbiam i ile bym ich nie miała to zawsze chce nowe :-)
Nikiś dzis rozgadan taka od rana do ter :-) z prawie bo dopiero przed chwila padła na łóżko - nawijała jak najęta troche po polsku a troche po inszemu swojemu :ico_haha_01: Fajnie tak posłuchac jej z boku :ico_haha_01: jak sama do siebie mówi : jak coś jej spadnie albo nie wyjdzie to przejęta mówi o jacie, albo o jeny - nie wiem z kad bierze te swoje wyrażonka :ico_noniewiem: no i też dziś zaczeła robic i mówić ciuś ciuś - nie wiem z kąd może gdzieś na dworze między dziećmi podłapała.
Uciekam się kąpac a później lulać dzisiejszy upał mnie wykończył - do jutra papa o ile ktos będzie bo większośc powyjeżdżała ale to dobrze w końcu od tego sa wakacje :-)

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

07 sie 2008, 22:19

Kasiulka - pamiętam, też ją mam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :-D :ico_haha_01: dziękuję za miłe słowa,

Awatar użytkownika
edulita

08 sie 2008, 10:19

Dziewczęta dzień dobry :-) zapraszam na kawke :ico_kawa: kto chętny ? do kawki mam ciasto kruche z jabłkami świerzusio upieczone :ico_haha_02: zapraszam :-)

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 sie 2008, 16:00

hej :)

dziewczęta, dziękuję za troskę i miłe słowa :)

co do tej książki to nie wyrzucę :ico_oczko: bo jest bardzo wartościowa moim zdaniem, i naprawdę takie małe dzieci mogą mieć depresję, a choćby takie w domach dzieckach, albo kiedyś w szpitalach - jak nie można było cały czas przebywać tam z dziećmi, to poważne przypadki, ale jak np nie utula się dziecęcego płaczu - jak to było w przypadku tej nauki usypiania, to wówczas też dziecko może przechodzić depresję po takich przezyciach.

Asiu, dziękuję moja kochana,
i na pewno przezwycięzycie ten kryzys finansowy, i fajnie, że to pozytywnie na Wasze stosunki wpłynęło.

Chloe, miłego pobytu na wsi :)

A napiszcie, dokąd Nella i Mery wyjechały?

Edulitko, jak tam rosliny na działce rosną?
My z mamą w tym roku też nakupiłyśmy krzewików jak szalone,
bo również jesteśmy na tym punkcie zwariowane :)
Ja w tym roku jeszcze planuję kupić hibiskusa i choinkę srebrną :)

Kasiulko, Iwciu, Maritko, Anetko, Maziu, ściskam WAs mocno!

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

08 sie 2008, 19:17

Hej ja dziś tez się melduje :-D Eluś dzięki za usciski to my ciebie i Jaśka ściskamy :-) Moja Martyna też chodzi nikiedy smutna, bo se wmawia że jej nikt nie kocha. Albo jak tule Matyldzie to ona zaraz robi się smutna i tez ją musze przytulac, ale ona nikiedy ma takie smutaski :-D Mój brat znowu mi małego zostawił i pojechał na tenisa z moim mężem :-) Tak mały dziś płakał za tata ten to ma się z tymi rodzicami wiecznie go gdzieś zostawiaja :-) Wczoraj go odebrali po dwuch dniach od mojej mamy a dziś znowu mi go przywiózł no to dziecko już się smuci :-)

Awatar użytkownika
edulita

08 sie 2008, 22:22

Elu, - ostatnio jakos zaniedbuje działeczkę tylko podlewam w okropne upałay :ico_wstydzioch: ale kupiłam 1,5 miesiąca temu dodatkowe pergole i posadziliśmy pnace kiwi ale jakoś słabo rośnie nie wiem czemu :ico_noniewiem: a tego hibiskusa tez chciałabym miec - wiesz cos więcej o jego uprawie ? Przeslij kilka foteczek z działeczki jak mozesz - ja kocham roślinki :-) dziś tez kupiłam roślinki ale takie do akwarium :-D Marcin dziś postanowil że posprząta tak gruntownie w akwarium no to posprzątaliśmy i przy okazji nowe roślinki dosadziłam a stare zamocno porozrastane usunełam.
mazia, - szkoda małego a jezeli moge spytac to zostawiaja go bo pracują czy z jakiś innych przyczyn? Moja Niki uwielbia jeździć do dziadków moich rodziców ale jak jest juz dłuzej to bierze telefon i mówi dziadkowi mama halo i dzwoni z dziadkiem do mnie - oczywiście przez telefon chce żebym już" prym prym" do niej :-) tzn. przyjechała

Dziś przyjechała do mnie moja przyjaciółka i troche się posprzeczałysmy bo oznajmiła mi dziś że spotyka się z żonatym mężczyzną - może jestem dziwna ale dla mnie jest to nie do pomyślenia i powiedziałam jej że mi się to nie podoba i chcę dla niej dobrze ale ona raczej przyjeła to jako atak niż rade. Zawsze jej powtarzam ze chciałabym żeby była szczęśliwa - ale jakos szuka szczęścia nie tam gdzie trzeba :ico_noniewiem:
Nic spadam spic piwko przed telewizorem i ide spać.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”