mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 sie 2008, 08:14

Witam ja dziś pierwsza :-) Za oknem pogoda pod psem leje i leje, a jutro jedziemy w góry :-) Co do brata to tak pracują moja bratowa z tego powodu że tak musza tego małego podrzucać to się zwolniła i pracuje do końca miesiąca :-) Edulitko a co do przyjaciółki to nie wiem co ci napisać nasz przyjaciel jeszcze bardziej sobie zycie skomplikował :ico_olaboga: Długi czas chodził z jedną dziewczyną, którą co jakiś czas opuszczał ale zawsze wracał. A teraz związał się z laską która juz ma dziecko 9 letnie, jeden rozwód za sobą ale dziecko jeszcze z kimś innym. Własnie kupili dom, spłaty na 30 lat ona jest w ciąży i idziemy do nich na wesele we wrześniu.Wszystko by było fajne gdyby nie to że ona ukrywa przed nim różne rzeczy np pożycza kase i tylko mówi nie mówcie jarkowi :-) To dla mnie jest głupie bo jak ona już przed ślubem ma jakies przed nim sekrety to co bedzie po ślubie. Niewiem czy wogóle on wie że te dziecko to nie z byłym mężem ma. Ale ja się z miim mężem nie wtrącamy nigdy nie wtrącalismy ise do jego życia i jest dobrze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

09 sie 2008, 09:33

Mazia - to tez nieciekawie z tym waszym przyjacielem ale masz raccje czasami lepiej nic nie mówić bo inni nie odbiora tego jako troske tylko jako wtrancanie sie w ich życie. Moja przyjaciółka zawsze trafia na facetów z przeszłościa ze to tak okresle a później kończy się wielkim jej rozczarowaniem. Zawsze jak widze że w coś się pcha to ją ostrzegam i prosze i tłumacze ale ona i tak musi się sama sparzyć, :ico_noniewiem: szkoda tylko ze z tych swoich rozczarowań nie wyciąga żadnych wniosków.
Juz jesteście spakowani? Zazadroszcze wyjazdu w góry :-) pogoda napewno sie poprawi i będzieice mogli spacerowac po górach, miłego wypoczynku.
Wszystkim życze udanego wekendu.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

09 sie 2008, 09:52

Nie spakowani jeszcze nie jestesmy robie jeszcze pranie ciekawe czy mi wyschnie :-) A co do przyjaciół to wiesz ludzie ucza sie na błedach, tylko zeby dobrze się nauczyli :-D Mam nadzieje że tym naszym znajomym się ułoży i bardzo się cieszymy że wkońcu chce się ustatkować :-D Bo ileż można szaleć :-D oooooooooo Zrobie sobie kawe :-)

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 sie 2008, 09:11

hej

puściutko tu po weekendzie

Maziu, bawcie się dobrze w górach, czekamy na foty :)

Edulitko, nie wiem jeszcze nic o róży chińskiej, poszukam w internecie jak tylko ją kupię - bo teraz mi się nie udało, chciałam pełne kwiaty a była akrat sadzonka - kwiat miał pojedyńcze płatki,
mam tylko foty róży od mojej teściowej, u niej pięknie kwitnie i jest właśnie taka jak ja chcę, wyślę Ci zdjęcie.
W tym roku z mamą nasadziłyśmy sporo krzaczków: hebe, migdałek, kalina, pieris, rajska jabłonka, wiśnia japońska, żylistek, wejgella, złotokap (wyczytałam teraz że bardzo trujący!), miłorząb, tulipanowiec, klon palmowy (strasznei go choróbska atakują i na razie kiepsko wygląda), tawuły, żarnowiec. To chyba ze 3 lat potrzeba żeby się ładnie porozrastały, prawda? NA razie to są małe sadzonki, jak podrosną to w przyszłym roku porobię zdjęcia.

[ Dodano: 2008-08-11, 09:12 ]
i pęcherznicy jeszcze nie wymieniłam - tak ładnie się nazywa - diabolo ;)

[ Dodano: 2008-08-11, 09:20 ]
Edulitko, wysłałam Ci kwiaty ;) mam nadzieję, że dojdą :)

Awatar użytkownika
edulita

11 sie 2008, 09:31

Witam - znikam na kilka dni z forum brat mojej mamy ojciec kuzynki do której mieliśmy iść na wesele wczoraj zmarl wszysy jestesmy wstrząśnięci :ico_placzek: Kuzynka chciała odwołac ślub ale jednak sie odbędzie tylko z wesela rezygnują. Nie potrafimy w to uwierzyć miał 51 lat - fakt wiedzieliśmy od pół roku chorował na raka ale nikt nie dopuszczał do siebie myśli że tak to się skończy i t :ico_placzek: ak szybko od nas odejdzie.

Awatar użytkownika
Ela28

11 sie 2008, 10:56

Edulitko bardzo mi przykro... współczuję ogromnie...

Awatar użytkownika
asiapanda

11 sie 2008, 14:34

Edytko współczucia :ico_pocieszyciel:

Faktycznie w weekend każdy zapomniał o forum :ico_oczko:
Ja obiecuję częściej zaglądać :-D Chociaż w tym tyg zajęta jestem bo w czwartek obchdzimy 3-cią rocznicę

Awatar użytkownika
Ela28

11 sie 2008, 15:55

dziś chyba ja tu dyżuruję ;) Asiu, szykujesz jakąś niespodziankę dla męża?

Awatar użytkownika
asiapanda

11 sie 2008, 19:14

Oj chyba nie Eluś bo zawsze coś się musi zdarzyć, liczę na coś spontanicznego :-D

Awatar użytkownika
Ela28

12 sie 2008, 08:33

witam :)

Maziu Ty już w podróży?

Asiu, na pewno będzie spontanicznie i gorąco ;)

a reszta gdzie?

miłego dnia!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”