to jest prawda i nawet jak masz cykle regularne to powinnas sprawdzic czy masz owulacje bo w tej chorobie rzadko jest -tak mi mój doktorek mówiłmożna mieć bardzo duże problemy z zajściem w ciążę
ale czyli nie masz stwierdzonego przez lekarza zespolu policystycznych jajnikow?śluzu wcale nie mam takiego wodnistego tylko taki gęsty
wiesz co no jesli kreska jest jasniejsza to test juz jest negatywny,ale czasem to jest wina np zbyt rozcienczonego moczu wiec tym sie nie kieruj.Mi tez czesto wychodzil tylko 1 pozytywny test owulacyjny. Ja potem jak juz 1 wyszedl pozytywny to juz wiecej w danym cyklu nie robilam.to moze krwawienie śródcykliczne?to mysle,ze poprostu sie podczas stosunku uszkodzil nablonek
Robiłam testa rano był znowu pozytywny a teraz robiłam i są dwie krechy,ale ta druga juz jaśniejsza delikatnie czyli?
Właśnie też się zaczęłam nad tym zastanawiać.moze poprostu idz do innego lekarza?
Fajnie by było Tylko, że ja też od razu to łączę z tym, że moja mama też nie mogła długo zajść w ciążę, leczyła się, a ja się dopiero po 5 latach starań pojawiłam, więc tak sobie myślę, że to mogło na mnie "przejść".moze sie okaze,ze wszystko jest w porządku
Dobrze, że mówisz. Nie wiedziałam.Bo wiesz,ze sluzem to roznie bywa.
pewnie tak,ale mamy mase roboty. dzis moj M. bedzie kuchni montowal na sciane - w koncu :).atka1112 napisał/a:
juz mieszkamy na nowym mieszkanku.
Ale fajnie, no to nic tylko gratulować
to trzymam mocno kciuki11.05.12 26dc sluz ciagnacy jajka kurzego - II kreski testowa pokazala sie szybciej niz kontrolna (byly przytulanki :D)
12.05.12 27dc brak sluzu,ale mam pobolewanie jajnikow- II kreski (dzis tez beda przytulanki chyba :P)
a na suwaczku ze owulacja bedzieza 2 dni hmm, dobrze ze organizm daje mi znaki, dlatego robilam test.
Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość