Dzień dobry dziewczynki, ale dziś mam dobry humor:) chce mi się śpiewać i wogule... gdybym miała męża to mogłybyście mi powiedzieć że chyba mialam udaną noc. Ale nie, wyspałam się, bomoja córeczka spala dziś do 7.30. Obudziła się o 6 ale zobaczyla że mama śpi to się do mnie przytuliła i dalej spałyśmy. Botu u rodziców śpimy w jednym łózku. Ciekawe czy po powrocie do Kat będzie nadal spała w łóżeczku. Ale chyba nie będzie z tym problemu bo tutaj w ciągu dnia śpi w kojcu.
mama_zuzi1980, jestem pod wrażeniem twojego szweckiego, zdolna z ciebie bestyjka

Nic tylko pogratulować. Ja nic z tego opisu nie zrozumiałam, tylko kolor pomarańczowo beżowy hehe, aleto też można sie domyśleć ze zdjęć.
Kicia10, To mnie uspokoiłaś z tymi uderzeniami i potrząsaniem podczas zabawy, w końcu studiujesz biologię to się na tym znasz.
NICOLA_22, A ty gdzie pracowałaś przed ciążą?
Wiesz, twój mąż zachowuje się jak nieznośne dziecko, czemu tak się złościł rano?? Może dlatego że on musi tak wcześnie wstawać a ty z dzieckiem jeszcze śpicie? Ale to czysta złośliwość. Normalnie nie wiem co bym takiemu zrobiła. Ale wiem jakie to denerwujace, bo jak mieszkałam w akademiku w czasie studiów to też mialam głośną współlokatorkę. Zawsze mnie budziła jak wcześniej wychodziła, tłukła się, mlaskała przy jedzeniu, chlipała. Fajna była, super się dogadywałyśmy ale to mnie wkurzało.
Kicia10, a może jak Kacper budzi sie w nocy to zamiast mleka daj mu tylko herbatke. Ciekawe czy bedzie się budzil, może onnie jest głodny tylko ma potrzebę picia butli, to mu zostało z czasu jak był malutki. Nie wiem. Lena spi twardo ale jak o 23 potrząsnę butelką nad nią, to od razu ją to budzi, jest wyczuona na jedzenie.
No i okazalo sie ze oprocz tej plesniawki to znow ma jakis stan zapalny ucha. Mam mu kropic otimum 3xdziennie.
ZYczymy zdrówka dla Misia, biedny jak nie jedno to drugie.
Lena już jest zdrowa, kaszel odszedł w niepamieć. Ale jak poszłam tutaj do pediatry to się przeraziłam bo napisze wam ile lekarstw musiałam jej podawać
Pyrosal syrop na kaszel
Eurespal syrop na kaszel
Rubital syrop maliowy
Hascosept do gardła
Deflegmin krople aby się flegma odrywała
Nasivin krople do nosa
Tetrisal spray do nosa
Pulmex Baby maść rozgrzewająca
I antybiotyk alenazwy nie pamiętam
dodatkowo te swoje kropelki czyi CebionMuti i Vigantol.
Normanie jak widziala że idę z tacką gdzie mialampoustawiane wszystkie lekarstwa to uciekała szybko. Czasami na siłę jej wlewałam. Ile się biedna napłakała. Ale już niebierze niczego oprocz swoich kropelek bo już jet zdrowiutka
[ Dodano: 2008-06-18, 11:22 ]
No własnie, przecież my możemy sobie pomagać. Ja też mam allegro, więc jak by co to mówcie.