Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 17:57

No dobra...J chwilę z młodą a ja przeczytałam. No tak, pogoda ładna to wszystkie gdzieś się rozbiegły...
Sukienki dla naszych majowych panienek prześliczne!!!
Wy się kurujcie baby! nogi moczyć w gorącej wodzie z solą, wodą z solą płukać gardło (albo z wodą utlenioną jak pisze Sikorka), hebrata z miodem i cytrynką itp!!! i do wyra!

Ja się męczę z @, ale z drugiej strony niech już jest, bynajmniej się nie spinam, że jestem :ico_ciezarowka: .
Gosia no...to ja się pakuję...hehehe, bo tu zarobię 650....i jeszcze dojazdy,...no, czasem coś wpadnie napiwku, ale to grosze...

Hania świetna dziś jest, gada jak najęta!

A w pracy powitanie nie bardzo...byłam dużo wcześniej, a tu klucze nie pasują! :ico_zly: no i stałam pod drzwiami 40minut a chciałam se spokojnie wszystko pooglądać, zobaczyć co i jak...i nonono! a potem...klienkt ami się 10minut spóźniła...ale spoko luz, nawet miła...następnych nie było w planie a przyszła moja stała klientka na pedicure i manicure...i prawie do 14.30 miałam zajęcie :-D a potem przyszła szefowa i mi pokazała nowości i w ogóle przypomniała troche. Potem J przyjechał, zakupy...i do domu, do mojego kwiatuszka!!! ach, jak się cieszkała na nasz widok! :-D aż mi serce skoczyło!...i do cycusia zaraz...hehehe.
Mama mówiła, że było super, młoda ponoć ciągle spała, były dużo na powietrzu więc rewelacja. Jak były w parku, to mama odsłoniła budę od wózka i Hania się gapiła na drzewa!

Chciałam jej kupić dynię z ziemniakami ale nie było! :ico_zly: ale babcia jechała do marketu to kupi, bo Hani jej obiadek nie bardzo smakował, bo ma troszkę grudki...a te ze słoiczka to taka idealna masa...nie wiem...ALe na razie wcina wszystko, szczególnie szpinak! :ico_szoking:

Ok, uciekam, wpadnę wieczorem. A jutro nie mam nikogo wpisanego...za to środa na 15 i wpisy do samego końca!

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 19:27

zbora - podnosisz mnie na duchu ... ja utro zostawiam na parę godzin młodego -pod opieką takiej pani Małgosi - przesympatyczna ..ale i tak sie denerwuje - bo musze pojechac z Dużym na spotkanie słuzbowe - ważne - olbrzymi projekt .... rany :ico_olaboga: jak ja do pracy pójde .... powiem wam - zadzwoniłam do tej dziewczyny co u nas była i jej mówię, ze proponuje jej 1500 pln brutto - czyli 1350 netto i płace jej bez wzgledu na to ile siedzi z małym ...jak wyjedziemy na urlop na tydzien/dwa - tez tyle dostanie i ma umowe .... no fakt zlecenie/dzieło - ale ma skłądnkki zdrowotne chociaz opłacone .... a ona , ze zadzwoni jak sie zastanowi :ico_szoking: ... nie chce jej juz .... nie ze zadzwoni jutro czy np. w czwartek ..jak sie zastanowi ... won ...
czy ja daje złe warunki ??????

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 19:28

zborra widzisz-niepotrzebnie się martwiłaś :ico_haha_01:

Piję karmi poema di caffe i jestem tylko dla was ha ha - mój smerf już śpi.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 19:29

kamizela, - mój tez :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 19:39

Gosia a tą laskę to rzeczywiście sobie odpuść :ico_nienie: Jak ja opiekowałam się 1,5 roczną dziewczynką dostawałam 400 zł :ico_szoking: :ico_szoking: Ta lalunia nie nadaje się na opiekunkę Hubercika :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 19:45

kamizela, - to ceny warszawskie ... taniej moge miec niz 1000-1200 pln taka starsza pania - a takiej to nie chce - bo po 1 - ni wniesie Hubertusa na 4 piętro a po 2. juz widze "stare" wychowanie - czyli 6 czapek i tiu tiu tu do małego - a tego nie chce

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 20:14

CZESC Maqjoweczki GOSIA.A. za taka sume i sie zastanowi ta opiekunka :ico_szoking: to ja :514: :wpale: nie nadaje sie do opieki :ico_olaboga: ja pilnowalam 8 miesieczna dziewczynke za 400zl :-D ,jakbys mieszkala blizej to bym chetnie sie zaopiekowala Twoim Hubercikiem :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

01 paź 2007, 20:43

LUUUUUUUUUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE NADĄŻAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:ico_olaboga:
:ico_noniewiem:

w weekend byliśmy na weselu :ico_brawa_01:
Iga dzielnie zniosła podróż z Łodzi do Ełku i spowrotem :D
tylko troche mi się przeziębiła :ico_olaboga: i teraz katar ją męczy...
a może to ja ją zaraziłam :ico_noniewiem: bo od tygodnia gardło mnie boli (poszłam za waszym przykładem :ico_nienie: ) i katar w piątek się zaczynał ale już się skończył ;)

ANES na Piotrkowskiej przy Zamenhoffa mieszkam :-) sorki że tak późno odpisuję ale ostatnio mnie tu nie było albo "tylko" próbowałam przeczytać zaległości ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 20:47

Moja panna dziś też wyjątkowo wcześnie poszła lulku, ku mojemu ogtromnemu zdziwieniu i z żalem ją kładłam ale jakbym jej zapodała jeść o 19, to kąpiel o 21, zanim by usnęła, to już bym nie miała nic dla siebie. Więc o 19.30 spała jak anioł...
A ja teraz śledzę debatę Kwaśniewski-Kaczyński i :ico_zly: mnie bierze na te wybory, bo to paranoja...Albo jak taki kaczor mi truje, że najlepszy moment w gospodarce...nonono...czy ktoś pamięta, kiedy to ostatnio nonono...zasrany ser żółty kosztował 25zł??? no...najlepiej jak nonono jest! rzeczywiście!
dobra...zbora...wyluzuj...opanuj się...
No, więc odeszłam od tv, bo mnie krew zalewa...idę się umyć, bo potem mjakmasakra...do połowy bo potem szymon majewski-polecam! szczególnie rozmowy w tłoku!!!

Gosia weź Ty pogoń tą paniusię w diabły.! nonono...umowę franca dostanie i jeszcze warunki fajne...i dziecko super! i jeszcze stęka...pizda jedna! ja dostaję szmaciane pieniądze za swoją pracę i nie fikam...a takie to kuźwa...e...goń pindę daleko! widocznie jej nie zależy, że tak pogrywa...Znajdziesz kogoś lepszego. A nie lepiej ten żłobek? zawsze młody w grupie i skoro mają monitoring to zawsze możesz luknąć co się dzieje. A w takich żłobkach to raczej już dobra opieka jest. A tak co? nigdy nie będziesz miała pewności co panna z młodym wyprawia. I wcale nie powiedziane, że zaopiekuje się lepiej, niż ktoś w starszym wieku...ja bym to jeszcze przemyślała...Słuchaj...a może ja Ci moją bratową podeślę co? ona by chętnie tyle zarobiła, a jeszcze by Hubert miał towarzystwo w postaci rocznej panienki :-D

[ Dodano: 2007-10-01, 20:53 ]
Anza :ico_olaboga: z Łodzi do Ełku??? :ico_szoking:

Gosia cofam...takiej opiekunki jak moja bratowa to by nikt nie chciał...wiecie co mi napisała? że to żadna rewelacja bo żłobek kosztuje 1200! no pojebana idiotka! w nonono się jej poprzewracało chyba! widocznie za dużo zarabia w szkole na pół etatu...ale mnie wkur...na dorbanoc no...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 21:03

zbora - no ..prywatny żłobek 1000- 1200 .... ku...ceny w wa-wie .. życie ... na państwowy nie mam szans - zapisy były w kwietniu hyhyhyyyh na wrzesień ...
aa laseczka młoda - to sie chyba zorientowała i napisała smsa , ze jutro da odpowiedz .. powaznie to ja mam dosc .... ja to bym chciała zeby moja mama była gdzies obok i jak musze cos załatwic to by posiedziala .. :ico_placzek: albo jakas kolezanka :ico_placzek: a tu kur ... sama ... dziecko musze w obce ręce zostawić ... :ico_placzek: kur ....co za zycie .... człowiek chce zyc na jakims poziomie to oooo musi robić rzeczy których nie chce ...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”