Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 cze 2008, 16:47

Witam się :-D
dziewczyny zobaczcie cene tego fotelika :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
haha no to dałaś nam niezłe zajęcie z liczeniem tych zer :ico_haha_01: a tak serio to chyba jakaś pomyłka.

Myslałam że sie już tu do was niedostanę wczoraj chciałam coś jeszcze dopisać i mnie rozłączyło i dzis tez niemogłam sie połaczyć z internetem,chyba cos robili na lini a ja juz spanikowałam że mi się coś z kompem porobiło ale juz ok.
Aaa, dzis gadalam z lekarkom tutaj i ta mnie calkowicie uspokoila jesli chodzi o uderzanie sie dzieci:
no i super,lepiej zapytać sie mądrej głowy niż panikować :-D

cdn.

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

18 cze 2008, 16:52

Dominisia, a napisz jak ze spaniem w tym foteliku?? reguluje sie jakos kat oparcia?
bo te foteliki do 18kg to sa takie chyba bardziej w pozycji pollezacej :ico_noniewiem:

mama_zuzi1980, Ty to masz dobrze z tym swoim M, ustawilas go sobie super!! :-D
no ja na mojego nie narzekam bo nie ma idealow ale tez by moglo byc jeszcze lepiej niz jest :-)
Coś wam opowiem :D Znalazłam ostatnio w domu starą kartę sim ...cdn
no pisz szybko bo mnie ciekawosc zzera czego sie tam dowiedzialas??????????????

ewasiek, no to jest wlasnie jedyny chyba plus bycia nauczycielem te 2 miesiace wakacji i wszystkie wolne swieta..hmmm ja mialam kiedys wielka ochote zostac nauczycielem przedmiotow zawodowych takich jak np. ekonomia itp. juz nawet dzwonili mi ze szkoly do ktorej pisalam zeby zrobic przygotowanie pedagogiczne ale jakos nie doszlo to do skutku :ico_noniewiem:

Szymona uspilam w wozku bo strasznie mi marudzil :ico_olaboga:
zanioslam go na gore i spi sobie na naszym lozku
a ja na dole mam na niego podglad
dziewczyny musze wam napisac ze super ta niania z video jest
normalnie chyba najlepszy zakup tutaj jak dotad :-D

[ Dodano: 2008-06-18, 16:53 ]
aaaa kupilam szampana bo dzisiaj konce 18-nastke :-D :-D

to dla wszystkich :ico_tort: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko:

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

18 cze 2008, 16:55

Eve ja mam fotelik od 9 do 25 kg i jest super,jestem zadowolona.jak dobrze pamiętam to od 25 kg to wystarczy taka podkładka pod dupcie.

Eve biedny misio znów chory,aj,życzę mu dużo zdrówka.

[ Dodano: 2008-06-18, 17:00 ]
Gosia bardzo dużo tych syropków Lenka dostawała :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-06-18, 17:06 ]
Eve kochana to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :ico_prezent:
Sukcesów w życiu, szczęścia w miłości,
dużo uśmiechu, dużo radości, spełnienia
wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 17:09

Eve, sto lat, sto lat :-D Przyznaj sie no ile to juz??? :-D

Jednak nie kupimy Recaro, bo jedyny dostepny tu model, ten montowany tylem jest na Isofix a nasze autko nie ma :-( Weic w weekend wypad do sklepu po fotelik, fajnie :-D

Gosia, jak sie zna angielski i niemiecki to szwedzki to buleczka z maslem. Gramatyka tak prosta jak w angielskim, no moze troszke imieslowy skomplikowane, a duzo slow z niemieckim sie kojarzy. Ja przez szwedzki nic juz nie umiem mowic po niemiecku :ico_olaboga: ciagle mi wskakuje szwedzki :ico_olaboga:
jak dobrze pamiętam to od 25 kg to wystarczy taka podkładka pod dupcie.
tak, Zuzia juz jezdzi na podkladce, ale czasem brakuje mi oparcia na glowke jak zasnie.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 cze 2008, 17:38

dziewczyny zobaczcie cene tego fotelika
jej to chyba pomyłka....!!! Zresztą kogo stać na taki fotelik :)

eve81, już juz kończę no więc sprzątałam i znalazłam karte sim, ciekawość mnie tak zjadała że włożyłam ja do komórki i o dziwo nie było kodu pin, jak sie okazało to była karta poprzedniej dziewczyny mojego M no i poczytałam sobie smsy jakie do niej pisał . :ico_placzek: :ico_sorki: :ico_sorki: wiem wiem pewnie myślicie o mnie złe rzeczy bo nei powinnam tego robić dotykać nie swoich zeczy wiem możecie mnie potępić. Poczytałam i się popłakałam... bo nie przypominam sobie czy kiedykolwiek M tak ślicznie do mnie pisał jak do niej, te smsy przepełnione były uczuciem i wogóle tak strasznie żałowałam że to przeczytałam... postanowiłam że napisze do M to co chciałam mu powiedzieć już dawno dawno temu.... ( od 2 miesięcy jestem paskudna dla niego!!) Powiedziałam Mu więc w końcu że jestem taka bo boje się ze mnie zostawi dla kogoś innego i od kąd mnie zranił to nie chce go kochac tak mocno jak kocham i nie hce mu tego okazywać bo nnie chce bardzo cierpieć.... i wiecie cio.... Dostałam takiego pięknego smsa że Jest ze mną bardzo szczęśliwy i ze tylko mni e kocha tak prawdziwie i ze nigdy mnei nei zostawi i wogóle aż mi isę cieplutko zrobiło :)

Idę Na klan wróce potem i poskrobie :)

eve81, :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :*

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 17:43

i wiecie cio.... Dostałam takiego pięknego smsa że Jest ze mną bardzo szczęśliwy i ze tylko mni e kocha tak prawdziwie i ze nigdy mnei nei zostawi i wogóle aż mi isę cieplutko zrobiło :)
az mnie ciary przeszly jak to przeczytalam, tak sie ciesze :ico_brawa_01: po raz kolejny wyszlo na to ze SZCZEROSC poplaca w zwiazku i moze Ty i M. niepotrzebnie budujecie miedzy soba taki mur niedomowien, pozory obojetnosci. Ja mysle ze bedziecie razem szczesliwi jak zaczniecie okazywac sobie milosc i mowic o niej na co dzien a nie od swieta. I Justynka pamietaj ze okazywanie slabosci i strachu czy leku nie jest niczym zlym, to ludzkie uczucie i towarzyszy kazdemu zwiazkowi a Ty i M. to chyba lubicie okazywac sobie takie pozory ze niby Wam nie zalezy na tym zwiazku, co? A potem jest zazdrosc, bol , lzy i kolo sie napedza.

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 cze 2008, 18:05

mama_zuzi1980, :ico_buziaczki_big: Masz rację właśnie tak się traktujemy... On wraca a ja mam ochotę rzucić mu się na szyję i nie puszczać ale się blokuje wole sie zdystansować... On widząc to się trochę zniechęca i tak tłumimy to w sobie :)
Dziękuję za miłe słowa.

Widzę że trwa debata na temat fotelików... ja naszczęście kupiłam i jestem zadowolona i póki co nie zanosi się na kupno czegoś o dużej kwocie... następnym wydatkiem bedzie dopiero rowerek :) Albo sanki :D:D

Moje dziecko wychodzi samo po schodach :ico_szoking: mam wdupoziomowe mieszkanko i jest miedzy poziomami 5 schodów i Ona do góry pokonuje je w ciągu 30 sekund!! Muszę bramkę kupić obowiązkowo!!!!

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 18:20

Moje dziecko wychodzi samo po schodach mam wdupoziomowe mieszkanko i jest miedzy poziomami 5 schodów i Ona do góry pokonuje je w ciągu 30 sekund!! Muszę bramkę kupić obowiązkowo!!!!
no szok, szok, szok :-) Czym ta Marcelka nas jeszcze "za niemowlaka" zaskoczy :-D

NICOLA_1985

18 cze 2008, 18:50

Mama - Zuzi mój S jest niereformowalny na wszystko...
byłam dzisiaj na rehabilitacjach Karolina o dziwo bardzo spokojna nawet sie nie darła tylko cos tam gadała do siebie i smiała sie - ćwiczenia wykonywała bez problemu :ico_brawa_01:
później zaczełam przmiarke do kotletów mielonych ale ponieważ ja jestem roztrzepana nie wsadziłam do maszynki nożyka i mi nie mieliło... wkurzyłam sie bo mało czasu zostało pobiegłam do sklepu kupiłam warzywa na patelnie ugotowałam ziemniaczki i obiadek gotowy.. mój S ani nie zamarudził co zazwyczaj bywa.. to chyba dlatego bo dostał dzisiaj mandat za brak biletu miesięcznego który ma ale nie przy sobie zazwyczaj.. - chyba był taki spokojny zebym nie miała pretensji pewnie...
później wybrałam sie na zakupy i z Karolina na spacer bo dzisiaj nawet taka możliwa pogoda.
zabrałam sie powtornie za robienie mielonych żeby jutro zrobic tylko zupke i miec labe.. no co mi tez sie należy!.. a mój S zobaczył co robię i spytał "to co Ty jutro będziesz robiła jak już dzisiaj obiad zrobisz????????????" - no myślałam, ze go zdzielę czymś cięzkim... :ico_nerwusek:
czasem sie zastanawiam po co ja za maż wychodziłam...

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 cze 2008, 19:09

Mama - Zuzi mój S jest niereformowalny na wszystko...
wiesz, no nie trac nadziei i sie nie poddawaj.....
"to co Ty jutro będziesz robiła jak już dzisiaj obiad zrobisz????????????"
ale sie usmialam, choc dla Ciebie to wcale nie bylo smieszne. Ja sie smieje z tych balwanow -facetow, jakie oni maja pojecie o tym co sie w domu robi i co to znaczy wychowywac i opiekowac sie dzieckiem :ico_olaboga: Popieprzeni sa , daje slowo :ico_puknij:

A niech zostanie tak na 1 caly dzien sam z dzieckiem , z pusta lodowka, probowalas tak???

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”