Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 gru 2011, 21:12

- najpierw jak ja przyjmowali i dziecko bylo pupa do dolu,a za pol gdziny inny lekarz robil badania juz na oddziale i dzidzia byla glowka w dol :ico_oczko:
czyli wszytsko w porzadku :-) teraz juz wrocilo do "normy" :-)

[ Dodano: 11-12-2011, 20:14 ]
dziekuje kochane... jestescie super :ico_buziaczki_big:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 gru 2011, 21:25

Witajcie :ico_ciezarowka:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za kolejne tygodnie!!!

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i super brzuszki!!!
Kingoza to niemasz sie czym przejmowac tak jak dziewczyny pisza, pewnie malutka ma czkawke :ico_oczko:

A mnie znow pare dni tutaj nie bylo ale ciezki tydzien w pracy. Wczoraj porzadki swiateczne no a po poludniu przyszla kolezanka z corka ktora zostala na noc u mojej Veroniki.

Dzisiaj taki troche przymulony dzien, nic sie niechce :ico_oczko: .Caly dzien na sofce :-D

[ Dodano: 11-12-2011, 20:41 ]
A to ja :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2011, 22:12

kingoza, na 100 % czkawaka moja mała ma ją codziennie i też ja tak czuję nisko i czasem mam wrażenie że mi grzebie w szyjce macicy takie uczucie dziwne a nie wsponę o charcach po pęcherzu :ico_olaboga:

Mój Franek obrócił sie w 28 tyg główką w dół i już tak został do porodu .

justyna30, ślicznie wyglądasz i kolejna taka szczuplutka mamuśka ale wy laski jesteście dziewczyny :ico_wstydzioch:

My dziś pojechaliśmy na spacer nad morze żeby sie jodu nawdychal Franek żeby mu nos oczyściło bo teraz ma taki zatkany dziwnie działa ten antybiotyk jeszcze jutro dwie dawki i we wtorek do kontroli.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 08:29

ale wy laski jesteście dziewczyny :ico_wstydzioch:

tak jak ty, moja droga :-D

justyna30 slicznie wygladasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 gru 2011, 08:45

Witajcie

:ico_brawa_01: za brzuszki i kolejne tygodnie kochane !! wygladacie przeslicznie wszystkie !!

Ja dzis zaczynam 18 tydzien :ico_tort:

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

12 gru 2011, 09:48

hej..

Piekne brzuszki macie Kobietki ;) mój sie wchłonał... nie wiem dlaczego ale znow zanik mam jakis i płaska jak decha jestem... w ogole ciazy nie widac ani nie czuć..

szybko wolne zleciało znow do pracy, pociesza mnie fakt ze 2 tyg i koniec.. .:)

[ Dodano: 12-12-2011, 09:03 ]
Ja dzis zaczynam 18 tydzien :ico_tort:
gratulacje :)

[ Dodano: 12-12-2011, 09:10 ]
mam jeszce małe pytanie

od jakiegos czasu jak sie kłade wieczorem na plecach to mam ponizej pepka z prawej strony taka jakby guleczke czy i nie czuje zeby cos sie tam ruszalo tylko takie wybrzuszenie czy to moze być dziecko?? strasznie to dziwne jak sie tak brzuch deformuje:P

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 10:18

witajcie spowrotem
bylismy na weekend w zakopcu sami z mężem i nie zaglądałam
było cudownie szkoda że tak daleko

kingoza, ja tez uważam że to była czkawka
i nie martw się takimi dzwnymi ruchami
moj mały grzebie mi w szyjce macicy codziennie i jest to mega nieprzyjemne uczucie
a czkawe tez ma często az brzuch podskakuje

Awatar użytkownika
Sylwia

12 gru 2011, 11:04

mam jeszce małe pytanie

od jakiegos czasu jak sie kłade wieczorem na plecach to mam ponizej pepka z prawej strony taka jakby guleczke czy i nie czuje zeby cos sie tam ruszalo tylko takie wybrzuszenie czy to moze być dziecko?? strasznie to dziwne jak sie tak brzuch deformuje:P
ja bym powiedziala ze to wybrzuszenie to twoje malenstwo :):) brzuszek sie splaszcza na lezaco ale dzidzia nie..

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 11:12

Witam i ja!

Dziewczyny sliczne jestescie, zgrabne mamuski :ico_brawa_01: zadbane i w ogole, zawsze tak wygladacie, bo ja to w domu dresiarz jestem :ico_noniewiem:

Jagoda, ale extra z Zakopcem i to SAMI, zazdroszcze!!!!!!!!!!!!!!!

Moja dzidzia miala czkawke raz, no chyba to byla czkawka, choc jak porownam z moimi wiecznie czkajacymi dziewczynami to troche krotko to trwalo, i w sumie to dobrey znak ze dziecko ma czkawke. to znaczy ze ukl pokarmowy poprawnie funkcjonuje, dzieciak lyka wody plodowe, czyli wszystko ok.

Pamietacie jak wam pisalam o mojej przyjaciolce ktora urodzila w 34 tyg maluszka z ta wada atrezja przelyku, atrezja nosa i wada serduszka? Kurcze, tak sie martwie nimi :ico_placzek: Ona urodzila pod koniec pazdziernika, operacja przelyku poszla super, a noskek choc zoperowany ciagle mu sie zalepia flegma i nie moze oddychac, wczoraj trafil znow na OIOM i znowu ma respirator.... I tchawica zaczyna mu mieknac, bo respirator ze dziala na nia, rozluznia ja i jak wyciagaja potem respirator to ona ma tendencje do zapadania sie, plus ta flegma do tego, a on nie ma sily kaszlnac :-( :ico_placzek: To juz 5 raz trafil na OIOM i pod resp. Dziewczyna jest zrozpaczona, a my z nia :ico_placzek: sorki ze wam tu smece ale serio to przezywam.... :ico_olaboga:
najgorsze ze nic nie moge pomoc i czuje sie taka bezradna.... ile moge jej powtarzac ze wszystko sie ulozy, sama zaczynam w to watpic :-(

Awatar użytkownika
Sylwia

12 gru 2011, 11:25

mama_zuzi przykre :( ale niestety my ludzie nic nie mozemy poradzic...trzeba sie modlic i liczyc ze lekarze w koncu wylecza malenstwo !!!

Ja sie dzisiaj cos zle czuje...mdli mnie i jakas słaba jestem w glowie mi sie kreci :ico_olaboga:

[ Dodano: 12-12-2011, 10:52 ]
A ja zapisałam sie na 12.30 do fryzjera ..... trzeba troche zmeinic fryzurke..lzej na glowie sie zrobi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”