no ja dopiero teraz, bo odwiedział mni ew koncu moja ukochana przyjaciółka, która tak jak kiedyś pisałam wróciła z 1,5 miesiecznych wakacji z Grecji...opalona, w cholere fajnych cuchów i butów sobie przywiozła i mi super perfum
teskniłam za nią i juz na jutro znów jesteśmy umówione i juz zapowiedziałam Arkowi ze na 100% tym tyg idziemy razem na zakupy, czyli on zostaje z mała
zbora ciesze sie ze jestes zadowolona z pierwszego dnia w pracy i ze Hania spokojnie przezyła ten dzien bez mamci..
gosia a faktycznie to ta opiekunka musi byc strasznie pewna siebie, chyba ze ma jeszcze ine oferty, a ma jakies konkretne referencje ze taka wymagajaca?? no i w sumie skoro zycie w W-wie jest takie drogie to 1500 brutto to tak sobie, no ale przeciez ona jest tylko opiekunką, nie?
hej a moze ta wasza p. Małgosia by sie przy okazji i Hubertusem zajeła, wiesz teraz jak zatrudniasz opiekunke - ale musisz odprowadzac ZUS- to masz ulgi podatkowe..
teraz musze isc posprzatac jeszcze, przygotowac butle na noc i okapac sie wiec zegnam z zalem ze tak krotko dzis z Wami byłam...