Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 21:47

No to masz dylemat...

A gdzie są wszyscy?? co z Massumi??? gdzie kate_k, jaszczurka, KUlka i reszta reszty...?

Dobranoc...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 paź 2007, 22:03

hej...witam to ja -mala resztka :-D
Bylismy po te rzeczy...fajną kurtke mala dostala zimowa od dziadkow...a my wedlinki i slodkosci rozne z polska :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Zborra ciesze sie ze pierwsze koty za ploty...a wiesz wspominalam dzis o Tobie pare razy...jakos mi sie przypominalo ze siedzisz sobie w pracy....

Gosia...ach ta Warszawa...stolica to i ceny stolicze :ico_oczko:

Maya juz smacznie spi...a o dziwo przed snem radosna jak skowronek byla choc juz bardzo zmeczona....
Mamie dzis bilet zamowilam i przyjedzie do mnie na 2 dni w listopadzie :ico_brawa_01:
Mykam zjesc te piguly bo zapomne :ico_wstydzioch:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 paź 2007, 22:07

no ja dopiero teraz, bo odwiedział mni ew koncu moja ukochana przyjaciółka, która tak jak kiedyś pisałam wróciła z 1,5 miesiecznych wakacji z Grecji...opalona, w cholere fajnych cuchów i butów sobie przywiozła i mi super perfum :ico_szoking: teskniłam za nią i juz na jutro znów jesteśmy umówione i juz zapowiedziałam Arkowi ze na 100% tym tyg idziemy razem na zakupy, czyli on zostaje z mała :-)

zbora ciesze sie ze jestes zadowolona z pierwszego dnia w pracy i ze Hania spokojnie przezyła ten dzien bez mamci..

gosia a faktycznie to ta opiekunka musi byc strasznie pewna siebie, chyba ze ma jeszcze ine oferty, a ma jakies konkretne referencje ze taka wymagajaca?? no i w sumie skoro zycie w W-wie jest takie drogie to 1500 brutto to tak sobie, no ale przeciez ona jest tylko opiekunką, nie?
hej a moze ta wasza p. Małgosia by sie przy okazji i Hubertusem zajeła, wiesz teraz jak zatrudniasz opiekunke - ale musisz odprowadzac ZUS- to masz ulgi podatkowe..

teraz musze isc posprzatac jeszcze, przygotowac butle na noc i okapac sie wiec zegnam z zalem ze tak krotko dzis z Wami byłam... :516:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 22:14

A ja pasteryzuję swoje buraczki, ale i tak narazie tylko część zrobiłam.

Zbora super, że jesteś i że w pracy było o.k. Życzę Ci jak najwięcej klientek co napiwki dają :-D A Hani jak najszybszych Twoich powrotów do domu.

GosiaA 80 km do Kozienic to też za daleko, nie, bo chętnie zaopiekowałabym się Twoim Hubertem, za takie pieniądze. Ja tyle zarabiałam na kierowniczym stanowisku.

anza, jak czytam Piotrkowska to serce mi mocniej bije. Nie wiem czy to przy Zamenhoffa, ale była tam taka kawiarnia w piwnicy, tam byłam na swojej pierwszej randce.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 22:23

Sikorka, - ja sobie zdaje sprawe ze to kupa pieniedzy ..... ja pochodze z olsztyna i tez sie nie moge przyzwyczaic do tych cen :ico_szoking: w Olsztynie bym miała opiekunke super za 600 pln 700 ...... a Tobie bym oddała małego pod opieke bez zmrużenia oka .... moze te 80 km to nie tak daleko ???

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 paź 2007, 22:29

Jakbym nie miała Kacpra to byłabym skłonna nawet na jakiś czas zamieszkać w Warszawie, bo mam gdzie, siostra ma spore mieszkanko, ale Kacper i szkoła więc odpada. Ale jak kiedyś będziesz potrzebowała opiekunki i będziesz w stanie przywieżć małego to nie ma żadnego problemu, a i cyca mu mogę dać :-D

[ Dodano: 2007-10-01, 22:38 ]
No właśnie cyca, dajcie mi tu jakieś głodne niemowlę, bo moje dziecko śpi smacznie, a mnie cycka chce rozwalić, chyba pierwszy raz skorzystam z odciągacza. I mówię już dobranoc idę się myć i zmiękczyć cyca :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 07:22

Dzień dobry :ico_haha_02: Za oknem pochmurno a my dziś na 10 idziemy si eszczepić :ico_placzek:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 08:03

dzisiaj w dzienniku znowu pisali o nutramigenie
wiecie co bylo w tej serii?????? cząstki organiczne i kawalki owadów :ico_olaboga:
jak to jest mozliwe żeby dzieciom cos takiego produkowac
jak mozna dopuscic do takiej wytuacji

moje dziecie lezy w lezaczku i piiiiiiiiiiiiiiiiszczyyyyyyyy

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2007, 08:07

no hej..moje dziecko jeszcze spi...a ja wstalam juz bo mnie dusi i kaszlem nie chce jej obudzic..popijam syrop ktory w nocy bardzo mi pomogl coz ze jest tak niesmaczny ze mam po nim odrruch wymiotny :ico_olaboga: ale chociaz pomaga :ico_sorki: choroba zaczyna atakowac moj nos...bleeee

Kamizela...3 mam kciuki za szczepienie..i oby Wiktorek lepiej je zniosl niz Mayka :ico_sorki:
Pogoda u nas jak codzien...ciemno jeszcze...czuje sie jakby byl juz grudzien :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 08:20

Ja wczoraj na Polsacie widziałam reportaż o tym, że w deserkach Gerbera jedna mama znalazła kawałki szkła !!!!

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”