Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2008, 10:35

Hej! Ja juz wstałam i zabieram się za śniadanie. Wczoraj nie miałam zbytnio nastroju żeby pisać, cały dzień przepłakałam przez tą wiedźmę mojego brata. Już na weselu się zaczęło jak byliśmy bo zaczęła mi jakieś koszmarne smsy wysyłać. Cały dzień wczoraj na melisie byłam. Chyba ona wpływa na dziecko też bo maleńka nie dawała o sobie znać, dopiero w nocy kopnęła kilka razy.

Chciałabym się pochwalić Wam, ze wczoraj wybraliśmy imię. Nasza córeczka będzie się nazywać Aleksandra, czyli poprostu Ola :-) ananke, śmiało możesz dopisać na pierwszej stronie. I jak mąż mówił w nocy do brzuszka do niej po imieniu to kopała aż czuć było pod ręką.

A mam pytanie, jak piszecie, że Wasze maleństwa fikają koziołki to jakie to jest uczucie? bo ja raczej tylko kopniaczki czuję i nie wiem jak to jest jak czuć fikołka :ico_oczko:

milutka, super że wszystko dobrze z Klaudią :ico_brawa_01:

:ico_tort: marcia, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin i szczęśliwej i bezpiecznej podróży. Bawcie się dobrze :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 10:39

A mam pytanie, jak piszecie, że Wasze maleństwa fikają koziołki to jakie to jest uczucie? bo ja raczej tylko kopniaczki czuję i nie wiem jak to jest jak czuć fikołka :ico_oczko:
noo, moje Małe raczej kopie albo się przeciąga, nie czułam jeszcze, żeby się tak obrócilo mocno... no i raczej wyczuwam cały czas w tym samym miejscu główkę :-) tak, jak widziałam na usg tak czuję :-)

aniabella, z przyjemnością zmienię Ci suwaczek :-) Aleksandra to piękne imię, ja mam tak na drugie i moje dziecko też będzie miało na drugie :-) moja bratowa, suprr dziewczyna też Ola, i w ogóle znam same fajne Ole :-)

[ Dodano: 2008-09-22, 10:42 ]
aniabella, zmieniłam, jest "Ola będzie za", bo niestety przy tych suwaczkach mały napis można zrobić

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2008, 10:42

ananke, to ja właśnie mam tak samo jak Ty z mi ruchami :-) tylko, ze ja na dole cały czas.

a co do Oli to od razu się zgadaliśmy jak wzięliśmy listę imion do ręki i mieliśmy zakreślać, te co nam się podobają i nawet nie doszliśmy dalej niż do B bo od razu zatrzymaliśmy się na Aleksandrze :-)

[ Dodano: 2008-09-22, 10:43 ]
nie ma problemu :-) jest super!

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 10:43

a co do Oli to od razu się zgadaliśmy jak wzięliśmy listę imion do ręki i mieliśmy zakreślać, te co nam się podobają i nawet nie doszliśmy dalej niż do B bo od razu zatrzymaliśmy się na Aleksandrze :-)
noo, to znak, że musi być Aleksandra :-) my też od razu wiedzieliśmy :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 10:55

U mnie niestety jest problem z imieniem, bo ja chce Jakub - ale nie podoba się mojemu, a on chce Kamil - co znowu mi się nie podoba. A poza tym się zaparł i nie podoba mu się żadne inne imię. :ico_zly:

[ Dodano: 2008-09-22, 10:57 ]
Ja będę zmykać, odezwę się po południu.

aniabella super imię córka mojego B. z poprzedniego związku ma tak na imię.

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2008, 10:58

my też nie mogliśmy się dogadać co do imienia dla chłopca, nawet kilka razy się posprzeczaliśmy bo do każdego imienia co zaproponowałam to miał jakieś uwagi i sprawa rozwiązała się sama bo będzie dziewczynka :-)

no właśnie Ola jest super imieniem :-) cieszę się, ze Wam też się podoba. Można je fajnie zdrabniać, jest krótkie i treściwe :-)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 11:06

gaga22, powodzenia w tych urzędach :-)

noo, ja imię dla Chłopca wybrałam "bezpieczne" :-D bo to drugie imię Krzyśka - Alan :-D, bo on też miał uwagi do każdego męskiego, jakie mówiłam :-) za to on, opowiadający, że to chłopca zdziałał zadzwonił do mnie z pracy i pyta czy mi się Amelia podoba :-) no i jak już mówiłam, na drugie będzie albo Aleksander albo Aleksandra :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 wrz 2008, 11:08

:-) mój M. mówi, ze jak będziemy mieli kiedyś drugie dziecko i będzie to chłopiec to będzie Aleksander, tak do pary dla Oli :ico_oczko: Amelia też bardzo ładne.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

22 wrz 2008, 11:10

Amelia też bardzo ładne.
dziękuję, dziękuję :-) mi to z imion dla dziewcząt to Nina najbardziej się podoba, ale ta Amelka też mi wpadła w ucho :-)
:-) mój M. mówi, ze jak będziemy mieli kiedyś drugie dziecko i będzie to chłopiec to będzie Aleksander, tak do pary dla Oli :ico_oczko:
noo, dobry pomysł :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 11:17

ja właśnie wróciłam z miasta, zaczęłam sie przebierać , patrzę, a tu plamka na buzce i bluzie (bo jechałam bez biustonosza - ja wolę chodzic bez, chyba, że do kogos jedziemy), to pewnie ta siara o której wcześniej pisałyście, czy Wy tez macie?
idę robić 2 śniadanko z/w

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”