Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

15 sie 2009, 13:02

witajcie brzuchatki

wpadłam na chwilkę , bo jestem na kawce po kościele u rodzinki :ico_oczko:

:ico_brawa_01: dla wszystkich za kolejne tygodnie , okienka i dni :ico_oczko:

asika82
4000 - letni staruszek

15 sie 2009, 13:31

Witam!
Ja mam jakis gorszy dzień, brzuch pobolewa, jest mi nie dobrze. Leżę sobie i czekam aż mi się poprawi. Myślę,że jest tak dlaetego,ze wczoraj antonio mnie bardzo umeczył

Awatar użytkownika
Sabcia

15 sie 2009, 14:11

ja tez czuje sie dzis jakos dziwnie, cały dzien bym spała dobrze ze wczoraj posprzatałam takze dzis mam juz luz - po południu przychodzi do nas kuzyn meza na mała popijawe nie widzieli sie z rok czasu a jego dziwna zona wyjechała do polski takze jest okazja sie spotkac - ale znajac zycie to po godzinie ich gadki pojde spac heheheh, a ostatnio kupiłam fajna ksiazke o kolesiu co siedzi za gwałt i jest niesłusznie oskarzony takze pochłoneła mnie na całego - ok spadam po prysznic moze mnie rozbudzi a potem posiedze sobie w ogrodku troszke i zaczekam na Misiaczka :-D

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 sie 2009, 18:56

No ja już w domeczku od kilku godzin bo nie wytrzymałam zbyt długo na tym grilu :ico_sorki: mimo że miałam leżak wygodny to i tak źle tak niedobrze hihi ale mimo wszytsko było super :ico_brawa_01: odpoczełam bo na "naszym" miejscu nikogo nie było pustki :ico_brawa_01: i cisza spokój. Psiurka moja kochana się wybiegała a ja najadłam kiełbaski z grila!!
A w domku padłam na pyszczek i spałam!!! Ciekawe co w nocy będe robić :ico_oczko:
brzuch pobolewa
wczoraj antonio mnie bardzo umeczył
Asiulka uważaj kochana musisz teraz się jeszcze trszke pooszczędzać i niedługo Antoś będzie mój bardziej szaleć z mamą!!!!! Odpoczywaj teraz!!!!

Awatar użytkownika
bigottka

15 sie 2009, 20:07

Ja także już wróciłam od teściów i o dziwo poszłam z moim na mecz nie było tak tragicznie jak myślałam i co najfajniejsze że kobiety i dzieci mają wstęp wolny więc za darmo weszłam to mogłam sobie pooglądać ;-)
asika82, oszczędzaj się kobietko jak najwięcej ;-)
Ciekawe co w nocy będe robić :ico_oczko:
no jak to co to samo co wcześniej położysz się spać ;-)
Na tym meczu najbardziej śmiać chciało mi się z niuni mojej bo co strzelił któryś z graczy bramkę to ja kopa dostawałam i to powiem nie małego chyba mała kibicka mi się szykuje ;-) a ciocia chrzestna już zapowiedziała że z małą na meczyki będzie chodzić i już zaczynam się bać ;-)
Dobra kobietki do jutra i buziolki ;-)

Awatar użytkownika
edulita

15 sie 2009, 23:28

Witam widze że wszystkie dzielnie się kulacie, gratuluje wam kolejnych juz prawie końcowych okienek :ico_brawa_01: . Dbajcie o siebie i o brzusie :ico_ciezarowka: , przepraszam ze tyle czasu się nie odzywałam ale myslałam że juz niedługo patrząc na Idunie jak leży w domowym łóżeczku napisze wam że juz jest w domu i jak nam sie wszystko ułożyło :ico_noniewiem: niestety...
Jeszcze we wtorek myślałam że napisze wam jak super rozwija się moja córeczka i jakie robi postępy :ico_placzek: niestety w środe stan się zmienił i z dobrego z minuty na minute okazało się że znowu stan jest bardzo ciężki :ico_placzek: malutka jadła już po 37 ml (przez sonde którą zakładali tylko na czas karmienia) pojawił się odruch ssania choć z połykaniem jeszcze miała problemy; osiagneła wage 1475 pozwalano nam na kangurowanie raz dziennie i raz dziennie dostawaliśmy ją w rożku do potrzymania - cieszyliśmy się przeogromnie. Niestety Iduś dostała zapalenia pępka pojawił się czerwony pierścień i po badaniach okazało się że zapalenie przeszło od pępka w głąb tkanek i dodatkowo jest bardzo ciężkie zapalenie jelit. Niunia przestała dostawać pokarm jest na antybiotykach, miała znowu przetaczana krew, płacze z bólu choć dostaje bardzo silne leki przeciwbóllowe, podają jej tlen :ico_placzek: znowu musi walczyć o życie
Wierze ze jest silna i poradzi sobie choć mi sił brak i razem z męzem odchodzimy od zmysłów to ona bedzie silna

Awatar użytkownika
wiolaw

16 sie 2009, 00:39

edulita, pamietaj ,że jesteśmy z wami i trzymamy mocno kciuki za Idunie i wierzę z calego serca ,że mała jest silna i wszystko przezwyciezy ....trzymaj sie kochana a wszystko bedzie dobrze .

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 sie 2009, 08:30

Witam.
Edulitka trzymaj się kochana dzielnie. Będzie dobrze. To na pewno przejściowe. Tak jak w życiu - raz jest pod górkę, a później z górki i u Was też będzie z górki i to wkrótce. Ja w to mocno wierzę. Trzymam kciuki i nie puszczam. Buziaki dla Was i dużo dużo siły.

A ja właśnie wybieram się z Piterem na targi Mother & Baby. Po powrocie zdam relację, czy było warto.
Miłej niedzieli Ciężaroweczki :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
bigottka

16 sie 2009, 08:32

Witam z rana.
edulita, trzymajcie się wszyscy mocno bo jesteśmy z Wami cały czas i trzymamy mocno kciuki za Idunię która jest bardzo silną dziewczynką i będzie wszystko ok. Nie poddawajcie się.
Ja dzisiaj jadę do rodziców na 2 dni więc mnie nie będzie.
Miłego dnia kobietki i do usłyszenia w poniedziałek wieczorem.

[ Dodano: 2009-08-16, 08:35 ]
Magda33, nie zapomnij powiedzieć czy warto było czy nie ;-) i miłego spacerowania po targu ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

16 sie 2009, 10:25

Czesc :ico_ciezarowka:

Edulita myślałam co tam u was ostatnio!!! Jak zaczełąm czytać to się bardzo ucieszyłam że jest lepiej ale jak przeczytałam cały post to kurcze bardzo mi smutno :ico_placzek: pomodle się za was dzisiaj i za maleńką Idunie żeby szybciutko znowu było dobrze, wierze mocno że maleńka przezwycięży ten ciężki okres znowu i już niedługo będziesz pisać jak to cudownie leży w swoim łóżeczku.
Trzymam za was wszytskie kciuki!!! Mocno mocno tule!!!
na targi Mother & Baby
też chciałam jechać ale jakoś wypadło mi z głowy :ico_sorki: i mój Kubus jedzie na zakupy z mamą :ico_sorki: no coż Madziu napisz czy coś straciłam czy nie warto było!!!
bigottka, miłego pobytu u rodziców!!!
Magda33, :ico_brawa_01: za kolejne okienko (ja zauważyłam ja zauważyłam :ico_brawa_01: )

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”