Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 gru 2011, 12:06

Witam kobietki,

brzuszki piękne a mamuśki jeszcze piękniejsze :-D :ico_brawa_01:

u nas leci, jakoś szybko ten weekend przeminął i znów praca...
w sobotę byliśmy na parapetówce u mojej koleżanki z pracy, bardzo fajnie było
Dadosaław spał na dole z moją mamą na dole, a ja mimo że miałam okazję to i tak spać nie mogłam ehhh coś mi to spanie ostatnio nie idzie za dobrze...

wczoraj tak leniwie przemęczyliśmy dniówkę a dziś praca... eh

a noi mam już połóweczkę 20 tydz. :-D ale to zleciało
wczoraj moje dziecie było strasznie pobudzone, szalało i szalało, wypychało się, wieczór to aż mnie brzuch bolał ehhh

Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 gru 2011, 12:11

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Myszka
Torcik z okazji 20 -tego tygodnia ciązy dla Ciebie !!!

Obrazek

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 12:21

częśc ślicznotki :-D
justyna pięknie wygladasz...zgrabna z ciebie kobitka... :-D

kingoza ja też czesto czuje dzidzie bardzo nisko, tak jakby już miala wychodzić...czytałam ze to normalne :ico_oczko: Dawid był już odwrócony głowką w dół od 20 tyg ciązy...i potem na kazdym usg miał takie ułożenie az do porodu...A ten dzidziuś jak miałam prenatalne w 22 tyg ciązy to jeszcze był nozkami w dól skierowany... :ico_oczko: wiec kazda ciąza jest inna...

evelka to dzidzia...u mnie też czesto tak jest ze jedna strona brzucha jest w gorze a druga wklesła... :ico_haha_01: a wogole moj brzuch przebiera rózne fantazyjne kształty :ico_oczko:

jagoda alez miałaś super weekend...jak mi brakuje takich chwil sam na sam tylko z mężem....ech...marzenie...

mamazuzi
bardzo smutne co piszesz o dzidziusiu koleżanki...jak sie czyta o takich historiach to dopiero człowiek docenia co ma ..i inne kłopoty odchodza w dal... :ico_sorki: :ico_sorki:

a my wczoraj gościlismy chrzestną Dawidka...mamy zaproszenie na slub na 18 lutego...hehe...jak sie bede dobrze czuła to pewnie sie poturlam na nie :ico_oczko: .

a syrop nie działa na moje dziecko wogole...nawet wydaje mi sie ze gorzej spi po nim... :ico_noniewiem: czy mozna dac 10ml?? czy to już przesada... :ico_noniewiem:

a to obiecane fotki...po nich widac ze moj mąz nie ma talentu fotograficznego

:ico_smiechbig:

[ Dodano: 12-12-2011, 11:24 ]
a noi mam już połóweczkę 20 tydz. :-D ale to zleciało
gratki :ico_prezent:

[ Dodano: 12-12-2011, 11:30 ]
A ja zapisałam sie na 12.30 do fryzjera ..... trzeba troche zmeinic fryzurke..lzej na glowie sie zrobi
oj tak... :ico_brawa_01: ja tez sie wybieram ale dopiero w nastepnym tyg...a jutro badanko krwi, moczu i glukoza...strasznie sie boje ze jednak wyniknie ze mam cukrzyce ciążową.... :ico_olaboga:
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 23:14 przez dzwoneczek82, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sylwia

12 gru 2011, 12:32

Dzwoneczek ależ ty śliczna :) :ico_brawa_01:

ja wkleje jakas focie jutro ....
mi wciaz cos slabo moze ja jakas cukrzyce mam... a badanie dopiero 2-3 stycznia ...

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 12:38

Dzwoneczek ależ ty śliczna :) :ico_brawa_01:
:ico_wstydzioch: no co ty :ico_oczko: dziękuję :-D
ja wkleje jakas focie jutro ....
:ico_sorki: czekamy :ico_haha_01:
moze ja jakas cukrzyce mam... a badanie dopiero 2-3 stycznia ...
a czemu tak sugerujesz???
u mnie to jest pewna obawa bo po 50 g wyszedł dziwny wynik...140,1...a norma jest do 140 :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sylwia

12 gru 2011, 12:40

A mam do was pytanie takie troche wstdliwe... od kilku dni przeraza mnie moj zapach ( a raczej smrod intymny ) podmywam sie 2 razy dziennie a ciagle czuje taka nieprzyjemna won..nosze wkladki i one ciagle sa mokre.... czy to normalnie zeby tak sie dzialo w ciazy ?? pomocy bo sie martwie

[ Dodano: 12-12-2011, 11:41 ]
dzwoneczku a bo czesto mi slabo, i jak zjem cos slodziutkiego to przechodzi szybciej

[ Dodano: 12-12-2011, 11:51 ]
Id do fryzjera, potem po synka do przedszkola nastepnie rekolekcje ....

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 gru 2011, 12:57

dzwoneczku a bo czesto mi slabo, i jak zjem cos slodziutkiego to przechodzi szybciej
a wiesz ze ostatnio też zauwazyłam większa ochotę na słodkie...i jest mi wtedy lepiej...
.nosze wkladki i one ciagle sa mokre.... czy to normalnie zeby tak sie dzialo w ciazy ?? pomocy bo sie martwie
co do mokrych wkładek to ostatnio tez tak mam... :ico_wstydzioch:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 13:00

mi wciaz cos slabo moze ja jakas cukrzyce mam... a badanie dopiero 2-3 stycznia ...
Prędzej hemoglobina Ci spada stąd ta słabość :-)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 gru 2011, 13:14

ja tez ciągle mokra jestem
a do tego jakaś infekcja mi się przypałętała
smaruje się clotrimazolem ale mało co pomaga
muszę sobie zapakować globulke

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 gru 2011, 13:24

..zgrabna z ciebie kobitka... :-D
- wy wszystkie takie zgrabne mamusie :ico_brawa_01:
.jak mi brakuje takich chwil sam na sam tylko z mężem....ech...marzenie...
- przylaczam sie do wzdychania :ico_sorki: :ico_sorki:

Jagoda fajnie wam :ico_brawa_01:
czy mozna dac 10ml?? czy to już przesada... :ico_noniewiem:
- lepiej poczytaj co tam pisza i raczej sukcesywnie zwiekszaj dawke,nie taki przeskok odrazu :ico_sorki: A wogole,to gdzies ktos pisal,ze na jedne dzieci ten syrop nie dziala :ico_olaboga:

Myszka_, gratki za 20 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Id do fryzjera
- to milej wizyty :ico_brawa_01:
czy to normalnie zeby tak sie dzialo w ciazy ?? pomocy bo sie martwie
-ja wczoraj tu na forum czytalam ten kalendarz ciazy tydzien po tygodniu i miesiac po miesiacu i bylo tam napisane,ze na tym etapie ciazy pojawiaja sie czeste uplawy - nawet jakas nazawe to mialo,poczytaj tam sobie :ico_sorki:

mamazuzi - przykro mi z powodu maluszka kolezanki,oby nastapil jakis przelom :ico_sorki:

My juz po rehabilitacji ,niby ok,bo mala zadowolona,ladnie cwiczyla ale mielismy dzis masaz z nowa masazystka i ona zwrocila uwage nasza,na Zuzki kregoslup,powiedziala,ze zaczyna jej sie wykrzywiac i mamy z nia troszke pocwiczyc na pilce,bo bedzie kiepsko - wystraszylam sie,zwlaszcza,ze juz w Dziekanowie wspominali o tym ,wiec poszlam do naszej lekarki ale ona oczywiscie nic tam nie widzi :ico_zly: :ico_zly: Powiedzala,ze pozniej wprowadzimy jakies cwiczenia grawitacyjne :ico_zly:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”