Dla mirelki z okazji wkroczenia w 8 miesiąc życia: Niech Ci słoneczko zawsze świeci, dużo uśmiechu na buzi gości, zdrówka i radości ...
Justynko Oj, ja nie mam pojęcia jak przebiega trzydniówka bo na szczęście nie przechodziliśmy jeszcze! Zdrówka życzę i na pewno dziewczyny pomogą!
Eva Super wiadomość, że Dominik zaczął wstawiać, jak te nasze dzieciaki szybko się rozwijają No i to "papa" po prostu rewelacja!
Mój Wojtuś robi "bara bara buc", " moja, moja" i się tuli do mnie i "pierdzioszki" buzią hiihih ...
Ściągałam sobie ten program ale scrabków nie umiem w nim robić. Owszem zdjęcia ozdabiać tak ale scrabików nie umiem, poradź jak to się robi!
Antybiotyki Oj, ja też jestem przeciwniczka antybiotyków w szczególności od pewnego wydarzenia, kiedy lekarka przepisała zbyt solny antybiotyk małemu dziecku (4 lata)- siostrzeńcowi mojego męża- i stracił prawie słuch W szpitalu powiedzieli, że to była taka "końska dawka", że dorosłego by powaliła!
mamaJulci Super sprawa z tymi wózkami ...tyle ja z niemieckim to na bakier a przydało by się przeczytać co tam pisze Ale to dziecko na tym stoi czy jak? Bo z obrazka nie umiem się wyznać na tej zakładce
mamaKasia No to Wojtuś się łapie ale nie płacze jak go dotykam za uszkiem ani nigdzie w jego pobliżu- w sumie bez reakcji!
Dorota No, współczuje ale chyba to mimo wszystko fajne uczucie ...Ja w myślach widzę siebie taką kulę schylona nad Wojtasiem maszerującym przede mną
Ile u Was ten bebilon kosztuje ... O mamo! No to chyba tylko u mnie w Skoczowie 900 g kosztuje 44 zł ...no po prostu masakra! No to chyba odwiedzę biedronkę ale nie widziałam reklamówek żeby coś takiego było u nas....ale sprawdze bo bardzo tanio!
karolas No u mnie zaś wali kupki Wojtuś od rana do teraz zrobił już 3 no i chyba faktycznie idą do nas te ząbki skoro też piszesz, że Amelka tak ma i Kacperek jak ząbkował!
W każdym razie nic go nie boli bo jest pogodny i uśmiechnięty ... a kupy robi! Myślałam, że już przeszło mu ale jak tylko Wam napisałam, że już lepiej to słyszę, że robi kupkę ...
FILM " Dziecko na sprzedaż" Oglądała któraś? Ja się parę razy wzruszyłam jak sobie pomyślałam, że ktoś mógłby mi Wojtusia zabrać! A mój mały leżał obok mnie i dochrapywał sobie w najlepsze ...Jak ja go kocham ...no i brzuś głaskałam przez cały film