Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2008, 11:11

Hej hej dziewczęta
Elunia dziękuję za zdjęcia ale Jaś się zmienił, duży chłopczyk już z niego, ale chudzinka dalej, za to wydaje się wysoki, prawda????
edulita, ale masz dzielną córeczkę, gratuluję kolczyków, strasznie mi się podobają dziewczynki małe z kolczykami.
Przepraszam, ale nie czytałam tamtych stron i nie wiem co tam u Was :ico_sorki:
perwnie gdzieś sobie weekendujecie więc życzę udanego wypoczynku

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

16 sie 2008, 15:23

Dzień dobry

Riterko
miło Cię widzieć.
Eluś Jasio jest śliczny i potwierdzam słowa Riterki, że wydaje się byc bardzo dużym chłopcem :)

We wrocku deszcz i 14 stopni...
Miłej soboty życzę wszystkim.

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

16 sie 2008, 15:30

Hej!
riterko, witaj i napisz czy Jaś nadal taki niejadek?? Jakie ma wymiary?? :ico_haha_01:
U nas też niezbyt ciepło i pada od rana :ico_placzek:
miłej soboty

Awatar użytkownika
edulita

17 sie 2008, 01:15

Asiu - nie nie obraziłam się porostu chciałam wytłumaczyc że Niki bardzo chciała :-) Wikunia w podpisie przesłodka jak zawsze :ico_brawa_01:
riterko, - fajnie że zjrzałaś bo juz dawno Cię nie było
Dzewczynki obiecuje fotki ale to juz po powrocie znad morza, właśnie skończyłam pakowanie a rano skoro świt wyruszamy. Mam nadzieje że się postaracie i jak wróce będe miała co czytać :-D Życze wam i sobie poprawy pogody do zobaczenia :ico_papa:

Awatar użytkownika
asiapanda

17 sie 2008, 10:41

Dzieńdoberek

Zazdroszczę Wam tego morza, miłego wypoczynku i oby pogoda dopisała Edytko :-) i dziękuję za komplemencik :-)

Moje dziecko od kilku dni nie śpi za dnia, chodzi spać przed 22 i budzi się przed 10... hmm

Zajrzę potem może któś się pojawi :-D

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2008, 11:42

Witam
Jaś już je całkiem fajnie waży 11 kg a nie wiem ile ma cm, bo dawno go nie mierzyłam :ico_wstydzioch:
Asiu jakie śliczne zdjęcie Wiki
Edulitko udanego wypoczynku nad morzem

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

17 sie 2008, 15:00

Witam w niedzielę.
riterko, to jaś waży podobnie do Macieja.
asiu, zdjęcie Wiki świetne, duża z niej dziewczynka. A kłopoty finansowe już ustabilizowane?
Ciekawe jak nasza kasiunia...

Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

17 sie 2008, 18:39

heloł :)

u nas też zimno ale ja chętnie odpocznę od tego upału :)

Riterko, jak miło Cię widzieć :)
A Twój Jaś wygląda jakby się poprawił na buziaczku.

Chloe, Twój MAciuś prześliczny, w ogóle piękne zdjęcia, najbardziej mi się podoba Twoje z MAciejem na tle jakiejś wody, takie bajkowe :)

A mój JAś gabarytowo bardzo przypomina mi Joachimka Anetki :)
Jaś waży 11,4 kg i mierzy 91 cm, no chuderlak, żebra tak mu wystają :ico_szoking:
A je całkiem nie najgorzej, ale widać ten typ tak ma :)

I dziękujemy za komplemenciki :)

Ja też się często zastanawiam czemu niektóre dziewczyny zniknęły zupełnie i co tam u nich...

Asiu, Wiki jak zawsze wygląda jak mała królewna w tych pieknych sukienusiach :)

Edulitko, a wiesz że juka mojej teściowej zakwitła jak ona przestała ją podlewać i nawozić :) Ja z mamą tez mamy małą jeszcze niekwitnącą.
I kupiłam dziś na targu hibiscusa takiego jak chciałam :)

Awatar użytkownika
asiapanda

17 sie 2008, 19:27

witam wieczorkiem

Chloe wiesz jak to u nas jest, trzeba narzekać :ico_oczko:, a kłopoty zawsze są. W każdm razie wracamy do pomysłu przeprowadzki do Niemiec...

Moja Wiki ma jak ją mierzę przy ścianie 92 cm, waży koło 14 kg, kawał baby :-D i dziękuję Wam za miłe słowa.

U nas rano był straszny wiatr, potem przyjemnie i ciepło, a teraz jak zawsze wystawiłam pranie na taras i zaczeło padać. Zawsze tak jest. Mój szwagier się śmieje że powinnam do Afryki jechać i tam pranie wieszać :ico_oczko:

Wiki dziś też jak wstała o 9:20 tak do teraz zero drzemki, jak tak dalej pójdzie to nie mam co się obawiać o jej bieganie po mieszkaniu gdy zmienię łóżeczko, bo jak ją kładę to zasypia w 3 sek. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Mery31
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

17 sie 2008, 22:13

Cześć

Wczoraj wróciliśmy z nad morza, nie czytałam nic wybaczcie

Było super , pogoda rózną trzy dni słonka i dwa z małymi opadami, w każdym razie nie siedzieliśmy w pokoju, Kornel co dziennie był tak umęczony że zasypiał bez trudu, gorzej teraz w domu nie moze zasnąć wczoraj np. od 4 nie spał tylko miaczał zasnoł dopiero po 6 ciekawe co dzisiaj będzie, nad morzem lepej mu się spało, duzo wrażeń powietrze inne i od razu sen błogi go ogarniał,nie wiem co ja teraz za atrakcje mu będę wymyślała żeby dzień minął :ico_haha_01: Jak znajde czas to poprzesyłam fotki

buziaki dla wszystkich :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”