No i ...poznalam kogos ...mily nawet i bardzo szarmancki...ale ...mlodszy
[ Dodano: 2007-11-19, 00:08 ]Dla
Caro i jej meza buziaki z okazji imieninek i wszystkiego najpiekniejszego
syla75,super, ze masz taka fajna szwagierke-tacy ludzie wokol nas to prawdziwy skarb, a tancami sie nie przejmuj-posluchaj Mordeczki(w koncu nie idziesz na Taniec z Gwiazdami

I gratulacje dla Martynki,ktora juz chce chodzic

A swoja droga to ciekawe ile takich rozwalonych warg naszych malenstw przed nami
Kolka-gratuluje, ze moglas dzisisj nie spelniac obowiazku malzenskiego i odwiedzac tesciow, uff, Ty to masz farta-Twoj R. rozchorowal sie w najlepszym momencie

A Julka z tymi rogami wyglada przezabawnie

I super zabawki wybralas na prezenty dla corenki.Mysle, ze lepiej jak kupisz jej tak jak myslalas-cos jednego i drozszego bo pewnie reszta rodzinki tez cos kupi pod choinke i pewnie to beda te drobniejksze rzeczy-takie moje zdanie
[ Dodano: 2007-11-19, 00:19 ]kamelek-u nas na Slasku wesela zwykle tez zaczynaja sie od 12,13(tzn slub jest o takich porach w kosciele)a potem zabawa.Jak kiedys bylam w Nowym Saczu na slub zaproszona na 16 to myslalam , ze pewnie tyle mieli slubow w tym dniu, ze kosciola wczesniej nie dostali a okazuje sie, ze tam sluby sa standardowo poznym popoludniem.Widac co region to obyczaj

A troszke chlapnac sobie moglas-
Lence by sie na pewno spodobalo

Jak ja wczoraj czytalam, ze kazda kurka kwietniowka pila to tez wyslalam meza po moje ulubione Martini Rose i odrobinke sobie pozwolilam-a co bede dziecku zalowac
Justynat-mam nadzieje, ze u Cyprianka to nie bedzie alergia, a podawalas mu moze jakies kaszki na mleku modyfikowanym?Ale zrobilas mi ochote na poczytanie naszych ciazowych pogaduszek a tu nie mam czasu
Delicja-nie martw sie Olenka pozna wszystkie smaki, a ze troche wolniej to zaden problem.Ja widzisz tez dopiero wprowadzam nowosci i dzis sie okazalo, ze maly ma wysypke-i teraz zastanawiam sie czy mogla go uczulic brzoskwinka