NICOLA_22 napewno sie dogadacie, a ja bym chyba poszla w innym kierunku zeby pomagal przy dziecku, nawet u mnie to zadzialalo

no wiec kiedy moj M mial ochote na przytulance wieczorne a ja zmeczona ze nic mi sie nie chcialo, no wiec kiedys mu powiedzialam ze moglby zajac sie dzieckiem zebym ja wieczorem nie byla taka zmeczona..no i zadzialalo a ja mu oczywiscie to wynagrodzilam
napewno znajdziesz jakis sposob czyt. podstep zeby twoj M w koncu docenil ze przy dziecku to tez jest ciezka praca, bo przeciez musisz byc przy nim 24h na dobe i nie mozesz go wylaczyc jak ci sie chce i odpoczac
mamo_zuzi kurde ale cena tego blota

szok, dla mnie to duzo kasy jak na cos takiego

i napewno cene musialabym ukryc przed swoim M gdybym cos takiego kupila
Justyna_Bochnia, widac ze z Ciebie zadbana laseczka i lubisz kosmetyki
a mnie tez wystarczy pierdola na poprawe humorku
dzisiaj zakupilam zel do mycia twarzy i chusteczki do zmywania makijazu i od razu lepiej
kicia sliczne fotosy, Kacper juz taki duzy mezczyzna

no i slicznie go ubierasz
lalka dzieki za zyczonka, wpadaj do nas czesciej i koniecznie wklej aktualne foty laluni
a
eska cos tu ostatnio nie zaglada
a ja dzis bylam na miescie wyslac list bo znow przyszlo cos z tego ubezp. co anulowalismy i wszystko musze odsylac
kupilam kilka pierdul
i bylam w sklepie co od dzisiaj w ofercie mialy byc foteliki samochodowe 9-36kg
ale na miejscu okazalo sie ze to fotelik 15-36kg
wkurzylam sie bo byl calkiem fajny i w promocyjnej cenie
jak przyszlam do domu to na wycieraczce znalazlam karte od kuriera ze mam do odebrania paczke, dalam szybko Szymciowi obiad i spowrotem pognalam po odbior tej paczki a tam sie okazalo ze czynne do 12.00
no i jutro musze isc znowu
dzisiaj pogoda u nas fajna tylko strasznie wietrznie, wozek sam jedzie pchany przez wiatr