Awatar użytkownika
Ela28
Śmigam już bez trzymanki po forumku

18 sie 2008, 08:35

witajcie z rana :)

Mery, super, że już wróciliście :) Stęskniłam się za Tobą :)
I czekam niecierpliwie na zdjęcia :)

Asiu, niby i tak daleko mieszkasz ale jak sobie pomyślę, że się masz aż tak daleko wyprowadzić to mi smutno się robi :(

A gdzie jest IWcia, wie ktoś?

Wczoraj Jaś usnął o 19, ale po pół godz z takim strasznym płaczem się obudził, z pół godz nie mogliśmy go uspokoić, chyba go coś bolało ale mogło mu się też coś przyśnić złego :( dałam mu czopka i zrobilismy mu kąpiel i dopiero mu przeszło i usnął jak zwykle o 23.

Dziś chyb aładny ciepły dzień się zapowiada, byle nie 30 stopni!

I wiecie, te trąby powietrzne, burze, były straszne :( U nas w piątek była straszna burza wieczorem, bałam się okropnie - u nas - znaczy u rodziców, w sobotę była już mniejsza...

Oki, zbieram się na zakupy z JAsiem.
Miłego dnia.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 sie 2008, 08:49

Witam ja już wróciłam!!! :-) Góry super do soboty mieliśmy super pogode, :-D Jezdziliśmy kolejkami, chodzilismy po lesie, dzieciaki się wyszalały :ico_brawa_01: A jak wczoraj wróciłam i otworzyłam poczte to do 21 kasowłam meile od Eli :-D Przyszło przeszło 100meli ze zdjeciami (tymi samymi). Elu czy twój komputer sfiksował czy mój :-D :-D :-D Ale zdjęcia super :ico_brawa_01: Jaś już taki duży, i tak jak moja Matyldzia chyba lubi w kaloszkach chodzić :-) Chloe Maciuś też fajny ooooo chłopaki rosna :-) A jak patrze na moja to wydaje mi się że ona wcale nie rosnie tylko wiecej gada :-)

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2008, 09:29

witam

Mery super że już jesteś i chwal się zdjęciami :-D
Maziu ciebie rżównież miło widzieć, na twoje fotki tez czekam :-)

Eluś nieważne gdzie będę, na bank zawsze na tik-taku :-D
U nas też dziś słonko i mam nadzieję, również że z tego upału nie będzie. A wiesz ja lubię burze, nie wiem czemu.

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 sie 2008, 10:18

Asiu czy ty chcesz wyjeżdżać do niemiec???????? No ja niewiem gdzie się ugadałas z moim meżem bo on cos tez wspominał o niemczech. Tylko on to mówił,że żałuje że 2 lata temu wrócił do polski (bo pracował przez jakiś czas w Berlinie)Ale teraz podoba mu się jego praca i tylko to go tu trzyma. U nas też słonko świeci myśle że sie pogoda poprawia, ja osobiscie nie lubie burz jak jestem sama to całą burze przesiedze w ubikacji :-) Bo tam nie słychać grzmotów. Asiu twoja Wiki też urosła, taka ładna dziewczynka :-) Z mojej taki mały pulpecik sie robi :-D

Awatar użytkownika
Ela28

18 sie 2008, 13:56

Maziu, wybacz, pier.... komp, mój albo Twój! :ico_zly:
Przyślij koniecznie zdjęcia z urlopiku, tylko nie mścij się na mnie i nie przysyłaj ich razy 100 :ico_olaboga:

Asiu, Twoja Wiki dorasta szybko i z drzemki dziennej zrezygnowała :)
Mój Jaś właśnie nie dospał, bo pół godz się zdrzemnął, a on przeważnie 1,5 godz :ico_noniewiem:
My już po obiadku, odsapnąć chwilę trzeba i wyskoczyć na 2 spacer.
Nie chce mi się bo mam okres i najchętniej bym się poleniła, ale siła wyższa ;)

Coś się martwię o Kasiulkę bo dawno nie zaglądała :ico_placzek:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

18 sie 2008, 14:00

No mściwa to ja niejestem ale na zdjęcia troche musicie poczekać, zabiegana dzis jestem bo bałagan mi się zrobił. Jak nas nie było znaczy sam sie nie zrobił mąż go zrobił :-D a też zaraz jemy obiadek i wyruszamy na spacer :-D A co do drzemki mojej małej to tez m i kaprysi najpierw niechce iść jak w koncu zasypia to na 30 min :ico_olaboga: Potem próbuje ją na nowo uspać no i teraz już śpi 1.30 godz.

chloe1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

18 sie 2008, 14:34

Hej!
Witam gorąco mery i mazię.
elu, iwcia wyjechała. Razy 100 :ico_haha_02: Dobre :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a kasiuka może też?? Edulita się z nią umawiała, mają się spotkać.

Awatar użytkownika
asiapanda
Trzy tysiące lat minęło...

18 sie 2008, 15:00

A ja wróciłam właśnie z IKEA, już wszytko mam zaplanowane dla Wiki na urodzinki.

Tak MAziu do Niemiec, mój mąż ma obywatelstwo Niemieckie i jest tam meldowany więc nie będzie problemu z niczym, ja język znam.....
Kasia chyba w pt jedzie, ale n jestem pewna, tak piszecie, że sama zaczełam się o nią martwić...

Awatar użytkownika
aaneta25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 sie 2008, 22:58

a ja wpadam na moment,przed spaniem.

Elu mój Joachim waży 12.200 i ma 91 cm.Co raz ktoś mnie pyta ile ma latek?A jak odpowiadam,że dopiero skończy dwa, to wielkie zdziwienie i niedowierzanie:" a ja myślała,że trzy już" :-D :-D

Mój Joachim to ostatnio zwala z nóg.Raz niesłuchał się mnie,rozrzucał na złość swoje książeczki to mu mówię" raz,dwa zanieś książeczkę na stolik" a on popatrzył z uśmiechem i mówi :tsy. Zdarza się,że wieczorem przed snem śpiewam mu "aaa kotki dwa" a ostatnio słucha,słucha,ja skończyłam a on z zapytaniem "tsy?" :-D
tworzy takie składnie językowe,niemogę rozkręcić co znaczy "pandika" Czasem z takich składanych literek nieświadomie wyjdzie jakis wcale nie ładny wyraz. Ostatnio na balkonie wołał "nonono,nonono" a za chwilę "duta,duta"

o to czekamy na fotki znad morza :-)

pozdrawiamy

Awatar użytkownika
Ela28

19 sie 2008, 07:52

hej :)

rozśmieszył mnie Joachimek :D
czyli jednak grubszy od Jasia ;)
mój Daniel zawsze wyglądał jak z Oświęcimia i Jaś widać po nim to ma,
wolałabym żeby JAś był okrąglejszy, ale przecież jest jaki musi być :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”