asika82
4000 - letni staruszek

17 sie 2009, 12:39

Magduś ja nie miałam takiego drętwienia ale koleżanka z kwietniówek miała. To jest ucisk na jakies nerwy i niestety moze tak być do końca ciazy ale nie musi. Może potrwać parę dni i samo przejść jak uciska na nerw się zmieni. Ta koleżanka niesty miała tak do porodu, bardzo się meczyła więc Ci szczerze współczuję.

Magdus pokazuj i wózek i mebelki i wszystko co masz dla chłopaczków :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 sie 2009, 13:00

To jest ucisk na jakies nerwy
no własnie poczytałam na necie na ten temat i niestety to co napisałaś to też wyczytałam :ico_sorki: trudno pomęcze się bo powiem szczerze że jest to bardzo uciążliwe i bolesne!!! Wezme wit. B6 bo podobno na to włąsnie pomaga i magnez i miejmy nadzieje że troszke pomoże!!!

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 sie 2009, 14:52

magduś81, kup sobie sok z pomidorka albo jedz same pomidory,potas tez pomoze na ta dolegliwosc i oczywiscie magnez,ja przez to w nocy spac nie moglam ale po magnezie i soku z pomidorka przeszlo,trzymam kciuki,zeby i u ciebie tak bylo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

17 sie 2009, 15:56

ja słyszałam ze magnez jest tez dobry na te moje skurcze w łydkach ale ja tam nic nie biore - boje sie ze zaszkodze malenstwu - wole sie pomeczyc ale za to mam pewnosc ze z malenstwem jest ok
A ja nadal nie moge dojsc do siebie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

17 sie 2009, 17:08

Magduś81 a mam to samo, też drętwieją mi ręce i na dodatekc doszły skurcze łydek, a magnez mi nie pomaga. Prawie każdego wieczora mam na dodatek spuchnięte stopy, ale to chyba przez te paskudne upały.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

17 sie 2009, 20:22

Sabcia, ja pytałam mojego gin o skurcze bo też miałam nie do zniesienia polecił mi Aspargin (magnez i potas) 2 razy dziennie 1 tabletke i jak ręką odjął....

Awatar użytkownika
bigottka

17 sie 2009, 20:48

Witam kobietki
Ja właśnie wróciłam od mamy z moim jestem po prostu padnięta i kładę się spać.
Wszystkim :ico_brawa_01: za nowe tygodnie i okieneczka ;-)
Dobra lecę do wyrka i dobranoc.

Awatar użytkownika
Sabcia

18 sie 2009, 00:23

a ja znowu nie umiem zasnąc :ico_zly:
isiawarszawa, dzieki ale jestem juz w uk a tutaj tego nie dostane
Magda33, jak byłam w pl to tez mi strasznie nogi puchły jak tylko wrociłam do uk to wszystko wrociło do normy takze chyba to te upały w pl - u nas jest nadal ciepło ale da sie wytrzymac

[ Dodano: 2009-08-18, 09:08 ]
a tu nadal nikogo nie ma :ico_spanko: ostatnia poszłam spac a pierwsza wstaje ? hmmmm cos ze mna nie tak hehehe

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

18 sie 2009, 09:34

Witam się ranka :-)
Dziękuje dziewczyny za rady napewno skorzystam,co prawda Aspargin biore od 16tc na ten twardniejący brzuch i chyba nie pomaga na te ręce ale kupiłam jeszcze magnez z wit b6 i teraz jego będe brać, no i kupie sobie sok z pomidorów. Niech pomoże chociaż troszke!!!

A ja wczoraj odebrałam wózek :ico_brawa_01: jest śliczny!! Jak jechaliśmy przez sklep to się ludzie na nas tak dziwnie patrzeli że aż mi głupio było :ico_szoking: pewnie będe musiałą się do tego przyzwyczaić że jak będą widzieć mój pociąć to będą tak patrzeć :-D później zrobie zdjęcia!!!
Wózeczek jest super funkcjonalny gdyby jeszcze wchodził do windy bez problemu to było by superowo, ale i z tym damy jakoś rade!!!
Dzisiaj ajde kupić jeszcze wanienke i kilka pierdół i jestem pozamykana :ico_brawa_01: jak się Kluski urodzą to Kuba pójdzie i zakupi kilka ciuszków wyjściowych ale to dopiero jak się urodzą :-D
Jem śniadanko i ide z psem!!! a wy gdzie :ico_ciezarowka:

asika82
4000 - letni staruszek

18 sie 2009, 10:44

Witam!

Magdus bardzo się cieszę ,ze pociąg okazał się dobrym zakupem. Na pewno trochę inaczej bedzie się jezdzić z załadunkiem :ico_oczko: ale jak jest ok to nie powinno być rozczarowania.
Magduś zawsze ludzie zwracają uwagę jak się chodzi z malutkim dzieckiem w wózku, przerabiałam to. Miłe usmiechy i teksty : jakie maleństwo, jakie śliczne. A jak Ty z dwójką będziesz paradować to sensacją będziesz, zobaczysz :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”