witam nocnie
dziś kiedy chciałam wejść to wyskakiwał błąd
Ewka_82, oj nameczy się nasz Pawełcio kochany , przytul go cieplutko i szybciutkiego powrotu do zdrówka żeby operacja była możliwa i koniec cierpienia , a dla ciebie dużo sily
zaczarowana, o fajnie że tak szybko udało sie uruchomić solarium
tylko tak troszkę ciężko z małym , ale przynajmniej jesteście razem , sa tego plusy i minusy
oby interes się kręcil i zarobil na nianię , a tesciowa to w d... kopnąć francę jedna
wynik posiewu poczu Zuzki i jest negatywny
super
acha bylam u fryzjera czuje sie od razu lepiej
czekamy na fotecki , a co zrobiłas strzyżenie , kolorek ?
4-9kg ale robia sie juz za male
no właśnie ja zakupilam jeszce 3 , a już widzę ciasnawe się zrobiły a tu 200 szt do zasiusiania
Kala ;), jak sie czuje Weronika??mam nadzieje ze juz lepiej
a co jej bylo?
z tego co czytałam to wyglada na odwodnienie , moze za mało pije ?
no i kupilsmy tez z Allegro krzeselko dla Zuzki takie drewniane a potem mozna z tego zrobic stoliczek i krzeselko super sprawa
dla Ali tez takie mieliśmy i stolik do dzis jest używany , Ala siedzi na taboreciku , ale niedługo zniose Lolkowi krzesełko i trzeba bedzie zabrać stolik, nowego nie opłaca mi sie kupować , bo krzesełko jest jak nowe
a u nas zaczyna sie gonitwa przed komunia , dziś byłam u kucharki i ostatecznie ustaliłysmy menu, dała mi liste zakupów i teraz to trzymać się tylko za kieszeń
Loluś zdrowy ale przez te zębiska górne , które nie chcą się przebić jest nieznośny i najchetniej siedziałby na rekach i to tylko u mnie
po dzisiejszym dniu jestem padnieta , ale musiałam troszke podczytać i sie odezwać
zaczełam wczesniej ale mąż zaposił mnie na małe co nieco
ale teraz to juz spadam , do jutra