Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

19 cze 2008, 20:40

Justyna_Bochnia, zarabiste te filmiki, ogladalam z 5x
Marcelina jak torpeda zsuwa po schodach i w kojcu :ico_brawa_01:
jestem pod wielkim wrazeniem!! ide ochlonac :-D

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 cze 2008, 21:44

Justyna_Bochnia, ale super Marcelka popyla po schodkach :ico_brawa_01: Zdolna bestyjka :-D Narobiłyście mi ochoty na naleśniki, ale na szczęście mamy już na jutro zaplanowane i mama zrobi :ico_brawa_01:
I witaj w klubie! Mnie też kosmetyki cieszą, bardzo... ale można miec jakąś słabość, nie pije, nie palę... Dzisiaj wzbogaciłam sie o parę pierdół- lakier, odżywka do paznokci, krem do stóp, olejek do ciała i kremik do buźki (odebrałam zamówionko, bo sama w tym miesiącu nie składałam, bo pisałam Wam,że jestem konsultantką Avonu).

Zuzanka śpi słodziutko, M. pojechał na próbę, mama w domku, a ja samiutka. Jutro do pracy, kurcze,czemu wolne dni tak szybko lecą :ico_placzek: Dobrze, że jutro piątek...

NICOLA_22, super, jaki postęp! Z facetami trzeba stanowczo. :ico_brawa_01: dla Ciebie!

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 cze 2008, 21:49

Kocura Bura, Jak dobrze wiedzieć że esteś z Avonu ja często zamawiałam jak mieszkałam z rodzicami ale tutaj teraz nie mam żadnej konsultantki :) a ja kupiłam sobie dziś http://www.sklep.eris.pl/produkt.php?id=975 hehehe.

Nudzi mi się chyba pójdę zaraz spać... czekam aż któraś z Was dużo coś naskrobie!!

NICOLA_1985

19 cze 2008, 22:24

reszta dnia minęła nawet fajnie, dzieki że we mnie wierzycie :-)
kolacje robiliśmy wspólnie bo też stanowczo odmówiłam robienia jej sama, powiedziałam , ze skoro mam zrobić sama to mi juz apetyt odebrało i po jakichs 15 minutach (też widocznie był głodny..) przyszedł moj S i powiedział zebym pokroiła parówki a on je usmaży z cebulką.
jest cos co se przypomniałam co robi tylko i wyłacznie mój S -ja powiedziałam ale to juz dawno że tego się nie tknę! nigdy w życiu. to jest wynoszenie śmieci (ja nie wyniosę ich czasem nawet stoją 3 worki w kuchni i dopiero jak S sie wkurzy ze ja serio nie wyniose to on sie za to bierze a jak pyta czy mi trudno wynies smieci to ja mu mowie " a co mam wynosic smieci z dzieckiem na rekach czy zostawic ja samą w domu?" a druga rzecz to mamy taki stary odkurzacz do ktorego nie ma workow tzn są ale tylko w czechach i S podjął się czyszczenia go gdy worek sie zapełni w odkurzaczu - gdy jest juz pełny to ja mówie że albo go wyczysci albo ja nie bede odkurzać i domagam sie ze w takim razie skoro mu sie nie chce to idziemy kupic nowy a poniewaz moj S uwaza ze stary odkurzacz jeszce jest na chodzie i nie ma po co kupytac nowego może za rok beda tansze te co teraz sa fajowe i takie drogie - to w koncu beirze sie i czysci ten stary odkurzacz.
tylko szkoda ze jeszcze nie umiem sobie dawac rady z resztą rzeczy ktore chciałabym zeby robił a nie robi...
no cóz jestem na dobrej drodze.. tak mi sie wydaje. trzymajcie kciuki zeby mi sie udało wychowac tego mojego męża.. zeby wyszedł na ludzi :-)

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

19 cze 2008, 23:36

trzymajcie kciuki zeby mi sie udało wychowac tego mojego męża.. zeby wyszedł na ludzi :-)
ja trzymam mocno,ciesze sie że idziecie do przodu z tym wychowywanie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dzięki za komentarze odnośnie Kacperka,żeczywiście jest urwis niesamowity :-D ale kochany.

Justyna super Marcelinka na filmiku,mój to nawet nie chce raczkować a co dopiero mówić o takim wspinaniu :ico_brawa_01: A na zdjęciach jest taka słodka i taka śliczna,piękne ma oczka będzie miała powodzenie u facetów,na pewno :-D
Chętnie bym wam nagrała jakiś filmik jak Kacperek szaleje i sie śmieje ale nie mam jak,ale planujemy kupić kamerę to może wtedy.

Eve ty to zawsze masz przeboje dziewczyno.

Ja tez strasznie uwielbiam kosmetyki i tez dziś kilka sobie kupiłam,balsam do ciała,Kuracje do twarzy w ampułkach.

A dziwne że dziś nie było Eski bo ona dziś miała wolne z tego co pamiętam :ico_noniewiem:

A mi coś internet szwankuje,nie mogę się dostać czasami bo pojawia sie błąd że niema modemu :ico_puknij: :ico_zly: Idę dać małemu mleczko i spać.

Awatar użytkownika
eve81

20 cze 2008, 08:51

ja sie melduje
dzisiaj pospalismy do 7.15 :ico_brawa_01: az M zerwal sie z lozka jak uslyszal ktora godzina :-D i okazalo sie ze moja siostra zabrala nam klucz od domu i M musial wychodzic przez okno, i juz myslalam ze bede musiala przesiedziec caly dzien w domu bo przeciez z Szymciem przez okno nie mialam zamiaru wychodzic :ico_puknij: a tutaj moj M znalazl nasz klucz w samochodzie, moja siostra musiala wczoraj zostawic jak po chodzik pojechalismy :ico_olaboga: a powiem wam ze ten nowy chodzik mu nie bardzo pasuje, juz sie przyzwyczail do tego swojego bo tam kolka kreca sie w kazda strone a w tym nowym to tylko obrotowe sa przednie a z tylu sa nieruchome :ico_noniewiem:
po drugim mleczku zbierzemy sie i idziemy na poczte po paczke :ico_brawa_01:

NICOLA_1985

20 cze 2008, 09:56

dzisiaj pierwsza pobudka jak zwykle przed 5 bo S do pracy wstawał, później jeszcze mała drzemka do 7.00, dobrze ze mam obiad gotowy to tylko troche posprzatam i dzisiaj laba.. może na wieczór nadrobie z prasowaniem albo jak Karola pójdzie spac po południu. zaraz biore sie za sprzatanko i chyba pojde z mała na dwór bo fajna pogoda szkoda zeby sie kisiła w domu.
przed 14.00 musze jechac po S na kopalnie bo mnie rano prosił ze chciałby byc wczesniej w domu bo tak to musi czekac na autobus i jest w domu o 15.00.
mam nadzieje ze humor bedzie miał dzisiaj dobry i nie bedzie zadnych spieć.

Obrazek

Awatar użytkownika
Justyna_Bochnia
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

20 cze 2008, 11:06

Witam :) My dziś po ciążkiej nocy marcelina jakoś nei mogła spać więc od 2:00 było ciężko no i do 5:00 czas tak szybko zleciał że już nie udało mi się zasnąć... piję kawę i może się nie przewrócę hihi

U Nas dziś świeci słoneczko więc koło 14:00 dopiero na polko wyjdziemy bo teraz strasznie pali!

eve81, Może się przyzwyczai... wiesz ze co nowe nie zawsze pasuje nam odrazu ;) Czekamy na zdjęcie Szymcia w nowym chodziku ;)

Chyba wiem dlaczego Nas tak mało było wieczorem... chyba TT coś nawalało bo mi dziś od rana pozakuje się i znika :ico_zly: Ok ja lecę się umyć bo chodzę w dresiaku M i wyglądam mało atrakcyjbie. A chcaiłąm wczoraj wypróbować depilator ale tak cholernie boli ze nie wiem :D:D Jakoś nei mogę się zabrać do tej katoprgii!!

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

20 cze 2008, 12:12

Hej,jestem i ja,mój Kacperek śpi już ponad 2 godzinki :ico_szoking:

My tez mieliśmy taką sobie noc,częste pobudki.
Zmykam coś porobić :-D

ulamisiula

20 cze 2008, 12:42

Melduje się.
Wkońcu w domku.Gdyby nie to że mały sobie pooddycha świerzym powietrzem to bym od tęściów już we wtorek rano wróciła.Normalne debile!!!Dla tesciowej każdy kto wypije kieliszek wódki to alkoholik , i każdego potrafi zwyzywać.Nawet gości.Ona była najmłodsza i najbardziej wypieszczona z rodzeństwa.W domu nie robiła praktycznie nic i tak jest do dziś.Siedzi ogląda wszystkie seriale po 2 razy i śpi w fotelu a potem marudzi jaka ona jest zmęczona i jak ją plecy boląTeść za to lubi wypić i jak tylko ona zaczyna go wymyślać od różnych to on jej na złość i zaleje sie w trupa a potem wojna.DEBILE.Ale ja sie do tego bnie odzywam, bo obstanę za jednym to będzie drugie złe a jak ja pojadę i oni się pogodzą to ja będę zła i po co mi to.Tylko Misiek jak wpadnie do nich to po kątach ich porozstawia i jest spokój na pewien czas , a potem od nowa.Zamiast mają juz swoje lata, wolną chatę , zacząć żyć od nowa i w zgodzie to im odbija i mało się nie pozabijają.
Jak oni zaczynają sie kłócić to ja na podwórko lub do rodzinki by mały tego nie słyał.A juz im zapowiedziałam że jeśli nic sie nie zmieni to ja z małym nie będę tam przyjeżdżać.Moze to podziałą.

Benekjest znowu marudny i gorączkuje.Znowu ząbek. :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”