Awatar użytkownika
matikasia
Trzy tysiące lat minęło...

14 maja 2010, 08:41

Dziś chyba ja pierwsza:)
NIE ŚPIĘ OD 5 :ico_szoking: jak nigdy. dziecko po prostu się wyspało. najpierw zachowywała się jak głodna, kołdrę gryzła, ale jak cyca dawałam to nie chciała. Tomek ją potrzymał, uspokoiła się, dał ją do łóżeczka i za 3 minuty znów marudziła. Potem długo płakała, poszłam z nią do drugiego pokoju, ale ani jeść nie chciała, ani spać. Stwierdziłam, że co będziemy się na siłę usypiać i karmić i tak o 7 miałam ugotowaną zupę i usmażone naleśniki z serem i rodzynkami :ico_sorki: a chwilę później poprasowane :ico_brawa_01:
Gwiazda zjadła pół godziny temu, pospała 15 minut i znów wojuje. T pojechał łapkę w szynę wstawić i po zwolnienie. Może przez ten tydzień odpocznę :ico_haha_01:

Wiolaw
jak Ty długo nie śpisz. :ico_szoking:
A gdzie tam byłaś z mężem?:)

Mikusia to jak Wiki stolik odpowiada to niech go ma:)
A ten olej z rekina to się łyka czy pije? dobre to?
Mikusia co do karmienia. Naprawdę nie miej żadnych wyrzutów. Nigdy nie wiadomo czy nasze dzieci nie odrzucą same cycusia. Przekarmiłaś najważniejsze pół roku i myśl tylko o tym!!

Kasia90 naprawdę Ci współczuję, że tak sama siedzisz cały dzień. My dopiero poznajemy ludzi na tym osiedlu, bo jest nowe, ale zapowiada się fajnie:)

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!

14 maja 2010, 08:46

Magduś81 cieszę się, ze chłopcy zdrowi :ico_brawa_01:

Matikasia ranny ptaszek z tej Milenki

Kasia90 ja na swoim osiedlu też nie mam znajomych, ale na szczescie we Wrocławiu trochę jest tych koleżanek i zawsze mozna sie z kimś spotkac.

pisała do mnie teraz koleżanka, ze jej odszedł czop śluzowy....czekamy na Hanię :ico_brawa_01: termin ma na 17.05.

[ Dodano: 2010-05-14, 08:47 ]
stawiam :ico_tort: za 7 miesiąc ZOsieńki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
matikasia

14 maja 2010, 08:52

No czekamy na Hanię:) ostatnio popularne imię.
Milenka wstaje 7-8. dziś jakoś jej się coś w główce poprzewracało :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-05-14, 08:59 ]
Magda33 chcę piec ten nowy chlebek co podałaś, ale mam pytanko. Czy on jest jest bez drożdży czy pominęłaś?:) i czy ten serek to ma być 20 dag?? go ja kupiłam wczoraj taki z milklandu 400g.

Awatar użytkownika
Magda33

14 maja 2010, 09:03

Czy on jest jest bez drożdży czy pominęłaś?:) i czy ten serek to ma być 20 dag?? go ja kupiłam wczoraj taki z milklandu 400g.
ten chleb jest bez drożdży, a serek ma być 200 g, ja właśnie wczoraj kupiłam Łowicz taki mały :-D

Awatar użytkownika
matikasia

14 maja 2010, 09:20

sper dzięki, widzisz to niepotrzebnie taki duży wzięłam, ale tylko taki był.
Teraz zobaczyłam, że mam tylko 2 jajka. Muszę dokupić. A ciekawe czy otręby mogą być 1 rodzaju.

Awatar użytkownika
Magda33

14 maja 2010, 09:34

A ciekawe czy otręby mogą być 1 rodzaju.
nie mam pojęcia, ja kupiłam i pszenne i owsiane, ale mozna spróbować z jednych :-D

Awatar użytkownika
Kala ;)
Papla
Papla

14 maja 2010, 09:34

Kala ale właściwie co jest Werce, że aż tyle zaleceń?
Vigantol cały czas 1 kropla.
A ten Orsalit to co to?
płacisz za taką wizytę domową?
tak płacę 50z ale jakby było coś nie tak to przyjdzie raz jeszcze nieodpłatnie. A jak przychodzi do dwójki to tylko też 50 bierze tak jak za jedno :-D :ico_sorki:

A 2 kropelki vigantolu były przez te problemy z bioderkami.

Orsalit to taki proszek w saszetkach co rozpuszcza się w wodzie a lekarka do kaszki mi kazała dawać bo to jedyne co Weronika jadła przez 2 dni :ico_olaboga: bo nic innego nie chciała. Ząbki jej idą i chyba 2 na raz wyjdą jedynki na dole :ico_oczko: i nie pozwala sobie nic do buźki wsadzić ani smoczka ani butli, cyca nie chce, zaciska dziąsełka i płakusia :ico_placzek:

Awatar użytkownika
matikasia

14 maja 2010, 09:40

Kala Milenka też dostała 2 ząbki w odstępie 5 dni :-D

Awatar użytkownika
Magda33

14 maja 2010, 09:59

Kala Milenka też dostała 2 ząbki w odstępie 5 dni
Zosia z kolei 2 w odstępie 3 dni, ale te wyszły bezboleśnie :ico_brawa_01:

Kala oby Werci szybko wyszły ząbki i apetyt wrócił :-)

Awatar użytkownika
edulita

14 maja 2010, 10:12

Witam'
czasu ciagle mało a wczoraj jak próbowałam się zalogować na forum to wyskakiwał mi jakiś błąd :ico_noniewiem:
Ewka_82, biedactwo Pawełek sie nacierpi ale dobrze że bedzie miałoperacjeskończasię uwięźniecia :ico_olaboga: wiem przez co przechodzisz trzymaj się my tez mielismy operacje u Idy ale zobaczysz wszystko będzie dobrze a niech Pawciu zdrowieje
Kala ;), - biedna Weronisia musi się męczyć z tym ząbkowaniem oby szybko mineło :ico_noniewiem:
Magda33, :ico_brawa_01: za siódmy miesiac :ico_brawa_01:
matikasia, - no poranna panienka :-)
mikusiasuper żewynik z posiewu ok :526:
wiolaw, - to drewniane krzesełko tez mam po Nikoli ale ona go jeszcze używa ma rozlożone w pooju i przynim sobie maluje, układa puzle a dla Idy raczej niezdało by tak egzaminu bo ona drobna i ono niema szelek :ico_noniewiem:
Magdus 81 dobrze żechłopaki zdrowe :ico_brawa_01: cododepilacji to ja pachy to luz ale teraz całą broszke chciałam ale niestety okres więc tylko bikini zrobiłam :-) ale już następnym razem lece po całości :-D
Zaczarowana - zaradnka kobietka z ciebie :ico_brawa_01:

ja wczoraj robilam przeprowadzke Idy do pokoju Nikoli :-) i jesteśmy juz sami w sypialni :-D
Wieczorem bylismy na grilu z okazji urodzin kolezanki i odpoczelam bo wszyscy zajmowali się dziewczynkami :-) facet kolezanki chodził z Niki po działce i robili bukiety z kwiatków :ico_haha_02: mąż pił ja prowadziłam wrócilismy o 22 do domku a dziewczynki padły jak kawki - więc dzień dziecka i bez mycia je położyłam :ico_wstydzioch:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”