Kurde golenie broszki:) co to daje jak całą ogolisz? bo dla mnie to potwornie swędzi

twardzielkatylko bikini zrobiłam ale już następnym razem lece po całości
dziękujemyza siódmy miesiac
dostałam przepis od koleżanki, ktora jest na tej diecie, w 4 miesiące schudła 15 kgto chlebek dukana, z tej diety proteinowej
no chyba, że z turbo doładowaniemZnajomych mam 40km stąd, wózkiem za daleko.
A Zosieńka takaaa mądra dziewczynka. :) I za 7 miesiąc
oooo, to nie za ciekawie maszWiele rodzin to po prostu patologia.
ja depiluje woskiem więc nie ma swędzenia przy odrastaniuogolisz?
to naprawde nie boli ja kiedyś tez tak myslałam ale napoczątku przyzwyczaiłam sie do depilacji nóg depilatorem a teraz to juz hardkorowotwardzielka
dobe po operacji spędziła w szpitalu i potem juz do domku wszystko się ładnie zagoiło dziś nawet dobrze niewidac blizny (trafił nam sie chirurg plastyk) ale Idunia po operacji zachowywała się normalnie i niec jej nie przeszkadzało i nic nie bolało. W szpitalu po zabiegu w tej pierwszej dobie dostawała przeciwbólowe w czopkach - ale cały czas była podobna u was tez tak będzie zobaczysz. U nas robili to pod narkozą w znieczuleniu ogólnym a wam co powiedział lekarz ?a jak dlugo Idka dochodzila do siebie po operacji????
to towarzyska pannato Idka tyle wytrzymała?
moj znajomy w 3 mce stracił 16 , tadieta jest dobra i chyba sie skusze ale jak skończe karmić małego , niestetyna tej diecie, w 4 miesiące schudła 15 kg
po to tu jestesmy , buziaczki dla Pawciaa I NAJWAZNIEJSZE, BARDZO WAM DZIEKUJE ZA SLOWA OTUCHY
po raz pierwszy usnoł sam , bez cycusia
to miły wieczorek musiał bycbara bara
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość