szczako ja mam pytanie co do Twoich kolczyków - odbiór osobisty jest możliwy czy tylko wysyłka?

jejku dziewczyny jak ja juz bym chciala byc na tym etapie co Wy!

-nie wiele sie roznisz terminem ze mnajejku dziewczyny jak ja juz bym chciala byc na tym etapie co Wy!![]()
-to te co przepis mi wczoraj przelecial przed oczami???ide robić bułeczki bratu bo tak mu posmakowały że mnie cały dzień o nie męczy. Do później
ja nic nie wiem...nie bede juz po forum szukac, bo jakby Kinga chciala nas poinformowac, to by to zapewne przez kogos zrobila... w koncu ma nasze numeryWiecie, czy juz mamy kolejne majowe dzieciatko?Co u mamy kingi?
no teraz felicity twoja kolej... albo babe_boom i szczakoBo jak jeszcze nie, to ktoras z nas bedzie musiala sie wziac do roboty,zeby ciag: "co 2 dni - dziecko" zostal utrzymany![]()
trzymam kciuki za wytrwalosc
MONIKAB fr, tak, planuję sprawdzić tetrówki. Najwyżej się poddam po jakimś czasie![]()
no już wystawiłam oto link http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=2815823
A ja wrocilam ze spacerku, troche mnie odprezyl, w sumie to godzine spacerowalamjuz niebawem przyjdzie na swiat najwieksze twoje szczescie,ktore zapelni ci kazda twoja wolna chwile,bedziesz miala swoj skarb dla ktorego zyc bedziesz i radowac sie z kazdej sekundy spedzonej z nim![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość