masz wybaczoneWiem że tłumaczy się winny ale co tam, ja czytałam was prawie każdym wieczorkiem ale nie miałam głowy do odpisywania, nie wiem co jest grane jakiś dół czy co![]()

masz wybaczoneWiem że tłumaczy się winny ale co tam, ja czytałam was prawie każdym wieczorkiem ale nie miałam głowy do odpisywania, nie wiem co jest grane jakiś dół czy co![]()
Korekta Benek też październikowyWogóle uwazam ze wrześniowe dzieci no i Październikowa Nellcia równiez to takie wyjątkowo sprytne i zdolne dzieci :)
Ja muszę zrobić to samo.Turcja wygrała.Ja i tak stawiam na HolandięMusze jeszcze męza zagnać do łózka bo spi na kanapie i udaje że mecz ogląda, byla u nas kuzynka z mężem i troche wypili.
Październikowych dzieci u nas więcej,jeszcze Maja Dagmary i Hanusia LalkiKorekta Benek też październikowy
Ja się zbieram w sobie i zbieram by zacząć sprzątać i narazie .....sie zbieramMy już po sniadanku , mężus na zakupach, Olek spaceruje z dziadkiem po ogrodzie a ja biore się do pieczenia, wsadze ciacho do piekarnika a potem czekają na mnie podłogi i łazienka.
biszkopt z galaretką i truskawkami oczywiścieA jakie ciacho robisz?
ja też tego nie rozumiem , przecież nie każdemu musi wszystko wychodzic na ah i oh ale trzeba próbować. Ja uważam że każdy potrafi gotować, trzeba tylko trochę chęci i cierpliwości.co robienia jedzenia ma 2 lewe ręce.Nie gotuje wogóle.Troche tego nie rozumiem
na to bym nie liczyłaMoze sie to zmiani jak sie mały urodzi
a czemu nie powinien??? moj tez sie podciaga to najpierw staje na kolanach a pozniej dopiero noge probuje wyprostowacMaciuś zaczął się podciągać do stania i na kolanka, a nie powinien.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość