Dzien dobry :)
A ja znowu biegam - dzis zamowilam 100 balonow i kolejny jeden wielki i 100 malutkich wiec bede miec dmuchania ... dobrze ze 3 pompki do balonow sa, bo moze mi ktos pomoze? Do tego zrobilam wizytowki i pudeleczka na cukierki sztuk 120, musze tylko dolaczyc kokardki i podziekowania i bedzie.. ale ja jestem dobra ze tak im pomagam ;)
Jutro idziemy na herbatke urodzinowa do sasiadki :) i zaraz potem jedziemy do moich rodzicow, wiec pewnie juz ciezko bedzie mi napisac bo tam przygotowania na calego ;)
Najgorsze ze bede musiala zajac sie Niemcami - znajomymi taty, a ja mimo 11 lat nauki jezyka nie pogadam nic ;) a z angielskim nie mialam do czynienia z rok - mysle, ze szybko cos przeczytam i bede mogla swobodnie rozmawiac - a jak cos to moj M jest na biezaco :)
W ogole to ja nienawidze wesel

wystarczyl by mi slub, obiad i do domu :D:D:D Albo impreza ale jakas normalna a nie wiejska potancowa :P no nic, zobaczymy jak bedzie, poki co Nina dostala katar, dzisiaj do tego troche kaszle... jak mi sie rozchoruje bardziej to nie wiem jak ja ja zostawie z tesciowa
Moj M na piwie ze znajomymi z pracy - ten to sie nosi, najpierw mecz w knajpie, teraz piwo, jutro na szczescie juz mecz z zona :D
Ach i dostalam @ i jestem taka nieznosna, ze dzis tak sie wydarlam na mojego, a slowa lecialy z moich ust niczym torpedy :D sama sie sobie dziwie ze tak bez zajakniecia tyle rzeczy mi do glowy przychodzilo ... no i ile razy dostaje @ tyle razy mysle sobie jak to wspaniale trzymac kolejne malenstwo na rekach, wozic takie spokojne w gondoli, karmic cycusiem :DDD prowokuje a to tylko dlatego ze jestem pewna ze poki co nic.. ale mam nadzieje, ze do 3 lat poukladam sobie wszystko i bedzie kolejna Ninusia albo Ninus :P
[ Dodano: 2009-09-08, 23:04 ]
A swoja droga kiedy nasza Natalie konczy roczek? :)