Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

07 wrz 2009, 22:28

wiola85, Moja Viva tez jest coraz gorsza ale musle ze za nim dostanie jakiego kolwiek klapa jak w ogole go dostanie to uplynie szmat czasu Musisz kochana byc cierpliwa Ona jak zaczyna chisteryzowac i sie rzucac siedam za nia trzymam ja siedzac na podlodze i mowie spokojnym glosem zeby sie uspokoila i w koncu przestaje tak ze narazie sobie radzimy
..Alex jest tak okropnie nieznośny i nieposłuszny :ico_olaboga: o rany, jak ja tego dziecia rozpuściłam!!!!
No to wlasnie kochana jest zbyt przesadna milosc do tych malych baczkow i mamy za swoje :-D :ico_oczko:
no i mam jazde ze jestem :ico_ciezarowka: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Kochana jak tylko chcecie to super i trzymam kciukaski :ico_sorki: yoanna, No wiesz kochana jak Bog da ci dzidzie kolejna teraz to znak ze tak mialo byc :ico_oczko:
A chcialam wam sie pochwalic ze Wiwi juz sobe chodzi :ico_brawa_01: Jeszcze generalnie woli sie czegos trzymac ale jak musi przejsc gdzies bez trzymania to idzie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ale tak jak yoanna pisze robi sie zimniej i nie wiem gdzie mozna by isc z dzieciami :ico_noniewiem:
Kochana cos sie moze wymysli :ico_oczko:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 wrz 2009, 23:43

Hej Dziewczynki my juz na nowym domku mieszka nam się super, na razie nie mam neta ale ściągam nielegalnie od saiadów :-D :-D :-D :-D :-D zasięg marny i co chwile mnie wywala ale może uda się coś skrobnąć :ico_sorki:
Kacperek ma swó pokoik i jest super mały śpi o niebo lepiej Piotr nie budzi go juz swoim chrapaniem :ico_sorki: ,niestety malyemu troche ciezko sie jest przyzwyczaic do nowego domku jest naprawde dużo większy , więc ciągle jest do mnie uczepiony placze ciagle ogolnie pokazuje swoje rogi oj rozpuszczonny jest no ale jak nie rozpuścić ta :ico_placzek: kiego malucha :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: z każdym dniem jest lepiej staje sie spokojniejszy, aaaaaaaaaaa i mamy nowego ząbka już :ico_brawa_01:
dziewczyny wszystkim jubilatom torciki :ico_tort: :ico_tort:
Marta mam nadzieje że ta sprawa z tą gulką to nic poważnego :ico_sorki:
Yoanna świetne zdjęcia i widze że podróż pełna przygód i te minyyy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
Dana za prawko :ico_brawa_01:
Zirca mam nadzieje że się spotkamy w tą środe na klifach ciekawa jestem jaka pogoda będzie :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Wiola Filipek super wygląda na zdjęciu w podpisie :ico_brawa_01:
Moje dziecko robi sie strasznie kaprysne i nieznosne. Jak cos nie jest tak jakby chciał to piszczy złosci sie jak wsciekly, nie wiem jak tego uniknac, bo jakos mnie nie słucha.
u mnie to samo a do tego to wiecie co on nam pokazuje zaciśnietą pięść i sie przy tym caly napina normalnie grozi nam :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: lejemy z tego że szok jak rano wstaje to wita nas już z ta pięścią :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Agusia super że kredyt dostaliście :ico_brawa_01:
Pati pokaż zdjęcia Erisa w nowej fryzurce :-D
Słonko buziaki dla Antosia
ok. dobrej nocki

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 wrz 2009, 08:39

witam z ranca!!! i stawiam :ico_kawa:

Dzis z Wiwka spalysmy w ich pokoju rozlozylam materac i spalam kolo lozeczka a wiwi w lozeczku co prawda jak chciala cyca i zaczela buczec to ja bralam ale po chwili lodowala w lozeczku wiec wieksza czesc nocy spala w lozeczku mam nadzieje ze ta metoda zadziala jak bedzie juz ladnie spala to sie z pokoju wyniose no coz mniej drastycznie a i cyca tez daje jak juz lulanie na rekach nie daje rady wiecm mysle ze nam sie uda
adia26, kochana najwazniejsze ze zgladasz do nas po mimo swych trudnosci :ico_oczko: u nas pogoda zapowiada sie interesujaca wiec znow dzis spedzimy dzien po za domikiem wiec dobrego dnia wszyskim zycze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 12:40

dana, wielkie brawa dla Vivki za chodzenie :ico_brawa_01: no i za spanie w lozeczku-mysle ze to dobra metoda bo jak z nia spisz na lozku to sie czesciej budzi bo czuje Ciebie i cyca :-)
adia26, :-D witaj!!!
super ze juz przeprowadzedni no i ze neta sciagacie :ico_sorki: brawa za zebola :ico_brawa_01: i spanie w swoim pokoju :ico_brawa_01:
robie odiadek dla Igoliny i pozniej smigamy na grupe :-)
cieplo u nas naszczescie :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

08 wrz 2009, 12:49

witam i ja :-D

No dziewczynki takie zmiany sie szykuja u naszych dzieciaczkow :-)
Adia nowy pokoj, Dana chodzenie i łozeczko, ach tak rosna te dzieci.

Filipek tez juz coraz smielej chodzi, potrafi juz przejsc kilka kroczkow sam, a ja jestem przeszczesliwa :-D
Jest bardzo ostrozny i jak traci równowage to tak powoli ciapie na pupke, fajnie :-)

Dobra zmykam obiadek robic :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2009, 12:58

wiola85, Iga tez z tych ostroznych :ico_haha_01: leje z niej zrobi 2-3 kroczki do mnie jak ja postawie niedaleko ale jak mnie dopadnie to tak sie tuli :ico_puknij: jakbym ja zostawila 2 pokoje dalej :ico_haha_01:
mam nadzieje ze sie jej w koncu przebija te 4 :ico_zly: bo juz prawie prawie ale jeszcze ich nie ma :ico_noniewiem:
mam tez nadzieje ze jak iga zacznie chodzic to sie tak nie bedzie mnie czepiac bo teraz to non stop lazi na okolo mnie :ico_olaboga: albo chce na rece i lustruje co tam mam do jedzenia na blatach kuchennych i zaraz mi poakzuje to to :ico_olaboga: wiec biada jak makaron czy truskawi zostawie nie schowane to zje wszystko :-)
cos mnie od wczorej glowa boli :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 wrz 2009, 21:51

Dzien dobry :)

A ja znowu biegam - dzis zamowilam 100 balonow i kolejny jeden wielki i 100 malutkich wiec bede miec dmuchania ... dobrze ze 3 pompki do balonow sa, bo moze mi ktos pomoze? Do tego zrobilam wizytowki i pudeleczka na cukierki sztuk 120, musze tylko dolaczyc kokardki i podziekowania i bedzie.. ale ja jestem dobra ze tak im pomagam ;)

Jutro idziemy na herbatke urodzinowa do sasiadki :) i zaraz potem jedziemy do moich rodzicow, wiec pewnie juz ciezko bedzie mi napisac bo tam przygotowania na calego ;)

Najgorsze ze bede musiala zajac sie Niemcami - znajomymi taty, a ja mimo 11 lat nauki jezyka nie pogadam nic ;) a z angielskim nie mialam do czynienia z rok - mysle, ze szybko cos przeczytam i bede mogla swobodnie rozmawiac - a jak cos to moj M jest na biezaco :)
W ogole to ja nienawidze wesel :( wystarczyl by mi slub, obiad i do domu :D:D:D Albo impreza ale jakas normalna a nie wiejska potancowa :P no nic, zobaczymy jak bedzie, poki co Nina dostala katar, dzisiaj do tego troche kaszle... jak mi sie rozchoruje bardziej to nie wiem jak ja ja zostawie z tesciowa :ico_placzek: :ico_placzek:

Moj M na piwie ze znajomymi z pracy - ten to sie nosi, najpierw mecz w knajpie, teraz piwo, jutro na szczescie juz mecz z zona :D

Ach i dostalam @ i jestem taka nieznosna, ze dzis tak sie wydarlam na mojego, a slowa lecialy z moich ust niczym torpedy :D sama sie sobie dziwie ze tak bez zajakniecia tyle rzeczy mi do glowy przychodzilo ... no i ile razy dostaje @ tyle razy mysle sobie jak to wspaniale trzymac kolejne malenstwo na rekach, wozic takie spokojne w gondoli, karmic cycusiem :DDD prowokuje a to tylko dlatego ze jestem pewna ze poki co nic.. ale mam nadzieje, ze do 3 lat poukladam sobie wszystko i bedzie kolejna Ninusia albo Ninus :P

[ Dodano: 2009-09-08, 23:04 ]
A swoja droga kiedy nasza Natalie konczy roczek? :)

Awatar użytkownika
wiola85

09 wrz 2009, 10:56

Witam dziewuszki :-D

Bylismy dzis u lekarza tak tylko na kontroli i Filipek wazy 12.400 :ico_szoking: no powiedziala ze dosyc sporo jak na 10 miesiecy ale ma 90cm wzrostu.
Moj M na piwie ze znajomymi z pracy - ten to sie nosi, najpierw mecz w knajpie, teraz piwo, jutro na szczescie juz mecz z zona :D
no to tez musisz sie wyrwac gdzies ale bez Ninki na ploteczki :-)

Moj nie ma na to czasu bo ciagle z pracy do pracy przez ta budowe od szwagra, tam pomaga i juz potem jest tak zmeczony ze nie ma na nic sił i nawet seksik rzadziej :ico_placzek:
No coz ale ja to rozumiem, zima nie bedzie tyle roboty wiec odpocznie.
Chociaz w sobote chcemy sie wybrac do knajpki z siostra moja, ale nie wiem jeszcze czy tescie z Filipkiem zostana czy maja juz jakies inne plany.
A swoja droga kiedy nasza Natalie konczy roczek? :)

[ Dodano: 2009-09-09, 10:57 ]
Włąsnie patrzyłam na suwaczek Miszki i chyba z tydzien ma roczek :-D
A potem kto jest???? Bo to ze ja na koncu to wiem :-D

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 wrz 2009, 13:48

yoanna, no to czeka Cie pompowania balonow :-D
a z niemcem dasz radfe jak co to na migi :ico_oczko:
wiola85, duzo wazy ale i ma 90cm :ico_szoking: po prostu bedzie przystojny wysoki dobrze zbudowany :ico_brawa_01:
u nas ladna pogoda wiec zaraz smigam na spacer :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 wrz 2009, 23:41

Hej a ja znów nielegalnie czatuje :-D :-D :-D :-D
u nas nic ciekawego niestety nie spotkalyśmy sie z Zirca nie zachaczyli o Galway zbyt późno zeszli z kilfów :ico_noniewiem:
Spacerek zaliczony bo w koncu od jakis dwóch tygodni byla ladna pogoda :ico_sorki: ,ogladalismy meczyka ja sama wypilam butelke wina ale to chyba z żalu bo polacy dali takiej nonono ,ze aż żal było patrzeć :ico_olaboga: :ico_olaboga:
dobrej nocki

Wróć do „Przedszkolaczki”