Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2009, 11:45

Czesc dziewczyny mogę sie przyłączyc z kawusią na pogaduchy????
no i jakby co to prosze częstujcie sie:
Obrazek

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 12:27

aga216, :ico_brawa_01: Kochana, Ty juz zostalas przygarnieta w zeszlym tygodniu :-D Czyzby te dziela ze zdjecia twojej wlasnorecznej roboty???

dziewczyny
:ico_zly: znow mnie mdlosci napadly...od rana mnie trzymaja.... :ico_placzek: kiedy to sie skonczy?? Myslalam ze juz byl koniec :ico_zly:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

13 paź 2009, 12:35

aga216, mniammmm :ico_brawa_01:
ja stawiam torta za skonczony 14 tydzien :ico_tort: :-D
MamciaKochana, ja tez czasem mysle ze sie konczy a tu znow sie naslilaja :ico_zly: ale powiem Ci ze chociaz humorek mam lepszy :ico_oczko:
a moja dzidzia szaleje kopniaczki chodz zadkie mocne juz :ico_brawa_01: jak sie kobita zamachnie to potrafi o sobie dac znac :-D :ico_brawa_01: heh

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 12:49

SANDRUSIA)), Kobita??? Juz wiesz ze to dziewczynka czy to przeczucie??? Ja mialam przeciucie co do Julci i mimo ze sie dowiedzialam ze to dziewczynka dopiero w 35 tygodniu to i tak mialam juz gotowe imie - Julie-Sophie, tylko dla dziewczynka, dla chlopca nic nie wymyslelismy, no i sprawdzilo sie :D I imie zachowalismy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aga216
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 paź 2009, 12:51

MamciaKochana, no niestety ,ja nie mam aż takich zdolnosci,ale za to murzynka potrafie zrobic,zebre,serniczek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
SANDRUSIA)), jak ja juz bym chciała czuc kopniaczki,byłabym już spokojniejsza.....
Co do mdłosci,to ja w ani jednaj ani drugiej ani teraz trzeciej niemam,oby tak dalej :ico_oczko:

SANDRUSIA))

13 paź 2009, 13:02

MamciaKochana, jeszcze nie wiem 7 liestopada mam usg 4d i wtedy sie dowiemy narazie to tylko przeczucie , ktore z Kuba tez mnie nie zawiodlo teraz zobaczymy :ico_oczko:
aga216, ja czuje juz fajne kopniaczki ale nabardziej wtedy gdy leze spokojnie lub w nocy w ciagu dnia czesem tylko jak dzidzia sie rozpedzi :-D :ico_brawa_01: ja uciekam gotowac obiadek :-D

Youstina
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

13 paź 2009, 14:50

Czesc dziewczyny! :) Dziekuje za tak cieple powitanie :)
Cos o sobie.. mam 27 lat. Mieszkam od kilku lat w UK. Z zawodu jestem komputerowcem :P Lubie czasem cos upiec, jednakze niezbyt czesto z powodu braku czasu.. co niebawem sie zmieni Hurra! :) jestem szczesliwa zonka od przeszlo roku, a nasz dzidzius bedzie naszym pierwszym :) Nie wiem co pisac wiecej, jak cos to pytajcie.

Co do dzidziusia to za kilka dni mam pierwsze USG i badania.. pobieranie krwi, mocz itd. to bedzie 12 tydzien i 2gi dzien. Troszke sie boje, bo do tej pory nikt mnie nie badal, nie pobieral krwi, jedynie mierzono cisnienie.. wiem, ze w Polsce juz mialabym dawno zrobione USG i podstawowe badania.. no ale czuje sie dobrze, to chyba wszystko dobrze z dzidziusiem. Poranne - a raczej calodniowe mdlosci juz mi przechodza i dzieki Bogu bo sie troszke wymeczylam szczegolnie wieczorami mnie lapalo.. chyba powinnam wiecej wypoczywac, bo zauwazylam, ze kiedy wczesniej sie klade to czuje sie lepiej.. ale ze mnie to jest troszke nocny marek.. lubie klasc sie pozno i najlepiej pozno wstawac :) Czytam na necie tydzien po tygodniu co robi i jak wyglada moja dzidzia i jestem bardzo podekscytowana. Brzuszka po mnie nie widac wogole! a juz bym chciala zeby sie zaokraglil :) Narazie wyglada jak leciutka faldka. Jestem wysoka i szczupla. Moze w 4tym miesiacu zacznie byc cos widac..

no nic koncze narazie, bo z pracy pisze na lunchu :)
Jeszcze raz dzieki za mile powitanie!

PS. te zdjecia ciast powyzej... Aga216 mmmmmmmm!!! pychota :)
Ja teraz jestem w fazie ze co nie zobacze to bym chciala zjesc a tutaj takie kuszenie :)
Moze cos upieke niebawem, bo nie wytrzymam :)

Pozdrawiam! :ico_haha_02:

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 17:45

hej dziewczyny,
dawno mnie nie było, ponieważ wylądowałam w szpitalu... w piątek w nocy ok 23 zaczełam plamić, bez zastanowienia pojechaliśmy do szpitala. tam po zrobieniu usg okazało się z maleństwem wszystko ok, ale powstał krwiak gdzieś obok łożyska. a powstał w wyniku zbiegnięcia po schodach... hmmm.. pozosatałam więc na leczeniu, dostałam luteine dopochwowo i leżenie plackiem. dzisiaj wyniki otrzymałam i dobre, krwiak się wchłania i zostałam wypisana.ale sie najadłam strachu. :ico_olaboga: a teraz idę Was doczytać...

SANDRUSIA))

13 paź 2009, 17:47

ja jestem tez juz po obiadku mielismy zupke pomodorowa , na pomidorkach , i kotlet ziemniaczki i marchew z groszkiem na gesto :-D mniam najadlam sie jak wieprzyk :-D :-D :-D jeszcze byla na poczcie i w sklepie , a mezus sprzata po obiadku :ico_brawa_01: ja juz w lozekczku :-D odpoczywam , mezus jest szczesliwy bo zonka wrocila do siebie sprzatam gotuje a mezus chodzi za mna i mnie caluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D kochany jest :-D

[ Dodano: 2009-10-13, 17:50 ]
Alkasbir, bedna dobrze ze z dzidzia wszystko ok :ico_sorki:
Youstina, ja tez mieszkam w UK :)))

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 paź 2009, 19:33

Alkasbir, :ico_szoking: krwiak po zbiegnieciu po schodach?? ojejciu! Chyba musze zaczac na siebie uwarzac bo czesto sobie podbieguje tu i tam a kondycja juz nie ta... dobrze ze dzidzi jest ok!!!! Dbaj o siebie!
Youstina, u nas tak samo ( ja mieszkam akurat w Danii ) choc badania krwi mialam 2 tygodnie temu, to samo z badaniem ginekologicznym, wiec juz troszke przebadane, ale dopoki nie zrobia mi USG to jednak bede sie niecierpliwic, ja mam USG wyznaczone na 23 pazdziernika.

dziewczyny hohoh ja dzis dostalam pochwale za obiadek hihihihih :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”