Czesc dziewczyny! :) Dziekuje za tak cieple powitanie :)
Cos o sobie.. mam 27 lat. Mieszkam od kilku lat w UK. Z zawodu jestem komputerowcem :P Lubie czasem cos upiec, jednakze niezbyt czesto z powodu braku czasu.. co niebawem sie zmieni Hurra! :) jestem szczesliwa zonka od przeszlo roku, a nasz dzidzius bedzie naszym pierwszym :) Nie wiem co pisac wiecej, jak cos to pytajcie.
Co do dzidziusia to za kilka dni mam pierwsze USG i badania.. pobieranie krwi, mocz itd. to bedzie 12 tydzien i 2gi dzien. Troszke sie boje, bo do tej pory nikt mnie nie badal, nie pobieral krwi, jedynie mierzono cisnienie.. wiem, ze w Polsce juz mialabym dawno zrobione USG i podstawowe badania.. no ale czuje sie dobrze, to chyba wszystko dobrze z dzidziusiem. Poranne - a raczej calodniowe mdlosci juz mi przechodza i dzieki Bogu bo sie troszke wymeczylam szczegolnie wieczorami mnie lapalo.. chyba powinnam wiecej wypoczywac, bo zauwazylam, ze kiedy wczesniej sie klade to czuje sie lepiej.. ale ze mnie to jest troszke nocny marek.. lubie klasc sie pozno i najlepiej pozno wstawac :) Czytam na necie tydzien po tygodniu co robi i jak wyglada moja dzidzia i jestem bardzo podekscytowana. Brzuszka po mnie nie widac wogole! a juz bym chciala zeby sie zaokraglil :) Narazie wyglada jak leciutka faldka. Jestem wysoka i szczupla. Moze w 4tym miesiacu zacznie byc cos widac..
no nic koncze narazie, bo z pracy pisze na lunchu :)
Jeszcze raz dzieki za mile powitanie!
PS. te zdjecia ciast powyzej... Aga216 mmmmmmmm!!! pychota :)
Ja teraz jestem w fazie ze co nie zobacze to bym chciala zjesc a tutaj takie kuszenie :)
Moze cos upieke niebawem, bo nie wytrzymam :)
Pozdrawiam!