o proszę !muszę Hani powiedzieć jak zobaczy gdzieś małego kotka żeby wzięła to A już jej z kotkiem nie wygoni

no właśnienie zasłużyły na opinię "szczurów": ico_haha_02: ale i szczurki łyse tez potrafią być cudne![]()
bywa że na animal planet oglądam wszystko o kotach i powiem tobie że gdybym mogła sobie pozwolić to tez kupiłabym sobie takiego ślicznego cudaczka![]()
ja mam zwykłe takie dachowe albo jak kto woli europejskie kociakiGwiazdunia jest z nami już dwa lata i mamy ją tez "od dziecka "bo zawitała do nas gdy miała 5-6 tygodni,zmalałam ją poprzez neta i jeszcze szczęście nam dopisało bo babka mieszkała bardzo blisko nas więc nie musiałam gdzieś tan hen daleko jechać po nią
![]()
a Lucio tez do nas fajnie trafiłznajomej okociła się kotka i szukała domu dla 3 kotów więc powiedziałam jej że już znalazła domek dla niej bo to miała być kotka
na następny dzień poszłam do weta i okazało się że to facio jest
we wrześniu ma być już kastrowany
![]()
a jak radzicie sobie z obcinaniem kocich pazurków![]()
u nas Lucio to jeszcze jakoś idzie mu ściąć ale starsza to bywa że idziemy do weta , z małego przytulnego kotka robi się z niej wielki tygrys gotowy do ucieczki i cięzko jest ja utrzymać![]()
hehehe na pewno serducho mu zmiękniemuszę Hani powiedzieć jak zobaczy gdzieś małego kotka żeby wzięła to A już jej z kotkiem nie wygoni![]()
[ Dodano: 26-08-2012, 11:03 ]anetka607 napisał/a:
zgubil 3 swoje myszki, caly dom obszukalam i nie ma
nie zgubił tylko dobrze schował![]()
sam znajdzie
B. możliwe ale jednak własny zwierzak powinien i cieszyć oko właściciela, więc jak piszesz to wszystko kwestia gustulilo moja siostra ma dwa takie koty i to jak wyglądają nie ma nic wspólnego z i cudownym charakterem...
- heheto A już jej z kotkiem nie wygoni
- fakti takie zdjęcie z morderczym spojrzeniu które mówi - "patrz co mi zrobiłeś człowieku"
- ja tez mam takiego,bida urodzony na szmatach w warsztacie samochodowym,jak go dostalam smierdzial smarami - byl chory,weterynarz powiedzial,ze gdybysmy go nie przygarneli i do niej nie przyprowadzili,na pewno by zdechl - jest niesamowice wdziecznym kotem,mimo,ze kastratja mam zwykłe takie dachowe
- teraz juz super,bo piersze razy do weterynarza chodzilam,bo balam sie,ze mu krzywde zrobiea jak radzicie sobie z obcinaniem kocich pazurków
fajny taki czarnulek, moje dachowce nie mialy nigdy cierpliwosci do dziecia tu maly Zgredek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość