Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 12:14

bardziej jakies "reczne robótki" :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no u mnie też już prędzej na to się męzu łapie ale i to pod warunkiem że nie zasnę za szybko albo najlepiej z rana :ico_haha_01: :ico_haha_01:

umyłam jedno okno ale tak wiatr wieje że drugie zostawiłam na jutro bo mi łeb chciało urwać a teraz siedze i zasypiam a tu obiadek trzeba jakiś umodzić nastawiłam marchewki i chyba zrobię kotleciki ziemniaczano marchewkowe bo jakoś tak za mną chodza

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 12:23

Kaja, jak sie robi takie kotleciki? Bo brzmi interesujaco
też jestem ciekawa :ico_sorki:

[ Dodano: 19-10-2011, 13:37 ]
mój wczorajszy brzuszek :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 13:00

hej

margolcia, brzunio fajoski :ico_brawa_01:

Beatka mi się w tej kurtce bardzo podobasz nie oddawaj jej

U mnie dalszy ciągu remontuje ,ale już bliżej niż dalej ,najważniejsze szafa stoi :ico_brawa_01: łóżko też ,jeszcze tylko materac trzeba jechać kupić i resztę dupereli :-D

Właśnie dzwoniła pani ze szkoły ,że Maja marudzi na tą szczepionkę i ,że ją wcześniej do domu wyśle :/ mam tylko nadzieję ,że nie dostanie jakiejś temperatury :ico_noniewiem:

dziewczyny wiecie co niektóre mamy to mnie zadziwiają u Majki w klasie jednej z dziewczynek zginął przedwczoraj tata :ico_placzek: dziś było zebrania co z tą sprawa robimy bo niektóre z mamuś zażyczyły sobie ,żeby dzieci cała klasą poszły na pogrzeb :ico_szoking: Ale wyperswadowałyśmy im to jak chcą to niech same idą z dziećmi i je narażają na taki stres ,jak dla mnie to 5latki są jeszcze za małe na takie przeżycia z resztą wydaje mi się ,że w kościele tylko by rodzinie zmarłemu przeszkadzały bo nie oszukujmy się ,ale takie dzieci wysiedzieć w kościele cicho nie potrafią. Stanęło na tym ,że kupujemy wiązankę i wysyłam delegacje mam. I o taką głupotę mamusie walczyły jak lwice :ico_puknij:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 13:05

margolcia, brzunio fajoski
:ico_wstydzioch:
Stanęło na tym ,że kupujemy wiązankę i wysyłam delegacje mam. I o taką głupotę mamusie walczyły jak lwice :ico_puknij:
ja też uważam ze delegacja mam w takim wypadku to najlepsze rozwiązanie :ico_sorki:

pamiętam jak zmarł mój tata to przyjechała cała klasa no ale ja wtedy miałam prawie 17 lat a nie 5 !

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 13:10

pamiętam jak zmarł mój tata to przyjechała cała klasa no ale ja wtedy miałam prawie 17 lat a nie 5
no właśnie to jest różnica , starsze dzieci to rozumieją i fajnie jak mają wsparcie od znajomych ,ale takie małe dzieci ...... co to tej małe Idze pomoże ,że koleżanki na pogrzebie taty zobaczy , a jej mamie będzie miło ,że my dorośli pamiętaliśmy ....przynajmniej mi się tak wydaje :ico_noniewiem:

idę kończyć sos do spaghetti :-D

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 13:16

Kaja, jak sie robi takie kotleciki? Bo brzmi interesujaco :-)
to jest bardzo proste danie ziemniaki i marchewkę gotuję tak mniej więcej 2/3 ziemniaków i 1/3 marchewki jak ostygną przepuszczam przez maszynkę do mięsa dodaję jajko i trochę mąki żeby nie było za "luźne" trochę soli pieprzu do smaku i formuję kotleciki obtaczam w bułce i smażę na oleju i to wszystko można podawać z sosikiem albo jako zamiennik zwykłych ziemniaków

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 paź 2011, 13:17

Kaja, mmmm brzmi pysznie :ico_brawa_01: zrobię kiedyś do obiadu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 13:21

Jadzia, też uważąm że brac takie małe dzieciaki na pogrzeb koleżanki taty to bez sensu one i tak niewiele z tego rozumieja w tym wieku i ta mała też nie, u mojej Magdy rok temu zmarł ojciec koleżanki to cała klasa poszłą ale to były już większe dzieciaki bo w trzeciej klasie

[ Dodano: 19-10-2011, 13:22 ]
aaa no i oczywiście Margolcia boski brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

19 paź 2011, 13:24

Cześć kobitki :-)

Dopiero teraz mam chwile żeby sobie odpocząć. Rano zawiozłam Emilię do przedszkola i pojechałam z mamą na rynek. Potem do pracy i biura rachunkowego, po wyniki badań i do domu bo umówiłam się z koleżanką na sesję ciążową. Przed chwilą wróciłam do domu i mam dość :ico_noniewiem:

Co do wyników to mam początki anemii :ico_noniewiem: no i do endokrynologa muszę się umówić bo w jednym z badań mam mocno przekroczoną normę :ico_noniewiem:

Mad u mnie te zawroty głowy i drżenie mięśni to normalne ostatnimi czasy. Martwi mnie to troszkę bo dzisiaj w przedszkolu mało nie zemdlałam :ico_noniewiem:
Beatka bardzo ładna ta kurteczka :ico_brawa_01:
margolcia, śliczny brzusio :ico_brawa_01:
Kaja, rzuć przepisikiem na te kotleciki proszę :-)

Co do przytulanek to u mnie ochoty nie ma kompletnie. Na szczęście i tak mam zakaz :-) bo tak to by mnie pewnie mąż molestował :ico_oczko:

Aaa jutro też mam wizytę u ginka :-)

[ Dodano: 19-10-2011, 13:25 ]
No i znowu zapomniałam :ico_puknij:
Stawiam :ico_tort: za rozpoczęcie 27 tygodnia :-D

Awatar użytkownika
izabelllla123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 paź 2011, 13:38

Stawiam za rozpoczęcie 27 tygodnia
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Widze że brzuszki rosną jak na drożdzach :-D

Ja wlasnie przygotowuje wózek do spacerku, ba fajna pogoda i żal nie skorzystać :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”