Wybrałam się dziś na sklepy i w sumie wróciłam z niczym, buuu... Zuzi kupiłam parę ciuszków po 2 złote. Chciałam sobie jakąś torebkę kupić, ale kicha.
U nas z gotowaniem jest tak,że mamusia nam gotuje

no właśnie,też o tym słyszałamPoza tym raczkowanie ma niebagatelny wpływ na rozwój równowagi i półkul mózgowych.
a ja bardzo lubię gotować i piec ciasta tez bardzo lubię,dzis upiekłam takie ucierane ciacho z truskawkamiU nas z gotowaniem jest tak, ze ja nieznosze gotowac
a ja chciałam sobie kupić takie bolerko białe ale jakoś nie miałam dziś kiedyChciałam sobie jakąś torebkę kupić, ale kicha.
to i może do nas wreszcie przyjdzie bo cos długo w tym roku nieprzychodziI chyba no lody, bo dziś zobaczyłam,że kaska przyszła z US (starczy na duuuuże lody ).
Kacper też niezabardzo chce oststnio obiadki,jeszcze zupke zje ale np. ziemniaczki odpadają.Ostatnie trzy dni coś kręci noskiem na moje obiadki, chociaż nic nowego nie dostaje.
a nam się podobaja, ale baaardzo chętnie zobaczymy nowe focieMusze zmienic zdjęcie w podpisie i avatarku bo cos mi niepodchodzą juz
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość