Julka fajnie stoi
a czy mala raczkuje??
[ Dodano: 2008-10-14, 17:07 ]
faktycznieTeraz już nie jesteśmy TT tylko "na obcasach"
[ Dodano: 2008-10-14, 17:32 ]
jak ja mam chwilke ti nikogo nie ma
raczkuje i to calkiem nieźle jej juz to idzie. nawet po panelach daje już radea czy mala raczkuje??
a taką normalna jadła bodajże to była berlinka ale sa i takie specjalne dla dzieci. Duzo tej parówki nie zjadła bo przeciez ja nie mogę trzymac w ręce i jej dawać tylko ona musi sama sobie trzymać to połowe powypluwala bo za duże kawały gryzła. Ale ogólnie nic jej po tym nie bylo. Wogóle ona już dużo rzeczy próbowala od nas. Bo jest jak to się mówi "kocie garło - co zobaczy to by zarło" i tak co my jemy jej też musimy dac spróbować.Sylwia.O., a jakie dajesz parowki////////?????
dzięki wielkieSylwia fajne fotki na NK
zjadł pół miseczki ale i tak dużo jak na pierwszy raz a co do ilości ogórków w ogórkowej to Ci nie powiem bo jadł zupę którą ugotował dziś mój tata i którą wszyscy jedliśmydużo zjadl tej ogórkowej??? ja sie szykuję żeby dac małej ogórkową ale nie wiem czy jej nic nie będzie. Dużo dalas ogórków?????????
racja zgadzam się w 100 % to jak teraz bedziemy na siebie mówic wczesniej tiktakowiczki a teraz obcasowiczkia mi się wcale to na obcasach nie podoba i dodam że powinno być głosowanie ooo dla mnie dalej jestescie tiktakowiczki i za to wypijmy
podziwiam. ja mojego tez wkladam odkad Tobie sie zaczelo udwac, ale nie spi tam dluzej niz dwie godziny na razie, Zobaczymy, co bedzie dzisAcha miałam Wam pisać że oduczam Franka spania z nami i dzis w nocy spał do 4 rano w swoim łózeczku spał spokojnie bez stękania
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość