Nadrobiłam czytanie.Nie ma mnie tylko kilka godzin a tu tyle stron
Wczoraj grill nie doszedł do skutku ponieważ była mega potężna burza z huraganem.Jeszcze zeby było śmieszniej to ja jechałam za fajerą

Po raz pierwszy od 7 miesiecy siaedziałam za kółkiem i dojechałam.A powiem ze było ciężko, jak sie wiatr zerwał i gałęzie spadały na szosę i trzeba było uważać...Niezły chrzest.Na kolacje Monika zrobiła parówki haha.Oni mieszkają z Tomka rodzicami.Gotuje na zmianę teściowa i Tomek.Teraz tesciowa wyjechała a Tomek ma na zmiany do pracy więc stałym punktem obiadu są parówki

Misiek sie śmiał że dobrze że w domu zjadł bo byłby głodny.
Ja gotować uwielbiam ,piec tez , gorzej z jedzeniem tego.Bo mogę piec i sprzedawać
Majandra przypomniało mi sie jak ja to przechodziłam co Ty kilka miesiecy temu.Tylko u mnie nie było okresu....
Goń po test i będziesz pewna.A może akurat...
Benek od wczoraj ma jakąś dziwna wysypkę na brzuszku.Krostki są czerwone i pojedyńcze.Miał przez kilka dni gorączke ale nie za wysoką wiec to chyba nie jest trzydniówka.Jutro idę po receptę to od razu pójdę na kontrol.Niech lekarka zbada małego.Teraz jest jeszcze gorzej niż było przy pierwszym ząbku.Mały sia strasznie zanosi od płaczu.Wszystko wkłada do buzi.I juz nurofen coraz mniej działa.
Ok teraz spadam spać jutro po powrocie dam znać co i jak.
Dobranoc
P.S.Hiszpania wygrała
[ Dodano: 2008-06-23, 11:18 ]
Jestam pierwsza
Byliśmy juz u lekarki i to jest uczulenie najprawdopodobniej na sierść.Na wsi mały bawił się po raz pierwszy z kotem.Dostaliśmy leki i zobaczymy.Benek waży 10560g.Nieźle

patrząc na to że nie chce ostatnio jeść.
Dzis noc okropna.Wstawanie co pół godziny i nie spałam juz od 5.30.
Wkurzyłam sie dziśDzień ojca i zamówiłam juz dawno kubek ze zdjęciem Benka.Piszę do nich kiedy go dostanę bo czekam już ponad tydzień a oni ze dopiero dziś wyślą.