Hallo Mamusie
Ja juz ledwo wytrzymuje te upaly..
To mnie jakos meczy.. tym bardziej teraz ze mam fasolke w brzuchu
A wiec u nas nocka ladnie przespana,mala zasnela o 23 00 pozno troche,i obudzila sie tylko o 8 30... no nie narzekam
Mala Nicole tez nie za dobrze te upaly znosi,jest jakas marudna i nic jej sie niechce.. A jak mam ja uspac to tylko zasypia w swoim wozku wiem ze jej cieplo jest,tak samo jak mi chciaz siedzimy w domu bo przy takiej parowie nie wytrzymalybysmy na dworze ja juz chce deszcz
Dzisiaj musze zrobic obiadek,ale zauwazam ze jakas leniwa jestem to chyba przez ten upal.. nawet mi sie prysznica niechce wziasc a musze sie odswiezyc no i ciekawe na ile mi pomoze.. Dzisiaj jak maz przyjdzie z pracki to jedziemy na male zakupy i musze sobie pare jakis sukienek pokupowac bo przy takiej pogodzie sa najlepsze i jakies przewiewne musze poogladac ..
Aginka ciesze sie ze masz takie fajne podejscie do mojej ciazy,to jest szczescie i ja tez umiem i doceniam to ze jestem.. chociaz nie przypuszczalam ze tak szybko to wszystko klapnie ale widac tak mialo byc
A wiec czuje sie swietnie,jest mi niedobrze najbardziej rano jak wstane i jak sie klade do lozka spac,wtedy jest najgorzej mi niedobrze a przez caly dzien mam spokoj jest tak normalnie i spokojnie,mam apetyt na wszystko (potem bede walczyc z kilosami hehe ) pozatym wiesz jak poloze reke n brzuchu to czuje mojej fasolki serduszko ale musze naprawde sie skupic i musi byc cicho i wtedy czuje tak samo czulam serduszko jak bylam z Nicolcia w ciazy niektorym wam mamom sie moze to wydac niemozliwe ze to za wczesnie a ja jednak czuje jak bije serduszko w moim brzuchu cos pieknego
Jestem teraz w 8 tygodniu ciazy a w czwartek teraz mam termin u mojego ginka to bede wiedziec wiecej i wtedy wam popowiadam ktory to dokladnie tydzien ale za niedlugo zaczne 3 miesiac ciazy tak to jakos obliczam
Bedziecie na biezaco mamusie
Oj tak Aginka tylko nasze dziewczynki zostaly w kolejce do zdmuchniecie swojej pierwszej swieczuszki i tak najpierw jest moja Nicole potem twoja Malwinka a na koncu Ada od Justyny i bedzie juz komplet roczniaczkow ciekawa jestem jak to wszystko sie odbedzie
OK ja jeszcze troche poserfuje po TT a potem moze mi sie zachce wziasc prysznic dobrze ze moja Nicole spi,to moge tez odpoczac
To ta pogoda mnie tak meczy
[ Dodano: 2007-07-17, 11:58 ]Aginka w Polsce mam babcie,siostre i ojca(nie mamy kontaktu z ojcem az takk) i babcia,siostra wiedza moja mama tez juz wie,pozniej ciotka i wujek z Ustronia tez wiedza takze praktycznie cala rodzina wie,niewie tylko moja sasiadka i obok tez sasiadka nie wie narazie im nie mowie bo jeszcze jest czas..
Ale rodzina owszem wie,jakos szybko powiedzielismy bo normalnie czeka sie i mowi dopiero po 3 miesiacach.. ale bedzie dobrze i mysle pozytywnie musze na siebie uwazac i bedzie ok.