Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 wrz 2008, 20:53

aniabella, zmienie ale jeszcze jutro do niej pojde wkoncu plomba jest na gwarancjii.... musze pojsc zanim zlapie mnie silniejszy bol;/

dobranoc wszystkim!! jak wy sie kladziecie to na mnie tez pora!...mąż wroci o 24 dopiero :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

22 wrz 2008, 23:11

Ja wróciłam, pograłam trochę i poczytałam co napisałyście. Tę książeczkę pampersa dostałam od koleżanki.

ananke ja się oszczędzam. Pomaszerowałam sobie w kółko po sali, porozciągałam się trochę i chwilkę poćwiczyłam na materacu. Nawet się nie spociłam.

Dobranoc, do jutra.

[ Dodano: 2008-09-23, 07:09 ]
Dzień dobry z rana. Coś mi się porobiło ze spaniem i budzę się o 6.30 kompletnie wyspana. Za to muszę się zdrzemnąć po południu.

Jakie plany na dziś ? Ja dziś nie mam nic do roboty, będę leniuchować.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 wrz 2008, 07:19

gaga22, DZIEWN DOBRY:) JA TEZ TAK MAM JUZ O 6 JESTEM WYSPANA

JA MAM TAKI PLAN ZE IDE CIERPIEC DO DENTYSTY BUU:(:(:( POTEM JAKIES ZAKUPKI DROBNE PRZYJADE ZROBIE OBIAD I LENIUCHUJE:D

WŁASNIE DOPIJAM HERBATE I SIE BEDE ZBIERAC UMYJE ZABKI POPRAWIE LOZKO I ZNOW DO MAMY

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 08:56

witam z rana z płatkami kukurydzianymi na mleczku :-)

ja ostatnio chodzę wcześniej spać, znaczy koło 23ej i wstaję z Chłopem o 7.15 :-) i tak średnio się czuję zaraz po przebudzeniu, ale jak chlapnę łyczka kawki to się budzę :-)
ananke ja się oszczędzam. Pomaszerowałam sobie w kółko po sali, porozciągałam się trochę i chwilkę poćwiczyłam na materacu. Nawet się nie spociłam.
noo to dobrze :-)

Donatka, lista jest kompletna, ja to bym nic tam nie dodała :-)

może też skopiuję ją i na pierwszą stronę walnę??

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 wrz 2008, 09:12

Hej:)
To dobrze,że tak wcześnie wstajecie trzeba się przyzwyczajać,jak się dzidziuś urodzi to na początku nie odróżnia dnia od nocy,także w dzień może spać a w nocy dowodzić :-D
Ja za to wstaję ostatnio około 8,bo mojemu Młodemu sie tak uwidziało wstawać :ico_noniewiem: ,ale nie narzekam bo miała etap kiedy o 5 się obudził.
donatka u mnie w szpitalu nie trzeba ciuszków dla dzidziusia brać tylko do wypisu.Reszta się zgadza,tylko ręczników ze dwóch się tam nie dopatrzyłam i koniecznie weźcie kanapki dla mężów,jeśli Wam będą towarzyszyć.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 09:17

To dobrze,że tak wcześnie wstajecie trzeba się przyzwyczajać,jak się dzidziuś urodzi to na początku nie odróżnia dnia od nocy,także w dzień może spać a w nocy dowodzić :-D
taaa, na początku Młody tez mi tak pozamieniał, ale szybko go przestawiłam :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 wrz 2008, 09:41

No jeżeli moje dziecko po porodzie będzie miało tak jak teraz, to dobrze się nie zapowiada. O 6.30 już kopie, cały wieczór do północy, a w dzień też tak średnio dwie godziny spokoju - godzina kopania. Ale wiecie co, chociaż wiem, że wszystko z nim w porządku. :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 09:48

Ale wiecie co, chociaż wiem, że wszystko z nim w porządku. :-D
a to prawda - najgorsza jest cisza... bo jak juz się kobieta doczeka ruchów to potem jest to jedyna forma komunikacji z dzidzią :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

23 wrz 2008, 10:07

hej! ja już wstałam i będę jeść śniadanie. Fajnie macie, że rano wstajecie i jesteście wyspane. Ja o której bym nie wstała to nie wyspana jestem, dziś też :ico_spanko: a w ciągu dnia nie za bardzo lubię spać bo potem w nocy nie mogę.
a to prawda - najgorsza jest cisza... bo jak juz się kobieta doczeka ruchów to potem jest to jedyna forma komunikacji z dzidzią
no właśnie, dlatego ja jak nie czuję małej przez jeden dzień to od razu panikuję. Mała w ciągu dnia da znać o sobie dwa czy trzy razy w nocy troszkę częściej, jak dla mnie rusza się stanowczo za mało :ico_oczko:

ja też nie mam żadnych planów na dziś, będę siedzieć w domku, a raczej pewnie leżeć

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 wrz 2008, 10:12

Mała w ciągu dnia da znać o sobie dwa czy trzy razy w nocy troszkę częściej, jak dla mnie rusza się stanowczo za mało :ico_oczko:
noo, to jest aktywna tylko mało :-) ja z Młodym w ciąży w jeden dzień nie czułam nic kompletnie i koło 16tej leciałam do przychodni, położna wyciągnęła aparacik do słuchania serduszka i dopiero przebudził się łaskawie :-)

ja tez dziś w domku do 14stej, potem spacerek z pieskie i po Młodego do szkoły i idę z nim do lekarza na kontrolę... a jutro wizyta u położnej :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”