Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 11:55

Moja Emi też juz się wyspałą...spała jakieś 50 min... :ico_zly:
wiesz co lepsze 50 minut niz 27 :ico_placzek: :ico_placzek:
Ja też wsuwam wafelki.....a mialam sie odchudzac...ehhhhhhh......nigdy juz nie pozbede sie tej opony..... :ico_placzek:
ja tez sie nie pozbede, tez mam brzszysko :ico_placzek:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 11:58

strasznie spuchla mi lewa strona, bo rosl mi zab madrosci i sie nie miesci i rozrywa mi dziaslo i ona mowila, ze jesli dalej tak bedzei to beda mi usuwac i nacinac dziaslo :ico_szoking:
ooo cholera, ja to mialam robione 2 razy (tzn. wyrywane 2 zeby madrosci)... matko bosko czestochosko, myslalam, ze zejde z tego swiata (liczac strach przed, strach w trakcie i bol po wyrwaniu)... zostaly mi jeszcze 2 do wyrwania, ale nie wiem, kiedy to zrobie.. pewnie nigdy ;-)

a co do tego nacinania dziasla, to wszystko jest przy znieczuleniu, bolu nie czujesz... ale czujesz, jak Ci skalpelem tna dziaslo i slyszysz takie trzaski.. no i pozniej szycie dziasla :( :ico_chory: :ico_chory: a pozniej, jak Ci wyrywaja juz tego zeba, to czujesz, jakby razem z zebem mozg Ci mieli przez usta wyciagniac... normalnie takie uczucie :/ rwie Cie nieziemsko...
bolu po wyrwaniu (po tym, jak znieczulenie przestaje dzialac) nie bede juz komentowac... powiem, ze 4 panadole naraz nie pomogly :(

brzmi jak horror? to jest horror :ico_chory: :ico_chory:

Gie, a kto u Was zwykle wyciaga pierwszy reke na zgode po takich klotniach???

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

23 lut 2009, 11:58

Pati85, 50 min...ale jak ja musze sie NAMĘCZYĆ aby ta moja maruda usnęła... :ico_placzek: Jak mnie to wkurza :ico_zly: Ona nie potrafi sama usnac...czy w tym lezaczku,czy lozeczku.....Emile trzeba bujac,nosic ...spiewac...a ta i tak sie prezy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 12:01

SHOO - ja tam jestem uparciuch i sie pierwsza nie "uginam..." zwykle Pan pierwszy robi jakis krok, albo samo tak jakos wychodzi... tym razem sie nie dam... :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

a moj spi prawie 1,5 h :-D

i tez wpierdzielilam juz 4 magdalenki (takie ciastka, wiecie) :/ a wczoraj olbrzymiego kebaba na kolacje, myslalam, ze mnie po nim rozerwie.. ale jeszcze zmiescilam batonika czekoladowego, zanim poszlam spac :/ normalnie jestem jak moj syn... co mi wpadnie pod reke, to do buzi :( :( :(

Awatar użytkownika
Jagna30

"Przyjaciele"...właśnie sie zaczyna moj kochany serial...ogladam juz po raz enty,a i tak sie smieje.... :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 12:03

ooo cholera, ja to mialam robione 2 razy (tzn. wyrywane 2 zeby madrosci)... matko bosko czestochosko, myslalam, ze zejde z tego swiata (liczac strach przed, strach w trakcie i bol po wyrwaniu)... zostaly mi jeszcze 2 do wyrwania, ale nie wiem, kiedy to zrobie.. pewnie nigdy ;-)

a co do tego nacinania dziasla, to wszystko jest przy znieczuleniu, bolu nie czujesz... ale czujesz, jak Ci skalpelem tna dziaslo i slyszysz takie trzaski.. no i pozniej szycie dziasla :( :ico_chory: :ico_chory: a pozniej, jak Ci wyrywaja juz tego zeba, to czujesz, jakby razem z zebem mozg Ci mieli przez usta wyciagniac... normalnie takie uczucie :/ rwie Cie nieziemsko...
bolu po wyrwaniu (po tym, jak znieczulenie przestaje dzialac) nie bede juz komentowac... powiem, ze 4 panadole naraz nie pomogly :(

brzmi jak horror? to jest horror :ico_chory: :ico_chory:
o kuzwa :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: to nie wiem czy pojde do dentysy, ja to w gacie narobie ze strachu, zawsze jak mam isc to z kibelka nie moge zejsc :ico_chory: :ico_chory:

A moj maly pieje i pieje, cwiczy skale glosu, oszalec mozna :ico_olaboga:
Pati85, 50 min...ale jak ja musze sie NAMĘCZYĆ aby ta moja maruda usnęła... :ico_placzek: Jak mnie to wkurza :ico_zly: Ona nie potrafi sama usnac...czy w tym lezaczku,czy lozeczku.....Emile trzeba bujac,nosic ...spiewac...a ta i tak sie prezy :ico_noniewiem:
to przybij 5 bo ja tez tak musze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jagna30

23 lut 2009, 12:03

shoo, oj kochana ty sobie mozesz pozwolic na takie szalenstwa....jestes szczuplutka....

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

23 lut 2009, 12:04

Jejku juz po 11 a ja jszcze w pizamach, lece sie ubrac, bo zaraz maz na przerwe przyjedzie :ico_olaboga: :ico_olaboga:

A ten dalej pieje i pieje, ile to mozna :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2009, 12:07

shoo, oj kochana ty sobie mozesz pozwolic na takie szalenstwa....jestes szczuplutka....
do czasu moja droga, do czasu... ;-) juz mi sie spodnie przyciasnawe robia..

aa pomylilo mi sie, maly spal godzine, nie 1,5... zreszta, wlasnie sie obudzil

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”