wiesz co lepsze 50 minut niz 27Moja Emi też juz się wyspałą...spała jakieś 50 min...

ja tez sie nie pozbede, tez mam brzszyskoJa też wsuwam wafelki.....a mialam sie odchudzac...ehhhhhhh......nigdy juz nie pozbede sie tej opony.....

ooo cholera, ja to mialam robione 2 razy (tzn. wyrywane 2 zeby madrosci)... matko bosko czestochosko, myslalam, ze zejde z tego swiata (liczac strach przed, strach w trakcie i bol po wyrwaniu)... zostaly mi jeszcze 2 do wyrwania, ale nie wiem, kiedy to zrobie.. pewnie nigdystrasznie spuchla mi lewa strona, bo rosl mi zab madrosci i sie nie miesci i rozrywa mi dziaslo i ona mowila, ze jesli dalej tak bedzei to beda mi usuwac i nacinac dziaslo![]()
o kuzwaooo cholera, ja to mialam robione 2 razy (tzn. wyrywane 2 zeby madrosci)... matko bosko czestochosko, myslalam, ze zejde z tego swiata (liczac strach przed, strach w trakcie i bol po wyrwaniu)... zostaly mi jeszcze 2 do wyrwania, ale nie wiem, kiedy to zrobie.. pewnie nigdy
a co do tego nacinania dziasla, to wszystko jest przy znieczuleniu, bolu nie czujesz... ale czujesz, jak Ci skalpelem tna dziaslo i slyszysz takie trzaski.. no i pozniej szycie dziasla![]()
![]()
a pozniej, jak Ci wyrywaja juz tego zeba, to czujesz, jakby razem z zebem mozg Ci mieli przez usta wyciagniac... normalnie takie uczucie
rwie Cie nieziemsko...
bolu po wyrwaniu (po tym, jak znieczulenie przestaje dzialac) nie bede juz komentowac... powiem, ze 4 panadole naraz nie pomogly
brzmi jak horror? to jest horror![]()
to przybij 5 bo ja tez tak muszePati85, 50 min...ale jak ja musze sie NAMĘCZYĆ aby ta moja maruda usnęła...Jak mnie to wkurza
Ona nie potrafi sama usnac...czy w tym lezaczku,czy lozeczku.....Emile trzeba bujac,nosic ...spiewac...a ta i tak sie prezy
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość