Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

21 lut 2008, 00:37

a fe to forum mnie zaczyna denerwować
w ogóle nie miałam powiadomień, że ktoś coś napisał
ja to samo :ico_zly: :ico_zly:
Violu co z Marcelem? mam nadzieje ze na guzie sie tylko skonczylo, a Milenke to masz tak cudna ze az dech zapiera
dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: Sosim :ico_sorki: :ico_sorki:
Marcel na szczęście ok. w sumie to nawet guza nie ma...tylko skórka mu zeszła przy kąciku oka....ale sie juz goi...
dzis udalo mi sie dozdwonic do lekarki ktora pracuje z dziecmi metoda Vojty i po małym wywiadzie przez telefon stwierdzila ze musi Zosie zobaczyc i ze najprawdopodobniej sa jakies odchylenia od normy
dobrze, że w porę zauważyłaś.....nie martw sie na zapas...napewno wszystko będzie ok.!!!
sorki ze sie tu wypłakuje ale jestescie mi naprawde bliskie
Ty nam również!!!!!!

co do terminu to ja się dostosuje...byle nie 19 maja...bo mam komunię u chrzesnicy....

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2008, 10:38

NO WITAM Z RANA :-D

My się dzis na miasto wybieramy wiec pewnie wrócimy późno bo musze kilka spraw pozaąłtwiac i wydac troche kasy :-D no i dzis w koncu zdjecia odbieram bo sie tak zbierałam z tym wywołaniem ze jeszcze zdjecia ze świat sobie obejrze :-D i w koncu uzupełnie albumik bo juz straszne braki w nim :ico_noniewiem: a wywoływam po raz pierwszy w rossmanie ciekawe jakie wyjda te foteczki, bo dosyc tanio 29 gr za sztuke :-D

Sosim mam nadzieje ze w koncu uda ci sie trafic do jakiegos dobrego lekarza i wyjasnic sprawe :ico_noniewiem: a ja tez bym wolała zeby sie zdecydowali z ta słuzba zdrowia, bo niby sie składki płaci a jak przyjdzie co do czego to i tak sie prywatnie idzie bo terminów nie ma :ico_olaboga:
a co do rodzinki to ja tez sie wczoraj dowiedziąłm ze mojej kuzynce wykryli jakis guzek w piersi, podobno łagodny ale chca operowac :ico_olaboga: a kuzynka nie zabrdzo chce sie zgodzić bo ona pielegniarka wiec sie juz troche naogladała :ico_noniewiem: a ona młoda babeczka bo jeszcze 40 niema :ico_noniewiem: mam nadzije ze jednak wszytsko bedzie dobrze :ico_noniewiem:

ja takie dwa terminy wybrałam bo wydaje mi sie ze w weekend najlepiej, ale jak wam pasuje to mozemy sie w tygodniu spotkać, mi kazdy terminem pasuej, bo ja pewnie przyjade na kilka dni do Krakowa, wiec dostosuje sie do was :-D
a Joasiu tobie kiedy by pasowało???????????

A wogóle gdzie Basik, i Aga, Małolaty i Sylwi tez dawno nie było :ico_olaboga: oj dziewczyny zabiegane, a co bedzie jak maluchy zaczna nam biegać, chyba raz w tygodniu bedziemy tu wpadac, albo po nocach :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 11:53

I ja się witam :-D

Sosim całe szczęście, że w porę zobaczyłaś i będziecie chodzić na te rehabilitacje :ico_pocieszyciel:
Ale faktycznie, żeby się gdzieś dostać to o zgrozo :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Elizka właśnie buszuje na podłodze zaraz mi pod kanape wejdzie :ico_oczko:
Ula ja też czasem myślę, że Elizka ma jakieś adhd :ico_oczko: normalnie nie usiedzi w jednym miejscu, widać najchętniej to by już łaziła za mamusią. Cudaczek mój kochany :ico_oczko:

Violu dobrze, że Marcelek ma tylko zdartą skórkę a nie guza :-D

[ Dodano: 2008-02-21, 10:59 ]
Elizka własnie wołała ma-ma zebym ja z podłogi podniosła, ale nie zadne tam mamamama tylko ma-ma :ico_wstydzioch: ahh łezka sie w oku zakreciła :ico_wstydzioch:

Anulaf
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2008, 12:26

Sosim, biedactwo, nie martw sie, bo rehabilitacja u malych dzieci to szybko i sprawnie wiele rzeczy zalatwia! :ico_oczko: powiedz nam co ci lekarz pogaduli! A my tu po to jestesmy ezby wlasnie mozna bylo sie wyzalic! :-D Bo to od razu ulge przyniesie! :ico_brawa_01:
Nowinki co do chorobsk, to chyba zawsze najgorsze! Ja tez mam dwoch bliskich znajomych co moja raka! A jeden ma 4malych dzieci i zona nie pracuje i brak rodziny! okropnosc! :ico_olaboga:
Fajnie wam dzieciaczki buszuja! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

barbapuppa

21 lut 2008, 15:56

a ja na chwilkę wpadam się przywitać
teraz mniej mam czasu, jak do pracki częściej wpadam

Awatar użytkownika
Viola

21 lut 2008, 16:33

Witajcie!!!!
ja dziś pecha mam...co chciałm wejsc na tt to forum nie działa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

na dodatek co napisałam to mi zżarło.... :ico_zly: :ico_zly:

Kinga gratulacje!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mamusiu :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
już niedługo wszystkie nasze bobalki będą paplać ma-ma :-D :-D

kilka dzisiejszych foteczek....
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 16:56

Violu ja też się męczyłam, żeby tu się dostać :ico_szoking:
A Milenka piękna gwiazdeczka :ico_brawa_01: Widze, że lubi piloty Eliza też :-D

Dziewczyny straszne tu pustki :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Normalnie strasznie zaniedbujemy nasz wątek :ico_szoking:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 lut 2008, 17:09

witam.
Violu sliczne zdjęcia Milenki jaka już z niej panienka :-)
Kinga fajnie już masz, brawa dla Elizy za mama :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Sosim bedzie dobrze a z tymi kolejkami do lekarzy to tak już jest.
Basiu u nas też rok pechowo sie zaczoł

A moja jest przeziębiona, nosek zapchany i biedactwo w nocy spać nie mogło.
A właśnie dziś mój Tomek był na prześwietleniu ręki i operacja niepotrzebna, wszystko dobrze sie zrasta :-)
A co do spotkania to ja planuje do Polski jechac na świeta 1 i 3 maja ale jeszcze niewiadomo, bo ciągle jakieś problemy :ico_zly:

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 18:05

Justynko to super że obędzie się bez operacji :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
No i zdróweczka dla Verci :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
sosim
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 lut 2008, 18:46

dzieki dziewczyny za wsparcie :ico_sorki: :ico_sorki:

dzis faktycznie juz mi lepiej za to Zosia od 7.00 rano spała dzis tylko 40 min. (2 razy po 20 min) i jest juz tak zmeczona ze zasnac nie moze :ico_placzek: , teraz siedzi z nia Tomek
zreszta nocka tez nie byla najciekawsza :ico_olaboga:

Justyno ciesze sie ze Mąż nie bedzie miec operacji, zycz mu szybkiego powrotu do zdrowka, aha i szkoda ze z Egiptu nici

Ula zapomnialam pogratulowac Pawełkowego zęba

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”