Iza z jednej strony to dobrze ze maz wstaje w nocy do malej bo albo plakala bo jej cos sie przysnilo,albo po prostu wyplula smoczka .. Tylko pozniej jest troche niewyspany,a tez potrzebuje sily do pracy,no ale mowie sobie ze i ja tez potrzebuje sie wyspac bo potem caly dluggii dzien mam zajecie z Nicolka i potrzebuje na to sily,a ze nie slyszalam jak placze.. zdarza sie MOja NIcole tez lubi wyciagac te chusteczki nawilzajace,ale staram sie jej nie dawc hehe bo szkoda ich..
A ja jutro ide do lekarza zobczyc moja fasolke Mam nadzieje ze lekarz mi znowu usg zrobi bo musi wypisac w takiej mojej ksiazece wszystko o fasolce itd.. zobaczymy i moze da mi tez zdjecie bo jedno pierwsze zdjecie usg mam juz NO ciekawa jestem jak to bedzie jutro
[ Dodano: 2007-07-18, 13:08 ]
Maggie na twoje zyczenia zrobilm suwaczek ciazowy Calkowicie bym na to nie wpadla Dzieki za pomysl pozdrawiam a wiec jestem w ciazy 8 tydzien i 6 dni
[ Dodano: 2007-07-18, 13:26 ]
OK chce tylko powiedziec ze uciekam bo moj kochana Nicole juz sie wyspala spala jakos poza godzinke no i moze za cieplo jest ze nie umiala pospac dluzej.. bo starasznie duszno jest A wiec wpadne pozniej.. A wy Baboski Przybywajcie