Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2009, 08:52

Czesc babeczki :-D
Ja dzisiaj kolejna cudownie nieprzespana noc, ręce mnie strasznie bolały i drętwiały :ico_placzek: do tego jeszcze kręgosłup paskuda :ico_placzek:
Ale dzisiaj może jak pochodze troszke to znowu będzie lepiej.
POgoda dzisiaj wreszcie chłodniejsza więc może będzie lżej.
bigottka, chcesz lanie na gołą pupe?
ona chyba chce lanie :ico_oczko: ale nie tylko ona hihi bo ja też czasem taka niemądrala jestem że się przepracowuje.
Niestety nie wszystko mi się podoba
Madziu zostaw sobie co tam chcesz a reszte oddaj dla biednych dzieci, ty masz prawo decydować o tym co będzie nosić z ZOsia i co ci się podoba. Także kochana na zakupy śmigajcie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

22 sie 2009, 09:37

Witam z ranusia!!!! a my wczoraj pojechalismy do kumpla na rozmowe i tak sie przedłuzyła ze wrocilismy o 12 w nocy heheheh ale przez to ze sie tak dotleniłam to spałam cała noc , a dzis chłopaki umawiaja sie na piwko i mam isc z nimi bo moj mezus mnie nie zostawi sama w domciu takze pojdziemy do jakiejsc knajpy z ogrodkiem, jak ja juz dawno nigdzie nie byłam
magduś81, to niedobrze ze masz takie bolesci ale z pewnoscia maluchy na cos ci naciskaja
a u mnie wrecz rewelka jesli chodzi o samopoczucie chyba dlatego ze siedze duzo albo leze, nogi juz w ogole mi nie puchną nawet mam kostke na wierzchu a od poczatku ciazy tak nie miałam no i jak na koniec ciazy czuje sie rewelacyjnie :ico_brawa_01:
Stawiam za 31 tydz :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

[ Dodano: 2009-08-22, 09:39 ]
bigottka - co do malowania to chyba najpierw maluje sie sufit heheheh a potem sciany ale i tak powinnas dostac po nonono - zaszkodzisz małej to bedzie płacz - ja po poronieniu juz całkiem inaczej mysle jestem bardziej ostrozna

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2009, 09:44

Sabcia, Magda za kolejne ukończone tygodnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jak na koniec ciazy czuje sie rewelacyjnie
to super!!!

Awatar użytkownika
bigottka

22 sie 2009, 10:06

Sabcia, może i tak ale wiesz ciężko mi usiedzieć na tyłku jak coś jest do robienia.
magduś81, no to rozumiesz mój upór do malowania i do dokończenia pokoju ;-)
Dobra kobietki ja już mam ściany wymalowane teraz poczekam aż wyschną i idę teraz na ryneczek po zakupki i po świeże warzywka i owoce ;-)

asika82
4000 - letni staruszek

22 sie 2009, 10:34

Witam!

Magda a moze na allegro posprzedajesz te kombinezonik co na pewno ich nie będziesz uzywała.?

Sabcia wylezenie i odpoczynek i od razu lepiej zyć w :ico_ciezarowka: prawda.

Najpierw maluje się sufit :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2009, 11:11

Witam z rana :) wczoraj chłopaki troszke popili i dzis Artur nas rano nie obudził :) a teraz pojechali na grzyby i wkoncu mam czas wypocząć w ciszy i spokoju. siedze na werandzie z laptopkiem i jest mi cudownie
hmm ja dostane spacerówke od kuzynki (bo gondoli nie miałą) musze sie dowiedziec jaki to model wózka i zobaczyc po ile używane gondole do niego bo niestety autko dało nam wiecej w kosc niz planowalismy i na wózek ciezko, a i tak szafy nie kupimy narazie co chcielismy....
dobrze że chociaz oc znalazłam w miare tanie... jako iż to moje pierwsze auto i nie mam 25 lat... niektórzy chcieli nawet 1800 :ico_olaboga: a w liberty direct naliczyli mi tylko 740 zł :ico_brawa_01: w ratach zapłace około 1000 ale to zawsze 800 zł w kieszeni...
wogóle ostatnio kwestia kasy to drażliwy temat, wkurza mnie ze wszystko takie drogie
nom nic, juz nie marudze tylko pozażywam ciszy poki facetów nie ma....

asika82
4000 - letni staruszek

22 sie 2009, 13:26

jako iż to moje pierwsze auto i nie mam 25 lat
trzeba było kupic na współwłasnośc np z mamą czy tatą i wtedy ich znizki przechodzą na Ciebie a Tobie zaczyna sie liczyć czas do znizek.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

22 sie 2009, 14:26

asika82, pomyslelismy o tym dopiero pozniej :) gdy juz nie było czasu na załatwianie wszystkiego... cóż człowiek uczy sie na błędach... damy rade :)

Awatar użytkownika
bigottka

23 sie 2009, 09:00

Witam z rana.
:ico_szoking: co tutaj tak pusto??? Normalnie jestem w szoku.
:ico_tort: stawiam w moją pierwszą rocznicę ślubu dla każdej ;-) ale coś mój jakiś dziwny przyszedł nawet życzeń mi nie złożył co za małż z niego.
Miłego niedzielnego dnia kobietki ja może na plażę się wybiorę bo łądna pogoda jest.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

23 sie 2009, 09:35

bigottka, gratulacje,
ja dzis sie wyspałam i wcinam śniadanie
u nas pochmurno ale ciepławo
ciekawe co dzis moje kochanie wymysli abysmy porobili, moze namowie go na jakąś wycieczke rejsem czy cuś :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”