Sylwia, pizza zostala,zaraz wrzuce do mikrofali i podgrzeje ci

SLiczny brzuszek i taki jak moj
Nie wiedzialam,ze w 2 trymestrze trzeba spac na plecach

Mi na lewym boku najwygodniej
co do ruchow,to chyba nie mamy sie czym martwic,ja tez w porownaniu do poprzednich ciaz slabo czuje,jednak z dnia na dzien wyrazniej i czesciej
asiab - daj znac po kontroli co z synkiem

Ja mojego przy katarze i kaszlu smaruje na noc Pulmexem,taka masc o intensywnym zapachu,smaruje sie nia plecki i klatke,malemu sie lepiej przez to oddycha
ancurek - wspolczuje dolegliwosci zoladkowych
asienka - brawa za 25 tydzien
evelka - sledzie i tort,Ty w ciazy jestes czy jak?
wisnia - pochwal sie mebelkiem Zuzki

A jak bezsmoczkowe noce? No i czy bawi sie kuchenka?
jagodka24 - a co sie z Majka dzieje?
mamazuzi - ja mam podobne odczucia,moje dzieci byly cyckowe,w nocy sie budzily na cycusia ale jadly 20 minut i spalismy dalej,rano budzily sie kolo 8-9,wiec ja tez zawsze wyspana bylam.Od pol roczku juz noci przesypiali,Zuzka na cycusia raz sie budzila,za niemowlaka lezeli na lezaczku i byle mama w zasiegu wzroku byla i byl spokoj i cisza,wszystko moglam przy nich robic.
A teraz ta dzidzia malo sie rusza,jak by jej wogole nie bylo i tez mowie,ze zbiera sily na zycie poza brzuszkiem i da nam ostro w kosc
No i podobnie jak Ty - jestem kochajaca mama ale wymagam i jestem konsekwentna
agasio - ja bym nie ryzykowala z tymi liscmi,mozna sprobowac ale tak w 36 TC,jak juz wiesz,ze dzidzius donoszony
Ja w ciazy z Andrzjkiem bylam podobno jak aniol,totalna zlewka na wszystko,prawdziwy stan blogoslawiony,troche stresow bylo,bo wyladowalam w szpitalu najpierw przez wymioty,potem przez konflikt a Andrzejek byl grzeczny jako niemowlak
Z Zuzka bylam tak nerwowa,ze sama ze soba wytrzymac nie moglam,do tego stres,bo lekarz wykryl u niej wodoglowie,bylam w szpitalu,potem znowu,bo wymioty i tez jako niemowlak byla spokojna,wiec chyba nie ma reguly na to
ale moja tesciowa mi zaznaczyla ze ja nie moge jesc bobu bo bob trujacy dla kobiet w ciazy i moze zabic mi dziecko
- buhahahaahahahaahah

sorki
Moja Zuzka zaczyna kichac ale ma zakaz chorowania do piatku,bo musze skonczyc ten turnus

A Andrzejek juz do przedszkola nie poszedl,bo chory,nie ide narazie do lekarza,zrobie mu inhalacje,dam syrop i pomodle sie,zeby nie zachorowal bardziej