Awatar użytkownika
Sylwia
Beze mnie to forum nie istnieje!

13 gru 2011, 13:30

kingoza masz troche do czytania ...

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 13:59

kochane doczytalam sie :-D ...
haha powiem Wam cos bardzo smiesznego... otoz moja droga tesciowa dostala od swojej mamy worek bobu.. ktory ja uwilebiammmmm :ico_sorki: :ico_sorki: ale moja tesciowa mi zaznaczyla ze ja nie moge jesc bobu bo bob trujacy dla kobiet w ciazy i moze zabic mi dziecko :ico_sorki: :ico_puknij: :ico_puknij: niektorzy ludzie maja cos z glowa :ico_zly: jak ona byla w ciazy i palila papierosy to nie bala sie o dziecko ale ja jesc bobu nie moge bo sie otruje ... ( a przed ciaza jadlam normalnie :ico_sorki: ) :ico_zly: :ico_puknij: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Sylwia

13 gru 2011, 14:03

kingoza co to za glupoty :-D :ico_olaboga: ludzie to maja pomysly....
bob nie jest trujacy ewentualnie moze powodowac wzdecia... :D

[ Dodano: 13-12-2011, 13:06 ]
idęwłoski prostowac malowac sie i hmmm moze pstrykne sobie jakas focie :P

[ Dodano: 13-12-2011, 13:35 ]
aparat mi sie popsul ..wlaczyc nie moge... tylko tak pyka i sie nie wlacza , baterie naladowane..wrzuce tylko fotke brzuszka..zrobione telefonem ...

Obrazek

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:43

kingoza, powiedz jej że napewno urodzi się łyse i nieme po tym bobie ale nie umrze :-D
ale ludzie mają pomysły :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
Sylwia

13 gru 2011, 14:49

Obrazek

Nie bardzo wyjściowo :)

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:59

no piękna jesteś :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 gru 2011, 15:47

Sylwia, pizza zostala,zaraz wrzuce do mikrofali i podgrzeje ci :-D SLiczny brzuszek i taki jak moj :-D

Nie wiedzialam,ze w 2 trymestrze trzeba spac na plecach :ico_szoking: Mi na lewym boku najwygodniej :ico_sorki:

co do ruchow,to chyba nie mamy sie czym martwic,ja tez w porownaniu do poprzednich ciaz slabo czuje,jednak z dnia na dzien wyrazniej i czesciej :-D

asiab - daj znac po kontroli co z synkiem :ico_sorki: Ja mojego przy katarze i kaszlu smaruje na noc Pulmexem,taka masc o intensywnym zapachu,smaruje sie nia plecki i klatke,malemu sie lepiej przez to oddycha :ico_sorki:

ancurek - wspolczuje dolegliwosci zoladkowych :ico_sorki:

asienka - brawa za 25 tydzien :ico_brawa_01:

evelka - sledzie i tort,Ty w ciazy jestes czy jak?

wisnia - pochwal sie mebelkiem Zuzki :ico_brawa_01: A jak bezsmoczkowe noce? No i czy bawi sie kuchenka?

jagodka24 - a co sie z Majka dzieje?

mamazuzi - ja mam podobne odczucia,moje dzieci byly cyckowe,w nocy sie budzily na cycusia ale jadly 20 minut i spalismy dalej,rano budzily sie kolo 8-9,wiec ja tez zawsze wyspana bylam.Od pol roczku juz noci przesypiali,Zuzka na cycusia raz sie budzila,za niemowlaka lezeli na lezaczku i byle mama w zasiegu wzroku byla i byl spokoj i cisza,wszystko moglam przy nich robic.
A teraz ta dzidzia malo sie rusza,jak by jej wogole nie bylo i tez mowie,ze zbiera sily na zycie poza brzuszkiem i da nam ostro w kosc :ico_oczko:

No i podobnie jak Ty - jestem kochajaca mama ale wymagam i jestem konsekwentna :ico_oczko:

agasio - ja bym nie ryzykowala z tymi liscmi,mozna sprobowac ale tak w 36 TC,jak juz wiesz,ze dzidzius donoszony :ico_sorki:

Ja w ciazy z Andrzjkiem bylam podobno jak aniol,totalna zlewka na wszystko,prawdziwy stan blogoslawiony,troche stresow bylo,bo wyladowalam w szpitalu najpierw przez wymioty,potem przez konflikt a Andrzejek byl grzeczny jako niemowlak :ico_sorki:
Z Zuzka bylam tak nerwowa,ze sama ze soba wytrzymac nie moglam,do tego stres,bo lekarz wykryl u niej wodoglowie,bylam w szpitalu,potem znowu,bo wymioty i tez jako niemowlak byla spokojna,wiec chyba nie ma reguly na to :ico_oczko:
ale moja tesciowa mi zaznaczyla ze ja nie moge jesc bobu bo bob trujacy dla kobiet w ciazy i moze zabic mi dziecko
- buhahahaahahahaahah :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: sorki :ico_wstydzioch:

Moja Zuzka zaczyna kichac ale ma zakaz chorowania do piatku,bo musze skonczyc ten turnus :ico_oczko: A Andrzejek juz do przedszkola nie poszedl,bo chory,nie ide narazie do lekarza,zrobie mu inhalacje,dam syrop i pomodle sie,zeby nie zachorowal bardziej :-D

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 15:54

Czesc laseczki..

jagodka24, rozśmieszyłaś mnie z tym egzorcystą...też o tym myślałam :ico_oczko: ...ciesz sie z tych siedmiu nocek...bo moj kochany synuś ani jednaj nie przespał od urodzenia... :ico_olaboga: i powoli tracę nadzieje... :ico_placzek:
u nas tez nic nie pomaga...on nawet wstaje za mną w nocy do kibelka :ico_noniewiem: ...moja pediatra powiedziała ze jej syn dopiero zaczął ładnie spać po szóstym roku życia... :ico_szoking: pocieszyła mnie tylko tym ze drugi syn był spokojniejszy i ładnie spał od urodzenia...mam wielka nadzieje co do drugiego... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: U ciebie pewnie trzecie bedzie oazą spokoju :-D

mamazuzi
oddaj parę nocek przespanych... :ico_sorki:

Sylwia, słonko ślicznie wyglądasz...z brzusiem ci do twarzy :-D

kingoza, ty to sie nasłuchasz w ciązy...hehe :ico_haha_01: a

ja już po glukozie...o wyniku dowiem sie w piatek...

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 gru 2011, 15:54

ja już po glukozie..
- szczesciara :ico_sorki:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 15:57

A teraz ta dzidzia malo sie rusza,jak by jej wogole nie bylo i tez mowie,ze zbiera sily na zycie poza brzuszkiem i da nam ostro w kosc :ico_oczko:
chyba coś w tym jest..Dawidek był spokojny w brzuszku :ico_oczko: a ten wydaje mi sie ze czesciej czuje jego ruchy... :ico_oczko:

zdrówka życze dla Zuzi i Andrzejka :ico_sorki:

[ Dodano: 13-12-2011, 15:00 ]
agasio ja pierwszo słysze o takim magicznym naparze :ico_oczko: ale jak wywołuje skurcze...to lepiej pic go już przed porodem...

a moją ulubiona pozycją jest własnie lezenie na plecach...i jak narazie nie rezygnuje z niej :ico_oczko:

[ Dodano: 13-12-2011, 15:12 ]
a tak drzec sie w nocy też potrafi...wtedy nawet nie dam rady niczym go uspokoić...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”