Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

23 sie 2009, 11:35

Witam z ranka!!!!
Stawiam za kolejne okienko i za pierwsza rocznice slubu :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
bigottka, gratuluje!!!! heheheh dopiero zauwazyłam ze mamy rocznice w tym samym dniu i to jeszcze pierwsza heheheh

[ Dodano: 2009-08-23, 11:41 ]
zapomniało mi sie ze wczoraj kupilismy nakladki z avona do karmienia, zestaw kosmetyków geonsona i w koncu dostałam te przesliczne buteleczki rozowe z tommee :ico_brawa_01: chcielismy jeszcze kupic nosidełko ale to chyba zostawimy na nastepny raz, ale dzisiaj chyba wanienke kupimy - własnie zbieramy sie do wyjscia takze do pozna

Awatar użytkownika
bigottka

23 sie 2009, 11:49

Sabcia, :ico_brawa_01: gratuluję kolejnego okienka i rocznicy :ico_brawa_01:
Ja dzisiaj niestety muszę przyjąć teściów a chce mi się jak cholera :-/

asika82
4000 - letni staruszek

23 sie 2009, 12:04

Witam!

Sabcia, bigottka gratuluję rocznic :-)

Zostałam bez auta, sprzedalismy dzisiaj mojego mercedesika i teraz bedę musiał jeżdzić wielkim volvo albo nie mniejszym passatem :ico_noniewiem: no nie wiem jak ja to przezyję bo raczej duzymi autami nie jezdziłam.

Awatar użytkownika
Sabcia

23 sie 2009, 15:29

asika82, im wieksze tym lepsze zobaczysz :-)
a my pojechalismy po wanienke a kupilismy wozek heheheh taki jak chcielismy z tym ze czerwony bo okazalo sie ze to kolor z zeszłego roku a tanszy o 500zl takze za ta kase mamy nosidełko - maja go przywiesc do piatku takze wstawie foteczki :-D ale jestm happy - zrobilismy sobie prezent na rocznice jak nic :ico_brawa_01:
ide sie połozyc bo ledwo zyje

Awatar użytkownika
bigottka

23 sie 2009, 19:07

asika82, im wieksze tym lepsze zobaczysz :-)
dokładnie też jestem tego zdania bo ja uwielbiam jeździć i dla mnie także im większy tym lepszy wygodniej się jeździ ;-) więc nie przejmuj się kobieto przyzwyczaisz się zobaczysz. A i tak bardzo Tobie zazdroszczę bo ja nie mam samochodu a czasami naprawdę przydałby się.
Sabcia, no to super że kupiliście już wózeczek i nosidełko ja jak na razie nie mam. Oczywiście jak dostaniesz to czekamy na focie ;-)

Awatar użytkownika
wiolaw

23 sie 2009, 19:27

witam

wpadłam na chwileczke , jak to ja ostatnio :ico_wstydzioch:
nie mam na nic czasu ..
wczoraj byliśmy na weselu , dziś dopiero co wróciliśmy z poprawin a tu dzwonią znajomi ,że już czekaja na nas , więc na godzinke jeszcze skoczymy :ico_noniewiem:

a tak z grubsza to mam ogromnego gigantycznego doła i normalnie n zawołamnie płacze :ico_noniewiem:
a jeszcze jak czytam ,że wy już wyprawki, wózki itd pokupowane , to juz wogóle masakra,...........ja nie wiem może w tym tygodniu we wtorek pojade do warszawy to obejrzę sobie ten wózeczek co mi sie podoba , bo na żywo jeszcze go nie widziałam :ico_oczko:

lecę bo już mnie telefonami bombardują , może odezwe sie wieczorkiem :ico_haha_02:

[ Dodano: 2009-08-23, 19:29 ]
o własnie zauważyłam ,że przeskoczyło mi kolejne okienko :ico_brawa_01:

:ico_tort: z tej okazji dla wszystkich :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
Sabcia

23 sie 2009, 19:42

wiolaw, za okienko :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
bigottka

23 sie 2009, 20:53

wiolaw, gratulacje za kolejne okienko :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a tak z grubsza to mam ogromnego gigantycznego doła i normalnie n zawołamnie płacze :ico_noniewiem:
nie ma o co płakać tylko się cieszyć zobaczysz przyjdzie też czas na to że zaczniesz robić wyprawkę ja też dużo nie mam nie mam wózka nie mam butelek i takich tam mam zaledwie ręcznik dla małej i kilka ciuszków i o tyle więc nie jesteś sama ;-)

[ Dodano: 2009-08-24, 08:18 ]
Witam z rana.
A tutaj jak zawsze cisza.
Powiedzcie mi czy też macie problem z bardzo bolący kręgosłupem na wysokości pośladków bo ja to normalnie spać nie mogłam i teraz siedzieć też nie mogę i nie wiem jaki jest powód bo wczoraj cały dzień sobie odpoczywałam i nic nie robiłam.
Jak tam Wasze samopoczucia??? Bo oprócz kręgosłupa to mnie nic nie boli i czuję się świetnie ;-)

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

24 sie 2009, 08:20

Dzień dobry :-)
Widze że pierwsza się pojawiam na początku tygodnia. Dzisiaj wcześniej się obudziłam i jakoś lepiej mi jak tam wczesnie się wstaje.
Gratuluje wszytskim ich rocznic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wczoraj na moim kochanym brzuchu pojawiła mi się wysypka i dzisiaj jest mocniejsza :ico_sorki: do tego drętwienie rąk mi nie przechodzi a wręcz się pogarsza i własnie próbuje się dodzwonić do internisty. Jak się nie dodzwonie to jade do szpitala bo tak być nie może.

Miłego dnia dla wszytskich ciężaróweczek :ico_brawa_01: ja pewnie dzisiaj będe siedzieć przed kompikiem jak już załatwie te wszytskie sprawy :-D

[ Dodano: 2009-08-24, 08:21 ]
O Bigottka mnie ubiegłaś paskudo :-D

Awatar użytkownika
bigottka

24 sie 2009, 08:42

brzuchu pojawiła mi się wysypka i dzisiaj jest mocniejsza :ico_sorki: do tego drętwienie rąk mi nie przechodzi a wręcz się pogarsza
kochana co się z Tobą dzieje co??? Ja w sumie narzekam zwłaszcza dzisiaj na straszny ból kręgosłupa nie wiem czy mam siedzieć czy się położyć a najlepiej byłoby wyciąć te bolące kręgi i przeszło by mi :-/
O Bigottka mnie ubiegłaś paskudo :-D
no widzisz jakoś mi się dzisiaj udało tylko dlatego że nie mogłam spać przez te moje plecy :-/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”