No to Zuzanko, 100 latek
[ Dodano: 2008-10-15, 20:22 ]
Asiu, super foteczki
dzieki aż sie zawstydziłam ale i tak swoje uważam ale to ciii...asiab, laska na roztepy my patrzec nie bedziemy, ale kolezanki mialy racje, jestes kawal w dobrym znaczeniu oczywiscie, sztuki. laska jak sie patrzy.
kurde jaka szkoda że ten Toruń tak daleko chetnie bym wpadła w ręce takiego dobrego fryzjera ale masz fajnieumowilam sie na nastepna sobote do mojego Dareczka, najbardziej wypasiony fryzjer w Toruniu, nie dosc ze przystojny to jeszcze fantastycznie robie wlosy, a jak glowe myje..mmmmmm normalnie kisiel w gaciach
przecież mały jest już duży a jak nie chcesz nie musisz podsmazac tylko przyprawy daj i duś w śmietanie, dużo śmietany musisz mieć, w sumie ja dolalam troche wody bo już sie wkurzalam ze ciagle dolewam i dolewam tej smietany, zbankrutowac mozna no ale jesli calego na raz chcesz robic to z litr mozesz liczyc ze pojdzielalunia, dziekuje za info a czy małemu wtedy mam dać takiego smażonego ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość