Nie panikuj kochana, tylko ciesz sie, ze masz zdrowe dziecko...
nie panikuje...ale kazda z Was tez by sie martwila gdyb y to wasze malenstwo mialo takie guzki i to wlasnei ono ze wszystkich dzieci nie chodzilo....a nawet nie stawalo!!!
gdyby nie te guzki to bym miala to gleboko w powazaniu...bo faktycznie ma czas....a tak caly czas sie zastanawiam czy ten guzek rzeczywiscie nie uciska jakiegos nerwu!!!!
Poza tym konczymy juz drugi antybiotyk i Szymek lepeij....
Sejanawidzialam na fb ze masz jazdy finansowe ze swoim chlopem...Jak to sie potoczylo????
JA tez z M. sie ostatnio wiecznie kloce-pieniadze(ale nie ich brak tylko to ze to ja sie musze spowiadac co zrobilam z wyplata a on nie!!!
i ze on niby odklada dla nas pieniazki na przyszlosc ...z tym ze na konto do ktorego ja nie mam dostepu:ico_puknij: Ale sie wzielam za to bo tak byc nie moze!!!Wydatki podzileilam na pol ...ale troche to i tak nie w porzadku bo on za benxzyne placi 1/4 tego co ja za bilet do pracy wiec mudsze to sprostowac!!!i dam mu jakis dzien w ktorym razem pojdziemy do banku i niech mnie upowazni do tego konrta bo inaczej ani pensa nie mam zamairu tam wlkadowac!!! z tymz e to tak wyglada ze on mmi kaze oszczedzac a sam wiekszosc swojej wyplaty laduje na to konto oszczednoscioew...nie powiem suma jets tam ladna...ale co z tego jak nie moja!!! trzymajcie kcuki za powodzenie misji kasa!!!!A Wy j
ak sie z facetami dzielicie finansami????) i jego "nic nie robienie" poza cholernym balaganem ktory ja na okraglo sprzatam ...mimo ze oboje pracujemy tyle smao to ja robie
wszytystkow domu ...spzratam piore zakuopy po pracy pakuje Szymka do nianki...ach czasem wyc mi sie chce do ksiezyca a czasem mam go ochote spakowac i wystawic za drzwi!!!!napewno bym mila mniej roboty : co_oczko:
[ Dodano: 02-06-2012, 22:44 ]
mój Kacper dostał 2 piatki z testu
Wow jetsem pod wrazeniem !!!!